Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar annemle keşfettiğimiz bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum. Annem de anneannemden duymuş. Epilasyonu hicri (ay takvimine göre) ayın son günü yaparsanız kıllar ya çok seyrek çıkıyor, ya da bir daha çıkmıyor. Annem buna özellikle dikkat ediyor, onda baya azalma oldu. Tüylerini eldivenle alıyor. Ben malesef düzenli alamadım ama bende de bazı bölgelerde tüyler çıkmaz oldu. Bu küçük ayrıntıya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
yaptım bile aklinialirimsmile ama yarısı kalşdı bugün devam edicemolmaz! 30 mart ta hep beraber yapıcaz :))kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
slm kızlar,turkank arkadaşım seni aydınlatayım canım hicri olan ayın sonu dendiği için nisanın 14 oluyor ve o gün dolunay var.arkadaşlar 30 mart demiş ama lmaz: martın sono ozaman hicri değil.
ben o gün yapıcm çünkü dolunay 14 nisanda şekerler opuyorumnanaktan
sormak istediğiniz olursa burdayıımmmmzemuszemus
Arkadaşlar bir şeye açıklık getiriyim. Benim dediğim ay takvimine göre ayın son günü. Ama bir keresinde Ahmet Maranki'den ayın son günü ve tam dolunayda detoks yaptıklarını duymuştum, galiba bizimle aynı sebepten. Yani dolunayda da oluyor galiba. Bir de epilasyonu illa gece yapmaya gerek yok. Hicri ayın son günü, gündüz de yapabilirsiniz.
slm kızlar,turkank arkadaşım seni aydınlatayım canım hicri olan ayın sonu dendiği için nisanın 14 oluyor ve o gün dolunay var.arkadaşlar 30 mart demiş ama lmaz: martın sono ozaman hicri değil.
ben o gün yapıcm çünkü dolunay 14 nisanda şekerler opuyorumnanaktan
sormak istediğiniz olursa burdayıımmmmzemuszemus
14 nisan bana uymazki 10 nisanda nişanlımın yanına gidecemmm... o kadar da demiştim hep beraber yapalım diye ama ben kaytarıcam galibaa kaydirigubbakcemile neyse öbür aylarda dikkat ederim bu ayın son günü olayına size şimdiden ii toplu ağdalarrr :gitme:
tatlım benim için tarih 14 nisan hem hicri ayın sonu hemde dolunay var ben o tarihte yapıcm inşaallah yapmak isteyen arkadaşlar olursa grup oluruz paylaşımlarımızı yaparız vereliniortak
iyi ama takvimde dolunay gösteriyoooo :bbo: :sm_confused: