• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayın etkisi...

Bende denemek istiyorum , şimdi hangi tarihte yapmamız lâzım ?
Ondan önce de yapsan birşey olur mu ?
Çok merak ettim yanıtlarsanız memnun olurum kızlar ((:

valla canım önce yapsan faydası olmaz o gün yapmalısın. hicri ayın son günü yani. bende deneyecem bu sefer inşş faydası olur

mrb kıslarr...ben yüz bölgeme lazer yaptırıyorum.ankarada bu işte oldukca ii olan doktorum tüylerin aydan etkilendiğini dolunayda artacagını panık yapmamam gerektiğini sölemıstı gercektende öle oluyo ay ınsan vucudunu olbilmiyorumkismiledukca etkiliyo bilimsel olarak da kanıtlanmıs..buyrunnnnnnnnn

1 yaşıma daha girdim bu topici baştan sona okuyunca... etkisi varsa hemen ayın 14 üne randevu alıyorum kuaförümden :)

Kızlar annemle keşfettiğimiz bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum. Annem de anneannemden duymuş. Epilasyonu hicri (ay takvimine göre) ayın son günü yaparsanız kıllar ya çok seyrek çıkıyor, ya da bir daha çıkmıyor. Annem buna özellikle dikkat ediyor, onda baya azalma oldu. Tüylerini eldivenle alıyor. Ben malesef düzenli alamadım ama bende de bazı bölgelerde tüyler çıkmaz oldu. Bu küçük ayrıntıya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

ayı günesi bilmiyorum ama ben tüy dökücü bi sprey var onu kullanıyorum uzun süredir cok rahatım bacaklarımdaki tüy sorununu hallettim ,yüzümdekilere care bulamadım :1no2: bu yöntem gercekten işe yarıyorsa yüzdede denenebilirmi sizce ?

ayı günesi bilmiyorum ama ben tüy dökücü bi sprey var onu kullanıyorum uzun süredir cok rahatım bacaklarımdaki tüy sorununu hallettim ,yüzümdekilere care bulamadım :1no2: bu yöntem gercekten işe yarıyorsa yüzdede denenebilirmi sizce ?

tüy dökücü spreyin markası ne? :uhm:

bugün ağda günü kıslaarrrrr!!! kolarımı kaşlarımı dudak üstünü aldım. bacaklar ve bikini bölgesi kaldı off çok iş var dahaaa :hulya: sizlerde yapıyomusunuzz

Tüy dökücüler ne kadar sağlıklı tartışılır,

Kadın doktorlarına sorun söylerler,

Hem kökünden de almıyor,

En iyisi sir ağda,zararı yok faydası var yani...
boshayallersmile

Tüy dökücüler ne kadar sağlıklı tartışılır,

Kadın doktorlarına sorun söylerler,

Hem kökünden de almıyor,

En iyisi sir ağda,zararı yok faydası var yani...
boshayallersmile

Doktorlarımızın masallahı var,40 yıl bize yumurtanın sarısını yemeyin demislerdi sonra pardon hata yapmısız diye acıklama yaptılar:) Hala bebeklere öksürük surubu yazıyorlar ya baska bisey demiyorum !!! Ben tüy dökücüler konusunda olumlu düsünüyorum,ağdanın kökünden alarak deriyi enfensiyonlara acık hale getirdigi fikrindeyim..Bulabilsem hemen kullanacagım bu white fleshi,ankarada varmıs ordan siparis verecegim gerekirse

hicri aya göre ne zaman ağda yapıcaz ya bugun mu oluyodu?? hesaplamayı bilmiyorum..bilen varsa yazsarsa sevinirim..

pardon ya biri yazmış..dünmüş..tüh:( neyse artık..ayın 15 ine gelmiyo muydu her seferinde of be ya...

Son düzenleme:
Back