• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayip oldu kayinbabama sanki

Kayınpedere birinin bunları söylemesi gerekiyormuş ağzınızdan çıkıvermiş işte. Söylemeye karar versen söyleyemezsin o derece. :1: En azından fırsatı değerlendirip daha fazla hadsizlik yapmalarını önlemelisiniz. İki başınıza olsanız neyse. Geleceğini düşünmeniz gereken iki prensesiniz var daha ne olsun. Kaç kişi bu yaşlarında geçinemeyceklerse ne işi var şehirde. Şehre giderken size sormamışlar ki şimdi geçim soruluyor.

Başlığı okuyunca. Emin misin? Ayıpı onlar yapar genelde dedimki..
Okudum cevabım değişmedi..
Kime ayıp oluyor yahu..
Kendinize haksızlık etmeyin bence:ssz:

Kp az sussunda cok calissin. Benim babam 54 yasinda emekli olacak ama ben duramam calisirim diyo. Hazir yemek kimisinin hosuna gider sizin kp de nerde beles oraya yerles manytiginda olanlardan

hicde takma kafana canim sen ayip felan etmemissin azbile soylemissin
ben 2bucuk sene once yurtdisina gelin geldim ve esim calistigi icin bi abi beni kvdeyle havaalanindan aldilar yolda abi bana yakinda artik gorursun senide para babasi gibi gormeye basliycaklar dedi bilmiyolarki burda insanlar nasil yasiyo bende dedim yok benim ailem oyle gormez asla ama tamda abinin dedigi gibi oldu kendi ailemin disinda kuzenler olsun akrabalar olsun oyle gormeye basladilar tamda abinin dedigi gibi
bide izine gidince harciyosunya zannediyolarki ooo bunlar sahane hayat yasiyolar
ben suan turkiyedeki harcamalarin borclariyla bogusuyorum bankada trden gelirken 2 500 euro minus vardi ve hala oyle duruyo indiremiyoruz asagi kredi cekip borclari sifirlayip tek krediyi oderiz diye hesap yapiyoruz ama bunu turkiyedekiler anlamiyo onlara gore yurtdisindakiler cok para kazaniyo yiyo iciyo geziyo
bugun ayin 19u ve benim aylik limit harcamam bitti simdi ayin sonuna kadar 5eurom kaldi yani yine borca gircez
burda hayat pahali herkes geleni goruyo gidenle ilgilenen yok malesef
allah bagislasin cocuklarini benimde bikizim var 17aylik senin kizin gibi simdi bitanede oglum olcak ocakta rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin
ve cocuklarimizin gelecegini dusunmemiz lazim sen dogru olani yapmissin hic uzulme

kayınbabana ayıp olmamış canım. kayın baban ayıp etmiş. o ne biçim laf ya. hem çalışıyo evde 4 kişi birden bide eşinden para istiyo oda yetmez dünürünün damadına lütfettiği para sayesinde oğlundan para istiyo. ohhhhh ne yağlı kapı. çok iyi etmişsin inşallah duymuştur kayınpederin. eşin muhtemelen babasına çok üzülmüştür yaptığı için. senin yaptığınada üzülmüştür ama babanın yaptığı altında ezilmiş olmuştur. ama yinede iyi yapmışsın. insan para ister oğlu tabiki ama adam borcum var diyo höt bi cevap bide gitmiş maşını soruşturmuş yuhhh yani ayıp gerçekten.

aslinda esimin kac aydir dogru duzgun calismadigini
amaliyat gecirdigini
borclu oldugunu
aileme borclandigini
yeni dogum yaptigimi biliyorlar

durumumuzu bilmeseler istesinler aile sonucta

hatta onlar istemeden ben el kiziyken dusunurum onlari

velhasil bu durum bana hic hos gelmedi dolayisiyla bende biraz kaba
yorum yaptim

esimin basina kalktigimi dusunmesini istemiyorum ben
asil sorunum bu
daha once basina kalktim bazi seyleri sonra vicdan yapip
gonlunu aliyordum
yani hakliyken haksiz duruma dusuyordum

boyle bi dusuncede tabi haklisin sen, piskinlik bu kayinbabanin yaptigi

ama ben yinede kari kocanin birbirinin ailesine karismasina karsiyim,cunku kocanin ailesini kotulemen hic bi fayda etmez
zamanla onlarin bi iyi davranisinda sana cepe alma hissi dogabilir kocan,onlarin yaptigi herseyi unutu verir
sonucta anne babasi onlar,tatsizliklar cabuk kapanir.
ama sen bi el kizisin, el kizi yangina korukle gitmek gerine yapici olsa daha guzel olmazmi?

Back