Enerji tutması kısmı bencede çok önemli..Ameliyat öncesi bende araştırma,doktor görüşmeleri yaparken buradan ameliyat olan arkadaşların doktor tavsiyelerinden etkilenerek görüşmeye gitmiştim..Ama bir arkadaşın çok memnun kaldıgı,sıcak geldigi doktor bir başkasında aynı etkiyi yapmıyor gerçekten..Çok şaşırtıcı tepkilerle karşılaştıgım ama forumda çok övgüyle bahsedilen doktorlar olmuştu
Belki doktorun o gün yaşadıgı kötü bir şey,yogunlugu,yorgunlugu,bir önceki hastanın tepkisinden dolayıdır bilemiyorum,her şey olabilir ama sonuçta siz kendinize yapılan davranış,ilgiye bakıyorsunuz.Doktorlarında işi kolay degil.Sabah onca ameliyat,ameliyat sonrası hasta görüşmeleri,kontroller,sonucu begenen hastalar oldugu gibi begenmeyen sorun yaşatan hastalar..v.s v.s... Onca kadınlar ugraşmakta kolay degil,Allah sabır versin onlarada...
Ben bu yüzden hep derim,aklınızda olan doktorlarla yüzyüze görüşün.Buradaki yorumlara,hasta doktor ilişkilerine takılmayın.Sizin doktor ile aranızda oluşacak güven çok çok önemli.Bir hasta ameliyat olmuştur,çok memnun kalmıştır sonuçtan tabikide memnuniyetini yazar çizer..Diger bir hasta memnun kalmamıştır,memnuniyetsiligini yazar sanki doktorl-dan intikam alırcasına !! Hangi doktorun bütün ameliyat sonuçları %100 başarı ile sonuçlanmıştır acaba?? Varsa hepimiz ona gidelim,hiç riske atmayalım öyle degilmi
Bir doktor herkese iyi gelmez,sonuçta birinden yana tercih yapılacagı içinde içlerinde en iyi etkiyi aldıgımızı seçiyoruz ve onunla yola devam ediyoruz..Sonrasındada mutlu bir sonuç inşallah..Dedigin gibi şans işi birazda kısmet..Umarım herkes tercihini,seçimini en dogru yandan kullanır..Mutlu,sorunsuz bir süreç diliyorum tüm arkadaşlarıma...