• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayın etkisi...

yaa şu tarihi tam bir ayarlayalım kızlar. 30 mart yani dolunayda mı yapacaz, yoksa hicri ayın son günü mü eğer öyleyse bu hicri ayın son günü hangi gün bunu bir belirleyelim kesin

Kızlar ben bugün yapsam olur mu bilmiyorumkismile :roflol:
Hafta içi sınavlarım var yapamam :1ninca:

Kızlar annemle keşfettiğimiz bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum. Annem de anneannemden duymuş. Epilasyonu hicri (ay takvimine göre) ayın son günü yaparsanız kıllar ya çok seyrek çıkıyor, ya da bir daha çıkmıyor. Annem buna özellikle dikkat ediyor, onda baya azalma oldu. Tüylerini eldivenle alıyor. Ben malesef düzenli alamadım ama bende de bazı bölgelerde tüyler çıkmaz oldu. Bu küçük ayrıntıya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

kızlar ben bu ay olayını çözemedim. arkadaşımız hicri ayın son günü diye belirtmiş. sizin bahsettiğiniz tarih ise dolunayın olduğu güne denk geliyor. ikisi aynı şey mi ki???? bunu nasıl çözcez... toplu =tüy= vedasına bende katılkmak istiyorum ama lütfen bilen biri beni aydınlatsınnnnnnnnnnnnnn............:Saruboceq:

slm kızlar,turkank arkadaşım seni aydınlatayım canım hicri olan ayın sonu dendiği için nisanın 14 oluyor ve o gün dolunay var.arkadaşlar 30 mart demiş ama :olmaz: martın sono ozaman hicri değil.
ben o gün yapıcm çünkü dolunay 14 nisanda şekerler opuyorumnanaktan
sormak istediğiniz olursa burdayıımmmmzemuszemus

olmaz! 30 mart ta hep beraber yapıcaz :))kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
yaptım bile aklinialirimsmile ama yarısı kalşdı bugün devam edicem
slm kızlar,turkank arkadaşım seni aydınlatayım canım hicri olan ayın sonu dendiği için nisanın 14 oluyor ve o gün dolunay var.arkadaşlar 30 mart demiş ama :olmaz: martın sono ozaman hicri değil.

evert benim de aklıma takılmıştı evdeki takvimde hicri ayın son gününe baktım 14 nisan oluyor dediğiniz gibi,Hem 30 mart,ayın son günü değilki 31 mart var daha :roflol:
14 nisanda yaparım ben o zamana kadar uzar hem laelaelaelaelae

arkadaşlar bakın netten dolunay 30 marta denkgeliyor. ama benimde kafam karıştı dolunayda mı yapacaz. yoksa hicri ayın son günü mü. hangisi anlayamadım

Arkadaşlar bir şeye açıklık getiriyim. Benim dediğim ay takvimine göre ayın son günü. Ama bir keresinde Ahmet Maranki'den ayın son günü ve tam dolunayda detoks yaptıklarını duymuştum, galiba bizimle aynı sebepten. Yani dolunayda da oluyor galiba. Bir de epilasyonu illa gece yapmaya gerek yok. Hicri ayın son günü, gündüz de yapabilirsiniz.

canım lütfen duy beni artık daha öncede defalarca sordum sen hangi gün yapacaksın. dolunayda mı hicri ayın son günü mü?? eğer öyleyse son gün ne zamana denkgeliyor?? hadi bir cevap yaz artıkk delikafadulden :Saruboceq: delikafadulden

işte ben de ubun anlatmaya çalışıyorum
kızlar 14 nisanda yapıcazz
30 mart hicri ayın son günü değil arkadaş altını çize çize söylemiş ay takvimine göre ayın son günü
yani dolunay değil 14 nisan ağda tarihimiz zemuszemus

14 nisan bana uymazki 10 nisanda nişanlımın yanına gidecemmm... o kadar da demiştim hep beraber yapalım diye ama ben kaytarıcam galibaa kaydirigubbakcemile neyse öbür aylarda dikkat ederim bu ayın son günü olayına size şimdiden ii toplu ağdalarrr :gitme:

14 nisan bana uymazki 10 nisanda nişanlımın yanına gidecemmm... o kadar da demiştim hep beraber yapalım diye ama ben kaytarıcam galibaa kaydirigubbakcemile neyse öbür aylarda dikkat ederim bu ayın son günü olayına size şimdiden ii toplu ağdalarrr :gitme:

sen de dolunayda yap o zaman.etki eder yine.

off ya kesin tarih belirtilsin lütfen.bugün doktora gittim kaontrolüm vardı sırf bu yüzden kıllı bi şekilde kontrol ettirdim kendimi.allahtan ultrası-ona girdim..lütfen 14 nisan son tarihmi kuşlarr...

tatlım benim için tarih 14 nisan hem hicri ayın sonu hemde dolunay var ben o tarihte yapıcm inşaallah yapmak isteyen arkadaşlar olursa grup oluruz paylaşımlarımızı yaparız vereliniortak

arkadaşlar 2010 dolunay tarihleri yazarsanız çıkacaktır...

arkadaslar bi kac sayfa once bi liste eklemistim size kolaylik olsun diye. 2010 ay donemecleri ile ilgili.. buna gore 30 mart dolunay gunu, 14 nisan da hicri bi ayin son gunu olmus oluyo. benim tuylerim iki haftaya kadar ciktigi icin ben iki tarihi de degerlendirmeyi dusunuyorum. ama dolunayda aldigimda bi daha cikmazsa daha karli olur tabiki :sm_cool: hepimize 'istenmeyen tuy'suz gunler diliyorum, tuylerimiz istenmedikleri yerlerde daha fazla barinamasinlar INSALLAH :teytey:

Back