Merhaba Ayceyy ben de Barış Çakır ile gorusmustum ve akabinde hamile oldugumu ogrenmis ertelemek durumunda kaşmıştım haliyle:) cok icime sinmisti zaten.ocak sonu yeni randevum var 3yilin ardindan:)
Bu acidan hersey tamam da,benim kafama takilan baska seyler var.Mesela zaten 33 yasimdayim, yani deger mi diyorum. tas catlasin 7-8 yil sonra zaten 40larima gelmis olacagim olsam olsam ne kadar guzel olacagim diyorum. Höfff bi tarafim da yaptir oyle dusunme diyor. Yaslandigimda gogsumde iki plastikle gezicem diyorum. Bunun tekrari var mi? Omru ne kadarmis silikonlarin? Sen de bunlari dusunmus muydun? Acikcasi kendimle mucadele halindeyim
bencerence merhabalar, yüzümde gülümsemeyle yazıyorum şu an42 yaşındayım ve ameliyata karar verdiğimde kaç yıl kullanırım ne yaparım ne ederim diye sonrasını hiç düşünüp sorgulamadım tek araştırdığım hangi doktor olsun yönündeydi. Yaptırdığımda nasıl mutlu olacağıma odaklandım o kadar hayatın tekrarı yok kafama koyduğumu belli sınırlar içerisinde olmak şartıyla şimdiye kadar hep yapmışımdır bu da onlardan biri. Karar senin canım seni ne mutlu eder en iyi sen bilirsin dimi ama . Uzun lafın kısası bunları düşünmedim, kendimle mücadele etmedim Kendine iyi bak sevgiler
doğru doktor doğru zaman gerisi mutluluk
Anlaşılan ben her konuda olduğu gibi bu konuda da ayrıntıda boğulmaya başlamışım.çok fena gaza getirdiniz beni şimdi kızlar. Thank u:))
Ayceyy resimlerini göremıyorum( çok merak edıyorum hadi hadi hadi hallet şu problemi :)
Ayceyy resimlerini göremıyorum( çok merak edıyorum hadi hadi hadi hallet şu problemi :)
şekerim resminin altına yorum yaptım. bakabilrsin. :))
Ayceyyy...Arska senin fotografları yeni gördü şoktaYorumları dizdiriyor Bizde dün gece dizdirmiştik,nasılda geçiyor zaman
Alemsin valla arzum yaa :)) evet canım vallahı süperler maşşalah memişlere... Ama daha şok edıci şey ise ayceyyın vücudunun diriliği hey maşallah sana ayceyy anneyüzünü merak etmedim desem çok büyük yalan olur yani
bencerence merhabalar, Yüzümde gülümsemeyle yazıyorum şu an42 yaşındayım ve ameliyata karar verdiğimde kaç yıl kullanırım ne yaparım ne ederim diye sonrasını hiç düşünüp sorgulamadım tek araştırdığım hangi doktor olsun yönündeydi. Yaptırdığımda nasıl mutlu olacağıma odaklandım o kadar hayatın tekrarı yok kafama koyduğumu belli sınırlar içerisinde olmak şartıyla şimdiye kadar hep yapmışımdır bu da onlardan biri. Karar senin canım seni ne mutlu eder en iyi sen bilirsin dimi ama . Uzun lafın kısası bunları düşünmedim, kendimle mücadele etmedim Kendine iyi bak Sevgiler
Ayceyyy...Arska senin fotografları yeni gördü şoktaYorumları dizdiriyor Bizde dün gece dizdirmiştik,nasılda geçiyor zaman
Alemsin valla arzum yaa :)) evet canım vallahı süperler maşşalah memişlere... Ama daha şok edıci şey ise ayceyyın vücudunun diriliği hey maşallah sana ayceyy anneyüzünü merak etmedim desem çok büyük yalan olur yani
Evet ya bende yüzünü merak ettim bu fiziğe birde yüz 10.numara ise çok kıskanırımşaka bir yana bayıldım vücuduna ayceyim
Ben seni 24 25 yaşlarında diye düşünmüştüm :) şaşırdım
Ayceyy merhaba, bu forum cidden insana güç ve cesaret veriyormadem öyle ben de ilerisine bakmamaya karar verdim ve yarın randevum var Barış Beyciğimle. Zaten hemen yazarım buraya neler konustugumuzu. Bu surecte destegini bekliyorum keza ik tane de cocuk var evde hem de biri 4 digeri 1,5 yasında. Bu arada fotograf gormeye calısıyorum artık, ornek olması icin. Ama seninde varsa ben goremedim arkadas mı olmamız gerekiyor. Eger oyleyse kabul edersen seviniriiiim.