• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bugün itibariyle başlıyorum bu diyete ancak bir şey anlayamadım sabah sabah salata mantıksız geldi biraz bana onun yerine domates salatalık yesek olur mu :S

arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?

bugünden itibaren bu diyete başladım inşallah kilo verebilirim :) yediklerimi akşa sizinle paylaşacağım kızlar :) bana destek olursanız çok mutlu olurum çünkü ben diyetlerden çabuk sıkılan ve boğzına düşkün bi kızım (malesef:S)

selam

ben de düşünüyorum bu diyeti uygulamayı. bu hafta yediklerimi azaltarak biraz alıştırma yapacağım bir sonraki hafta da bu diyeti uygulayacağım. hedefim sadece 3 kilo vermek. Ama çok kilolu olmadığımı için bu 3 kiloyu vermem çok ama çok zor. Biraz göbeğim ve basenim var. Kilom vücuduma eşit dağılmış olsa zayıflamama gerek olmayacak ama ne yazık ki durum böyle değil. Önümüzdeki hafta bir de egzersiz yapabilirsem bu ay bitmeden veririm inşallah şu 3 kiloyu tabi bi yandan da şu göbeği şekillendirmeye çalışmam lazım. acaba extra gel kullansam bi yandan işe yarar mı?

bende doktorun verdiği diyet listenisini uygulamaya çalışıyorum liste aşağı yukarı burda kiyle aynı bugün 6. günüm yarın randevum var doktorla kuzenimle birlikte gidiyoruz ben 85,9 kiloydum geçen hafta bu hafta daha tartılmadım kuzende 68,7 kiloydu yarın sonuçları alınca sizlere yazarım diyet listemle bu aşağı yukarı aynı sadece doktor bana senin kilon fazla olduğu için sen 2 yerine 4 dilim ekmek yiyeceksin dedi bunu sizinle paylaşmak istedim yani kilosu az olan daha fazla yiyebilir değil doktorun dediği 70 kiloluk biriyle 85 kiloluk birinin doyması aynı değildir :)

bende doktorun verdiği diyet listenisini uygulamaya çalışıyorum liste aşağı yukarı burda kiyle aynı bugün 6. günüm yarın randevum var doktorla kuzenimle birlikte gidiyoruz ben 85,9 kiloydum geçen hafta bu hafta daha tartılmadım kuzende 68,7 kiloydu yarın sonuçları alınca sizlere yazarım diyet listemle bu aşağı yukarı aynı sadece doktor bana senin kilon fazla olduğu için sen 2 yerine 4 dilim ekmek yiyeceksin dedi bunu sizinle paylaşmak istedim yani kilosu az olan daha fazla yiyebilir değil doktorun dediği 70 kiloluk biriyle 85 kiloluk birinin doyması aynı değildir :)

canım sorması ayıp nerde gidiyorsun diyetisyene?

bende baslıcam kızlar ama sdc 2 haftalık liste war yani hatta bir hafta hep bööle mi gididcek 4 hafta..aynı listeyi mi yapcaz 1. we 3.hafta yogurt yiebilioruz 2. ve 4.hafta yenmicek deil mi

ben 1 ayda 10 kilo verebilecegime hicmihic inanmiyorum ayrica eger vucut 1 ayda 10 kilo verirse ciddi saglik sorunlari olusacagni dusunuyorum.daha akla yatkin bisiler bilen varmi

bence sitedeki en sağlıklı diyet listesi bu lütfen eleştiri yapmadan önce bir araştırma yapın bütün diyetisyenlerin verdiği diyet programı buna benziyor.insanları boşuna etkilemeyin:20:

bence sitedeki en sağlıklı diyet listesi bu lütfen eleştiri yapmadan önce bir araştırma yapın bütün diyetisyenlerin verdiği diyet programı buna benziyor.insanları boşuna etkilemeyin:20:

tamam ama 1 ayda 10 kilo demek vucudun resmen soka ugramasi demek.kimseyi etkilem degil amacimiz ama bu tarz bir diyetle vucutta kalici hasarlar kalabilir.ornegin bobreklerde ve ani kilo kaybi nedeniyle kalp kaslarinda gercekten sorun olusur

bir de soyle birsey varki her bunye ayni degildir.sizde ayda 5 kilo verdiren diyet bir baskasinin bunyesinde 2 kilo verdirir.bence diyet kisiye ozel olmali biraz.onu da kisi en iyi kendi bilir

geçmişi okudum ,okuduğum kadarıyla güzelmiş diyet 1 ayda 10 kilo olmasada iyi kilo veren var,bende başlıyorum,çarşamba günü,yarın lapa yapıcam,hadi hayırlısı,bugün kü kilom 65.4 ,hadi hayırlısıı:64::64::64::64::64:

geçmişi okudum ,okuduğum kadarıyla güzelmiş diyet 1 ayda 10 kilo olmasada iyi kilo veren var,bende başlıyorum,çarşamba günü,yarın lapa yapıcam,hadi hayırlısı,bugün kü kilom 65.4 ,hadi hayırlısıı:64::64::64::64::64:

diyet nasıl gıdıyo canım dewam edıyo musun:) bende 65 kıloyum da yapsam werırmıyım kı. ama ben normalde bu dıyettekıler kadar yemıyorum ya :S

1 ayda 10 kilo belki verilmez o üst sınırdır ama bu diyetle 1 ayda 5 - 6 kg verilebileceğine inanıyorum (sporla desteklenirse). harfi harfine uyamasamda bende yarın itibariyle bu diyete başlayacağım. gerçi oruç tutuyorum ama kahvaltıyı sahura akşam yemeğini de iftara çekmeyi düşünüyorum. ramazan olduğu için listede farklılık olur illaki ama bi yerden başlamam lazım. 17 eylülde nişanım var ve ben 83 kiloyum. nişanlık bakıyorum hiçbirşey üzerime olmuyor. 10 kg olmasada nişanıma kadar 4-5 kg verebilsem en azından 1 bedende olsa az değil farketmiş olurdum. umarım başarılı olabilirim.
bu arada bazı arkadaşlar çok sağlıksız olduğunu vs söylüyorlar. ok haksız sayılmazlar ama inanın obezliğin getirdiği sağlık sorunları vitaminsiz kalmanın getirdiği sağlık sorunlarına 5 basar. o nedenle abartmadan denemekte zarar görmüyorum açıkcası.

çok özür dilerim ama mantıklı biri ayda nasıl 10 kilo verir kendine bunu nasıl yapar anlayamıorum.

fazla kilosu olupta bunlardan kurtulması gerektiğini bilen mantıklı biri zaten bu kilolarından kurtulması gerektiğini düşünmezse bu kişi kendine en büyük kötülüğü ve en mantıksız şeyi yapmış olzaten bu diyetle
bu yemeyle 10 kilo bence verilmez bu liste ancak istenen kiloya gelindiğinde korumak için uygulanabilir 10 kilo verebilen olursa lütfen paylaşın yiyerek 10 lilo vermek harika olur çok güzel bir liste bu hemen bu diyete başlardım

Back
X