• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayın etkisi...

Evet bildiğimiz şekersiz sakız,

Sakızın yarısını biraz çiğneyip eline al,

İşaret parmağına al,sonra çek üçer beşer,çıkış yönlerinin tersine doğru tabi,

Aynı ağdadaki çekim gibi yani,

İlk aldığında acıyo biraz,

Sonra hiç hissetmiyosun bile,iğne batması gibi oluyo,

Bir alış sonra çok kolay geliyo,

Tertemiz rahat oluyosun,

Bir ayda anca uzuyo ve gerçekten çok azaltıyo...

Denemeni tavsiye ederim....
aa iyiymiş ya denerim bunu kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan
hayatbenim ,çok emin değilim ama sanıyorum sakız sir etkisine benzer bi etki yapıyor,kıllar kökten alındığı için geç uzuyordur ama ben herkesin kıl yapısının ayrı ayrı değerlendirildiğini düşünerek,seninde deneme yapmadan net bir değerleme yapamayacağını düşünüyorum
kıl üretimini engellemeye yönelik yapılmayan hiçbir madde kılları azaltmaz ,sir ağdanın geciktirdiği düşünceside büyük olasılıkla doku kaybına sebep oluşundan ,çünki sıcak uygulama yapılıyor sirle yanılmıyorsam,yada şöyle;sir ağda kökten ve kılları kırmadan aldığı için ,epilatörde kırma olayı daha fazla olabiliyor çünki,kılların günlük uzama miktarını baz alırsak ,kökten alınanlar deri yüzeyine alınmayanlara göre daha geç çıkacak..

vereliniortak

tamamdır beany anladım çokk teşekkür ederim
çok iyisin imdat çığlıklarımı hemencik duyuyorsun
ve tüm bildiklerini paylaşıyrsun çook teşekkürleropuyorumnanaktan

2007 den beridir aranızdayım
ne biliyorsam paylaşmaya çalışıyorum
bende öpüyorum yanaktan:))

bu sefer inşallah bende yaparım :Saruboceq:

kızlar bende subat ay hicri takvime göre ayın son gününde yapmıştım ve şok oldum hem çok geç çıktılar resmen şimdi alıncak gibiler hemde seyreldiler..şimdi mayıs için aynısını yapıcam bence ayın çok etkisi var..mayıs ayı içinde tarihe googleden bakıp yapmak lazım boshayallersmile

Bugün galiba akannehir akannehir akannehir
dolunay var bu gece,
ya 30 martta yapanlar,etkili oldu mu sizde?
bugün kolaltı ve bikini bölgesini alabilirim bacaklarım henüz çıkmadı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

kızlar bu hicri ayın son günü mayısta ne zamana denkgeliyo.mayısın kaçına? mayısta yapacam inşşş

hicri ayın son günü 14 mayıs, galiba
ya bu hicri ayın son günleri sanırım ay hiç gözükmüyo.dolunay zamanının tam tersi yani.Peki hangisi daha çok etkili? :sinifsinif: kafam karıştı. :ecrin_bebek:

aa çok ilgimi çektiiii bunlar ben de denicem az önce baktım hicri ayın son günü 14 mayısa denk geliyo o gün yapmayı düşünüyorum
ayyy inşallah azalırrrrr

kızlar kafam karıştı,bnde bugün yaptım dolunay diye ama hicri takvim olayı ne ??

bence hicri takvime göre ayın son günü yapılma olayı daha kesin çünkü denedim ve şimdi 14 mayısı bekliyorum.bundan sonra bu sekilde yapıcam ama şimdiki tek sorunum 14 mayıs regl öncesine geliyo hem çok canım acıcak hemde tüyler reglden önce alınınca çabuk çıkıyo yinede denemekten bişey kaybetmem..

Bu sefer bende varım :lepi:
Pazar günü kolaltımı aldım ama 14 mayısa kadar çıkar o sempatiksalakcinni tam iyi denk geliyor yani bu sefer kaydirigubbakcemile5

kızlar bende subat ay hicri takvime göre ayın son gününde yapmıştım ve şok oldum hem çok geç çıktılar resmen şimdi alıncak gibiler hemde seyreldiler..şimdi mayıs için aynısını yapıcam bence ayın çok etkisi var..mayıs ayı içinde tarihe googleden bakıp yapmak lazım boshayallersmile

essah mı kızzzzzz sempatiksalakcinni

Back