Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar altın olarak bırıkım yapmayın lutfen.kur-an ı kerım de gectıgı gıbı anlatmak ıstıyorum.Altın, gümüş ve ticaret eşyasında zekat nisabı kırkta birdir.zekatı odenmeyen altının bırıktırılmesı gunah ve haramdır.ben ogrendıkten sonra dolar olarak bırıktırmeye basladım paramı.amerıkan borsasının malum durumu yuzunden doların onumuzdekı gunlerde deger kazanacıgını ogrendımde:teytey::sm_cool:
peki on yıllık kredi çekip ev alsak (ama içinde oturmayacağız) kredinin aylık taksidinin yarısı kirasından ödenmiş olsa sizce nasıl bir mantık olurCADIARZU dediğiniz gibi birikim yapmak çok zor.en azından borç olursa bir şekilde ödenir ve on yılın sonunda elimizde hali hazırda bir ev kalır:1rolleyes:
fikirlerinizi bekliyorumfisfisfis
ben 500 1 kenara atıyorum dediğine şaşırdım bu zamanda o kadar para nasıl atılır diye eve gelen para okadardan fazlası ise ki fazladır atabilirsin yoıksa hiç atamamktan değil ayda 50ytl atsam o kar benim için atılırda o kadarı yani şonuç olarak türkiye şartları bu kadara el verir
kızlar altın olarak bırıkım yapmayın lutfen.kur-an ı kerım de gectıgı gıbı anlatmak ıstıyorum.Altın, gümüş ve ticaret eşyasında zekat nisabı kırkta birdir.zekatı odenmeyen altının bırıktırılmesı gunah ve haramdır.ben ogrendıkten sonra dolar olarak bırıktırmeye basladım paramı.amerıkan borsasının malum durumu yuzunden doların onumuzdekı gunlerde deger kazanacıgını ogrendımde:teytey::sm_cool:
bence çok mantıklı bir yol (ki bende öyle yapmayı düşünüyorum).kiracı evin kirasını öder,sende fark etmeden ev sahibi olmuş olursun.
Güzel bir mantık ama canım kredi faizleri çok yüksek değilmi.Ben bir araştırma yaptım diyelimki 70.000 ytl çekiyorsun geri ödemesi 200.000 ytl yi buluyor.
altın almak mantıklı geldi bana çok şükür kenarda takılarım falan var ama birikim olarak görmemiştim onları biraz param var küçük altın yaptırayım onlarla bu aralar küçük altın ne kadar kızlar bilgisi olan var mı_? yada bilezik mi yaptırsam hangisi daha iyi olur acaba_? dolara ne diyorsunuz daha yükselir mi ki_? dolarmı yaptırsam birden düşerse diye korkuyorum bi el atın bana bakem...kafamçokkarıştı