Hayir etmemissiniz.31+3 te siddetli kanama, plasentanın bebekten erken ayrılması (dekolman) ile hastaneye yatirildim .
Annemi istedim refekatci olarak. Solunum yollarım pek iyi değil dedi. Biraz nazlandi ama geldi.(Hep en büyük dertler annemde olur.)
Neyse ben her gece 10-11 de uyur erkenden uyanırım normalde.
Annem erkenden vurdu kafayı yattı. (Her zaman sabaha kadar uyumadım der, bugün erkenden yattı.)
Hemşireler geliyor , iğneler oluyorum. Bir serum bitiyor bir serum geliyor. Wcye gidiyorum. Kanamaya bakılıyor.
Annem HORLUYOR.
Yemin ederim 3 kere uyandırdım. Anne dedim 5 dk uyuyayım gözünü seveyim bak bitkin düştüm. Birazda diğer tarafına yat belki horlamazsin. Ben uyumuyorum ki diyor. Sana dedim solunum yolu sorunum var diyor.
Eşimi aradım 2.30 gibi
Gel annemi al evine bırak dedim .
Kocamı niye uyandırmışım.
Hasta benim o da uyumasin sen de uyuma, ben uyuyacagım dedim.
Tüm gün sadece ağlamaktan bile yorgun düştüm ...
Kanamalıyım. Bebeğim 2 güne doğabilir. Ciğer geliştirici iğne, saat başı nst ile yaşıyoruz. Benim annem ben acı cekerken nasıl horul horul uyuyabiliyor ?
Beni arkadaşım refakatçi diye çağırsa icerim 1 litre kahve, gözümü kırpmam.
Şimdi ben gece yarısı uyandırıp evine gönderince ayıp mı ettim ?
Hayir, dogrusu bu31+3 te siddetli kanama, plasentanın bebekten erken ayrılması (dekolman) ile hastaneye yatirildim .
Annemi istedim refekatci olarak. Solunum yollarım pek iyi değil dedi. Biraz nazlandi ama geldi.(Hep en büyük dertler annemde olur.)
Annem erkenden vurdu kafayı yattı. (Her zaman sabaha kadar uyumadım der, bugün erkenden yattı.)
Hemşireler geliyor , iğneler oluyorum. Bir serum bitiyor bir serum geliyor. Wcye gidiyorum. Kanamaya bakılıyor.
Annem HORLUYOR.
Yemin ederim 3 kere uyandırdım. Anne dedim 5 dk uyuyayım gözünü seveyim bak bitkin düştüm. Birazda diğer tarafına yat belki horlamazsin. Ben uyumuyorum ki diyor. Sana dedim solunum yolu sorunum var diyor.
Eşimi aradım 2.30 gibi
Kanamalıyım. Bebeğim 2 güne doğabilir. Ciğer geliştirici iğne, saat başı nst ile yaşıyoruz. Benim annem ben acı cekerken nasıl horul horul uyuyabiliyor ?
54 yaşında !Ayıp değil bence
Yaşı çok mu annenizin merak ettim doğrusu
Hep mi boylelerdi?Eşimin ailesine karşı mahcup olmayim diye kendi ailemi çağırdım . Ağaç kabuğundan çıkmış gibi olmayim diye.
Babam gelmiş geceliği 20 bin lira olan hastanenin odasındaki mobilyayı, odanın genişliğini, TV kalitesini eleştiriyor.
Ya diyorum ki gebelikten mi alinganim, kafayı mı yiyorum bunlar mı anormal
İçimi dökmek istedim
ama bu dusunce dogru degil. annen genc bir kadin degil, tüm gece nasil ayakta kalabilir ki? hem sana sadece bu gece degil hep lazim. bu gece uykusunu alamazsa yarin 9da 10da bir islem icin odadan cikarsan pesinden nasil gelecek? gece hic uyumayip sabah aydinliginda 9da 10da hemsireler gelip giderken yatsa daha kötü değil mi? yarin enerji depolayabilmesi - ise yaramasi icin bu gece uyumasi lazim.Kanamalıyım. Bebeğim 2 güne doğabilir. Ciğer geliştirici iğne, saat başı nst ile yaşıyoruz. Benim annem ben acı cekerken nasıl horul horul uyuyabiliyor ?
Annemle aramda 18 yaş var . Bence sorun hep buydu. Annem anne olmayı bilmiyor.öncelikle çok gecmis olsun. insallah bebegin uslu durur, sana sıkı sıkı tutunur
ama bu dusunce dogru degil. annen genc bir kadin degil, tüm gece nasil ayakta kalabilir ki? hem sana sadece bu gece degil hep lazim. bu gece uykusunu alamazsa yarin 9da 10da bir islem icin odadan cikarsan pesinden nasil gelecek? gece hic uyumayip sabah aydinliginda 9da 10da hemsireler gelip giderken yatsa daha kötü değil mi? yarin enerji depolayabilmesi - ise yaramasi icin bu gece uyumasi lazim.
horlamasi icin de solunum problemi varmis. kadin ne yapabilir ki?
gondermekle ayip etmissiniz ama su an ozel durumu olan, stres seviyesi yuksek olan sizsiniz. bir de onu düşünüp bosuna üzülmeyin. herkes size anlayis göstermek zorunda. bebis saglikla dogunca unutulur bile bu günler.
en iyisi bundan sonra geceleri eşin kalsin, sabah hastane odasinda duş alip kiyafet degistirip gitsin isine. annen de gündüz gelsin
Hep böylelerdi.Hep mi boylelerdi?
Bu arada saglikla dogurun insallah, bebisinizi de Allah anali babali buyutmek nasip etsin.
Insan anne olduktan sonra en cok ihtiyac duydugu kisi esi aslinda, esiniz dirayetliyse, sizin yaninizdaysa gerisini bosverin.
Off sinirden saçımı başımı yoldumHep böylelerdi.
Bir gün maaşım üzerinde hak iddia ediyorlardı yine her zamanki gibi.(Bitmeyen bir diyetim vardı. Babam okuturken gönderdiği paraların dekontunu hala saklar.)
Çarptım kapıyı çıktım. İstemiyorum sizi dedim. Yok benim anam babam. Hasta oldum ameliyat oldum benden kendileri için hastabakici ücreti aldılar +yol.
Sildim sizi dedim
3 gün sonra 6 Şubat depremi oldu. Her şeylerini kaybettiler. Evimi açtım, sonra o evi onlara bıraktım. Kendime başka ev açtım .
Hala kiralarini ödüyorum.
Ölümlü dünya dedim, çok insan kaybettim . Bir nebze değişmiştir bir şeyler dedim .
Ben bebeğimi kaybederken ,HORLUYOR...
İyi yaptın kız.. Sağlıkla kucağına al inşaallah31+3 te siddetli kanama, plasentanın bebekten erken ayrılması (dekolman) ile hastaneye yatirildim .
Annem HORLUYOR.
Eşimi aradım 2.30 gibi
Ya adım gibi biliyorum . Her seferinde de bir merhamet beklentisiyle anaaam diye koşuyorum. Gerçekten 1 değil 1000 değil bu yaptığım cidden salaklık.Anneniz az çok biliyorsunuz keşke cagirmasaydiniz.mesela ben doğum yapınca annem tutturdu kalicam diye izin vermedim.cunku kalırsa beni deli edecek olmadık laflar edecek biliyorum.
Gecmıs olsun olan olmuş yaptığınızın sevabı kacırmayın Allah razı olsun depremden çıkmışlar yapmışsınız evlat olmak bunu gerektirmiş o dönemde salaklok olarak bakmayın . bundan sonrası için maddi gerçekten ihtiyaçları yoksa kesersiniz yardımı olur biter .Ya adım gibi biliyorum . Her seferinde de bir merhamet beklentisiyle anaaam diye koşuyorum. Gerçekten 1 değil 1000 değil bu yaptığım cidden salaklık.
Doğumda annem kalsın, eşim ne anlıcak. Kayınvalidem ne alaka falan diyordum . Yok artık, kabullenmem lazım . Onlardan biri kalıp seve seve sabaha kadar başımda durur biliyorum .
Ama insan 35 inde de düşünce annem diyor işte
Annem dogumumda geldi hayret o gün hiç laf söylemedi.gece gönderdim eşim kaldı yanımda.gayet güzel geçti yani.Ya adım gibi biliyorum . Her seferinde de bir merhamet beklentisiyle anaaam diye koşuyorum. Gerçekten 1 değil 1000 değil bu yaptığım cidden salaklık.
Doğumda annem kalsın, eşim ne anlıcak. Kayınvalidem ne alaka falan diyordum . Yok artık, kabullenmem lazım . Onlardan biri kalıp seve seve sabaha kadar başımda durur biliyorum .
Ama insan 35 inde de düşünce annem diyor işte
Dün yatakta sağımdan soluma dönmeye çalışıyorum. Çocuğun plasentasını böyle koparttın işte diyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?