• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayın etkisi...

Arkadaşlar bir şeye açıklık getiriyim. Benim dediğim ay takvimine göre ayın son günü. Ama bir keresinde Ahmet Maranki'den ayın son günü ve tam dolunayda detoks yaptıklarını duymuştum, galiba bizimle aynı sebepten. Yani dolunayda da oluyor galiba. Bir de epilasyonu illa gece yapmaya gerek yok. Hicri ayın son günü, gündüz de yapabilirsiniz.

canım madem güzel etkisini gördün senin yaptığın gibi uygulayalım bizde. ayın son günü dediğin 31 mart mı yoksa başka bir güne mi denkgeliyor yazabilirmisin toplu ağdamızı o güne çekerizz, yapmışken faydasını görelim, hatta ben ağdadan sonra limon-tuz karışımınıda uygulamayı düşünüyorum ikisinin etkisi birleşirde tüysüz günlere merhaba deriz belkii :lepi: ama önce tarihi tam ayarlamamız lazım bilmiyorumkismile bu güzel faydalı bilgi için çokkk teşekkürlerrrr a.s. umarım işe yarar

bende 30 marttaki toplu ağdaya katılıyorum arkadaşlar hayırlı mübarek olsun:lepi:

bende varım toplu ağdaya kesin olarak hangi gün
ağdacılar dolu olacak gibi gözüküyor

arkadaslar su listenin faydali olabilecegini dusundum:

2010'da AY DÖNEMLERİ ve TUTULUMLAR
Gün Türkiye Saati Ay Safhası Burç Derece Tutulumlar
15.Ocak.2010 09:07 Yeniay OĞLAK 25° Halkalı Güneş Tutulması
30.Ocak.2010 08:19 Dolunay ASLAN 10°
14.Şubat.2010 04:52 Yeniay KOVA 25°
28.Şubat.2010 18:39 Dolunay BAŞAK 09°
15.Mart.2010 23:02 Yeniay BALIK 25°
30.Mart.2010 04:27 Dolunay TERAZİ 09°
14.Nisan.2010 14:30 Yeniay KOÇ 24°
28.Nisan.2010 14:20 Dolunay AKREP 08°
14.Mayıs.2010 01:05 Yeniay BOĞA 23°
28.Mayıs.2010 01:08 Dolunay YAY 06°
12.Haziran.2010 13:16 Yeniay İKİZLER 21°
26.Haziran.2010 13:31 Dolunay OĞLAK 04° Parçalı Ay Tutulması
11.Temmuz.2010 21:34 Yeniay YENGEÇ 19° Tam Güneş Tutulması
26.Temmuz.2010 03:38 Dolunay KOVA 02°
10.Ağustos.2010 05:09 Yeniay ASLAN 17°
24.Ağustos.2010 20:06 Dolunay BALIK 01°
08.Eylül.2010 12:31 Yeniay BAŞAK 15°
23.Eylül.2010 11:18 Dolunay KOÇ 00°
07.Ekim.2010 20:46 Yeniay TERAZİ 14°
23.Ekim.2010 03:38 Dolunay KOÇ 29°
06.Kasım.2010 06:53 Yeniay AKREP 13°
21.Kasım.2010 19:28 Dolunay BOĞA 29°
05.Aralık.2010 19:37 Yeniay YAY 13°
21.Aralık.2010 10:15 Dolunay İKİZLER 29° Tam Ay Tutulması

noralliya arkadaşım bize hangi gün yapacağını bildirebilirmisin. şimdiden ona göre ayarlayalım kendimizi. hepimiz yapalım inş ağdalarımızı. olumlu sonuç aldığını yazmışsın. kaç martta yapacaksın canım??

kaydirigubbakcemile3 öyle canım toplu ağda... evet kızlar yokmu başka toplu ağdamıza katılacak olann hihoyyyt

Tüh ya ben de 22 martta aldırdım bacaklarımı. Tarihi tutturamamışım.bilmiyorumkismile
Aman zaten şu batıklar ve izleri geçse bn tüylere razıyım...:gitme:

Ay çok hoşsunuz, öldüm. =) Toplu kıl katliamı hepinize hayırlı olsun.

kaydirigubbakcemile3
ay evet toplu ağda laelaelaelaelae durun bak şimdi aklıma ne geldi
hatta yarışma yapalım:
Bi liste yaparız,her ağda gününden sonra kimde ne kadar tüy azaldıysa,sıralama yaparız.Tüyleri en çabuk bitene de ödül veririz :lepi:
Ne manyağım di mi -tatlicadiarzu- :roflol:

çok güzel bir fikir tebrik ederim.. ağdadan sonra herkes tüylerin ilk çıktığı günü burada paylaşsın. daha önce ne kadar sürede çıkardı onuda yazsın. bu sayede beraber gelişmeleri görürüz.. ayrıca her ay o tarihte dolunayda ağda yapmaya devam ederiz ne dersiniz kızlarr. her ay bir günü türkiye toplu tüy katliamı olarak belirlemiş oluruz hihoyyyt ayy ben yine başladım uçmaya biri beni durdursunn

çok güzel bir fikir tebrik ederim.. ağdadan sonra herkes tüylerin ilk çıktığı günü burada paylaşsın. daha önce ne kadar sürede çıkardı onuda yazsın. bu sayede beraber gelişmeleri görürüz.. ayrıca her ay o tarihte dolunayda ağda yapmaya devam ederiz ne dersiniz kızlarr. her ay bir günü türkiye toplu tüy katliamı olarak belirlemiş oluruz hihoyyyt ayy ben yine başladım uçmaya biri beni durdursunn

İyi fikir aslında bak olumunekankayizsmile
Neyse sırnaşık şey
Dur yasakkelime :roflol:

mrb kızlar ayın etkisi bende duymuştum ama saçlar içindi benim duyumum yani ay hilalken saç kestirirlirse daha çabuk uzar demişlerdi ne kadar doğru bilemem bu yöntemde tersi şekilde demekki...yalnız birşey sorcam noralliya arkadaşımız hicri ayın sonu demiş dolayısıyla içimizde bulunduğumuz hicri ay nisanın 14 de bitmiş oluyor vede o gün dolunay var....nisanın 15 de ise hicri olarak yeni bir aya giriyoruz anlaşılır oldumu bilmiyorum...bende denemek istiyorum topiki okuyunca takvime baktım öyle yazıyor bilginiz olsun istedim...buyrunnnnnnnnn a.s.

evet bi ara kk daki arkadaşlar dolunayda ağda yapıp çiş sürüyorlardı vücutlarına:)ben bile yapmıştım,seyreldi gerçi benim tüylerim....

evet bi ara kk daki arkadaşlar dolunayda ağda yapıp çiş sürüyorlardı vücutlarına:)ben bile yapmıştım,seyreldi gerçi benim tüylerim....

çiş olayı şakaydı dimikafamçokkarıştıyani umarım öyledirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende ağda adet bitince yapılır diye biliyordum arkadaşlar.o zaman fazla acımıyomuş yani vücudun her yönden aynı anda temizlenmesi gerekiyo diye duymuştum.ama bu gerçekten enteresanmış

çiş olayı şakaydı dimikafamçokkarıştıyani umarım öyledirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

olur mu hayatım hatta "dolunay ve idrar"diye bi topiğimiz vardı burda,bulursan bi bak istersen...taa eski teyzeler nineler bile yaparmış bu yöntemi....

kızlar yanılışınız var çünkü hicri ayın son günü bizim takvime göre olan gün olacak yanlış katırlamıyorsam hisandaydı bakayım takivime yazarım size ama 30 mart değil kızlar

Back