- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.580
- Konu Sahibi casperinhayaleti
Nisanlin ne dedi senin aramana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kesinlikle derdim maddi sorun değil arkadaşlar önce bunu anlayın lütfen.
Benim derdim hava atıp, bizi küçük düşürmeye çalışıp hiçbir şey yapmamak.
Zaten ben maddi durumu bilerek kabul ettim ve hiç pişman değilim.
Ama insan gibi kızım gelinliğin parasını çıkaramadım ama provana bende geleyim dese sorun yok, ödeme olduğunu bile bile hiç arayı sormamak ne demek?
Sonrada babama laf ettiler utanmadan, orada ben koptum işte :)
Canım benim su kaynwalideye hak weren hanımlar acaba kendileri bu durumu yaşasaydilar söyledkleri gibimi yapardilar sonucta madem kz tarafınin arayp söylemesi yanlişta kayinwalide niye bi arayipta gelinine naptin kzm bi eksign warmı dye sormuyor. Arkadasim bunlar bu dönemde böyleyse bunlardan hicbise bekleme nisanlini sewebilrsin ama ben olsam btirirdim çunku ewlenince onlari görmicem ewime almicam gibi hicbşe olmuyo onlr utanmadan ewinede gelr çayinida icer sende bunlar bana ne yaptiki bugun ewime gelebiliyolar diye diye kafayi yersin düşunmekten bu böyledir
Evet geldi benim de başıma geldi . Benim eşimin ailesinin durumu çok kötü. Esim bir sürü borçla evlendi. Üstelik kardeşini 20 bine yakın çok güzel bir dershaneye yolladı. (Çocuga değerdi. Zekiydi ilk sene kazanamamisti ama abisi ona guveniyirdu ve dis hekimligi kazandi . iyi ki gondermis.) Benim söz , nişan evde sade oldu. Annemler yemek verdi gelenlere. Ne abiye aldım ne takım aldı eşim. Taki felan sorun etmedik .Canım benim su kaynwalideye hak weren hanımlar acaba kendileri bu durumu yaşasaydilar söyledkleri gibimi yapardilar sonucta madem kz tarafınin arayp söylemesi yanlişta kayinwalide niye bi arayipta gelinine naptin kzm bi eksign warmı dye sormuyor. Arkadasim bunlar bu dönemde böyleyse bunlardan hicbise bekleme nisanlini sewebilrsin ama ben olsam btirirdim çunku ewlenince onlari görmicem ewime almicam gibi hicbşe olmuyo onlr utanmadan ewinede gelr çayinida icer sende bunlar bana ne yaptiki bugun ewime gelebiliyolar diye diye kafayi yersin düşunmekten bu böyledir