• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayın etkisi...

:delphin:valahha yordum ha..
şimdi ben sorayım yanıt verin bidaha sorayım bidaha yanıt verin:teytey: kıbrıslı spikere döndümsırnaşık şey
Şimdi bu sönük olanlar ayın sonu dimi
yani o gün yapacağız..
bakalım misal ..temmuzda 11. de di mi

evet :lepi:
http://kalender-365.de/ay-takvimi.php
bu adresteki sönük olan zamanlar hicri ayın son günü.

:delphin:valahha yordum ha..
şimdi ben sorayım yanıt verin bidaha sorayım bidaha yanıt verin:teytey: kıbrıslı spikere döndümsırnaşık şey
Şimdi bu sönük olanlar ayın sonu dimi
yani o gün yapacağız..
bakalım misal ..temmuzda 11. de di mi

yeniayı eskiayı bırak kenara güzelim

dediğim takvimden daha kolay :lepi:

teşekkür ederim kızlar anladım ben :hooray: teşekkür ederim hepinize.takvimi bulamazsam her zaman diye nasıl hesaplanacağını öğreneyim dedim hiiiçç kolay değilmiş..ne bileyim besbelliymiş:smiley-cool:

: ) kızın kafası iyi karışacak

bi yandan siz bi yandan ben :lepi:
kaydirigubbakcemile3
evet derken yordum mu yani:1rolleyes:

şaka şaka..çok sağolun anladım tek tek basaraktan sayacağız zaten gösteriyomuş..teşekkür derim

yok ona evet dememiştim kaydirigubbakcemile3
bak o benim verdiğim linkteki takvimde ayın sönük olduğu günler hicri ayın son günü :roflol:

evet ya gece mece ben uğraşamam
gündüz bile uğraşamam ki ne tembelim di mikaydirigubbakcemile3
en temizi ağdacı aklinialirimsmile
bende ay sonlarına denk getireyim o zaman gündüz oluosa

kızlar bakın evinizdeki takvimi elinize alın bi yerde mutlaka hicri ='' '' burda bir sayı vardır. bizim ayımız nasıl bir iki diye gidiyorsa aynen hicri 1 hicri 2 devam ediyor. mesela 12 haziranı açın hicri '' 29 '' yazıyor, ayın son günü oluyor yani, bir gün sonra ise hicri '' 1 '' yazıyor başa dönüyor yani.. inş bu sefer anlatabilmişimdir ama yine olmadıysa sorun bendedir kızlar. anlatma kaabiliyetimde bi sorun var sanırım bugün :))

bende maymun gibi oldum zaten bayadır aynaya bakmıyormuşum :1ninca: dün bıyıklarımı farkettim gece onları aldım :roflol:
diğrlerinden bahsetmiyorum bile akannehir güya 14 mayısta tam denk geliyordu ama yine yapamadım -tatlicadiarzu-

kızlar bakın evinizdeki takvimi elinize alın bi yerde mutlaka hicri ='' '' burda bir sayı vardır. bizim ayımız nasıl bir iki diye gidiyorsa aynen hicri 1 hicri 2 devam ediyor. mesela 12 haziranı açın hicri '' 29 '' yazıyor, ayın son günü oluyor yani, bir gün sonra ise hicri '' 1 '' yazıyor başa dönüyor yani.. inş bu sefer anlatabilmişimdir ama yine olmadıysa sorun bendedir kızlar. anlatma kaabiliyetimde bi sorun var sanırım bugün :))

anlattın tabi cnm. bundan basit daha anlatım mı olur.yerimseniben
onların hicri takvimle bizim takvim farklı
peki hicri takvimin son günü mayısın kaçına denk geliyor???sempatiksalakcinni

Back