- 28 Temmuz 2012
- 911
- 163
ne güzel nemutlu sana :) darısı benim gibi tüm isteyip de bir türlü olamayanların basına canım
Canım benim sağol, ne konuda kararsızlık yaşıyorsun, yardım edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel nemutlu sana :) darısı benim gibi tüm isteyip de bir türlü olamayanların basına canım
Memeli Arska diye soracağım Arska dersem anlamayabilirler Heyecanlı mısın tatlım anlat biraz neler yaptın hazırlık var mı? Mucuk
Selam doktordaş
Ben de bir aksilik çıkmazsa 5 Şubat'ta ameliyat oluyorum Barış beye, umarım senin de benim de isteyen herkes için de çok güzel olur her şey
Valla tüm sükunetimle o günü beklıyorum :) sanki elim kolum bağlandı bugün Levent salı pazarına gittim bişeyler aldım pijama fılan arabaya bindim dedim ki aaaaaa dantelli sütyen alsaydım keşke dedim düşün yani o kadar uzakmışım bu mevzulara teknik detaylara gelıcek olursak geçtiğimiz cuma gunü kan aldılar benden kanın ne kadar sürede pıhtılaştığına alyuvarlarıma fılan bakmak için... Yarın arıcam amelıyatı 08:30 dan 10:30 a alırmısınız dıye! kuaföre fılan gidiyim bari diye düşündüm arzum tecrubelıdır pijama mı göturmelıyım gecelık mı neler alıyım yanıma söylesın bana :26: senın nasıl gidiyo? Sende var mı hareketlilik canım
Canımm Barış Bey'i seçtiğine çok sevindim umarım sonucundan memnun kalırsın..Ben de bugün 10 Ocak için kendisinden gün aldım ama geri sayım falan yapmayacağım bu sefer :) geçen sefer öksürük yüzünden hastaneden dönmüştüm
Cihilek Selam tatlım Ben de çok sevindim senin adına inşallah hepimizin sonuçlar istediğimiz gibi olur. Kendine çok iyi bak o güne kadar üşütme, terleme, soğuk su içme Keyifli günler olsun 10 Ocak'a kadar
Valla tüm sükunetimle o günü beklıyorum :) sanki elim kolum bağlandı bugün Levent salı pazarına gittim bişeyler aldım pijama fılan arabaya bindim dedim ki aaaaaa dantelli sütyen alsaydım keşke dedim düşün yani o kadar uzakmışım bu mevzulara teknik detaylara gelıcek olursak geçtiğimiz cuma gunü kan aldılar benden kanın ne kadar sürede pıhtılaştığına alyuvarlarıma fılan bakmak için... Yarın arıcam amelıyatı 08:30 dan 10:30 a alırmısınız dıye! kuaföre fılan gidiyim bari diye düşündüm arzum tecrubelıdır pijama mı göturmelıyım gecelık mı neler alıyım yanıma söylesın bana :26: senın nasıl gidiyo? Sende var mı hareketlilik canım
Aaaaa...Dün bende Levent salı pazarındaydım Tüh yaa,karşılaşamadık Orada bir tezgah var,manyak iç çamaşırları var..Karşılaşsaydık ben sana yardımcı olurdum sütyen seçiminde
Ben bir gün öncesinde fönümü çektirmiştim.Sabahta düzleştiriciyle tekrar üzerinden geçmiştim.Zaten ameliyattan çıkınca darmadagın oluyor saçlar,hiç özenme fazla bence.Sürekli yatıyorsun,boyun bölgen terliyor falan fön kalmıyor yani
Canım yanına pijama takımı alabilirsin.Önden dügmeli yada fermuarlı eşofmanda olur..Elastik atlet al yanına Kotonda çok güzel atletler var bady tarzı,ortada göreceksin zaten..Omuzlarına örtecegin şal çok işini görecektir Ameliyattan çıkınca gögüslerinde ameliyat sonrası sütyen olacak zaten.KOlunda serum varken birşeyler giyinmeye çalışmak zor olabilir.O anda omuzlarına lacagın şal seni sıcacık tutacaktır..Bunun haricinde çorap,terlik,pipet,bardak,su,peçete yada havlu,ıslak mendil,tarak,ayna,atıştırmalık ıvır zıvır kolonya yada el temzileme jeli gibi bir ürün...
Gerisi sana kalmış Kafan göre takıl
Hadi ya... Biz ma-aile gitmiştik gerçi :) evet bıliyorum kotonun atletlerini. Pazardan almıştım 2 tane zaten ordunda alırım bır ara.. Arzum peki sen ne dıyosun bu amelıyat sonrası gıyılen sütyen markası hakkında ? Sen ne kullandın cnm?
Geçmiş olsun tatlım demek cıs yaptılar sana :26: Ben de dün şöyle dantelli desteksiz çamaşır alayım diye çıktım, tabi alışkın olmayınca .Yemek tabağı alıp geldim Ameliyat sonrası dener dener alırım dedim Onun dışında eşofman götüreceğim fermuarlı bir üst, sabahlık gibi bir şey bitti gitti . Kuaföre ben bir gün öncesi akşam gideceğim istersen sen de öyle yapabilirsin bir an önce kavuşmak varken memişlere ayy ertelemeee Sevgiler
9 buçuğa aldılar zaten canım 10:30 olmadı :) ilk amelıyat olucak kişi ben olucam yani pzts sabahı ayyyy bu nasıl bir heyecandır yarabbim
Desene fön şart oldu bir gün öncesinden çekilecek O heyecanı hiç sorma zaten. Benim heyecanım çok tatlı sonrasını düşünüyorum gözlerim parlıyor
Evettttt ayceyy :)) kaldı son 4
evet bende emzirdikten sonra gögüslerimde sarkma oldu.burda yazılanların çogunu okudum ve cesaret adım .devlet hastanesi özel hastane derken bi kaç yere muayene olldum devlettede 3000_3500 arası tuatacak dendi özel bi hastanede 3500 e kadar indi derkeen bi arkadaşım göğüs cerahı onun bu ameliyatı yaptığını bilmiyodum plastik cerrahı arkadaşıyla birlikte yapıyolarmış.bana 280 cc uygun olabilceğini medicana ,jfk,şafak gibi hastaneerinde kendi masrafını amadan cup,yada cup marka piyasada en pahalı yaklaşık 1000 dolar oda 800 dolara kadar yaptırabilirmiş.onu tavsiye etti ben mentorda iyi diye duyduumu söledim sen bilirsin tercihim mentor dedi.bende ekonomik açıdan mentor olsun dicem galiba ,benim kartımdan çektir sonra ödersin dedi .cup markayala herşey dahil 3000 e yapıcak mentor olursa sanırım 2500 olcak ay kızlar korkuyorum ya napsam çok heycanlandım bide uzun zamandır görmdiğim erkek arkadaşıma muayane olmak berbat bi histi offffffff (((((((((((((((((((((((((((kaç taktırsam boyum 175 kilo 60 omuzlarımda geniş eskiden 85 takıyodum.bu arada arkadaşım beni çok iyi tanıyan bi arkadaşım ameliyatta yanımda bulunabilirmiş onlara istediğim konusunda daha çok yardımcı olabilirmiş süperrrr ...
evet bende emzirdikten sonra gögüslerimde sarkma oldu.burda yazılanların çogunu okudum ve cesaret adım .devlet hastanesi özel hastane derken bi kaç yere muayene olldum devlettede 3000_3500 arası tuatacak dendi özel bi hastanede 3500 e kadar indi derkeen bi arkadaşım göğüs cerahı onun bu ameliyatı yaptığını bilmiyodum plastik cerrahı arkadaşıyla birlikte yapıyolarmış.bana 280 cc uygun olabilceğini medicana ,jfk,şafak gibi hastaneerinde kendi masrafını amadan cup,yada cup marka piyasada en pahalı yaklaşık 1000 dolar oda 800 dolara kadar yaptırabilirmiş.onu tavsiye etti ben mentorda iyi diye duyduumu söledim sen bilirsin tercihim mentor dedi.bende ekonomik açıdan mentor olsun dicem galiba ,benim kartımdan çektir sonra ödersin dedi .cup markayala herşey dahil 3000 e yapıcak mentor olursa sanırım 2500 olcak ay kızlar korkuyorum ya napsam çok heycanlandım bide uzun zamandır görmdiğim erkek arkadaşıma muayane olmak berbat bi histi offffffff (((((((((((((((((((((((((((kaç taktırsam boyum 175 kilo 60 omuzlarımda geniş eskiden 85 takıyodum.bu arada arkadaşım beni çok iyi tanıyan bi arkadaşım ameliyatta yanımda bulunabilirmiş onlara istediğim konusunda daha çok yardımcı olabilirmiş süperrrr ...
Fiyat oldukça iyi canım ama boyun uzun omuzlarında genişmiş neden 280cc ??? Başka doktorlarla da görüştÜn mü?