ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

Şenin şolipop teknigini yerim ben :) Masallah sana iyilesmis de misafirlige gelmis hosgelmis mawişşcik Optum tatlim Sevgiler

Amin canım bütün kızlar memelensin mutlu olsun herkes

ogltkn merhabalar tatlım,
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Yanlış anlamadıysam sen de operasyonunu atlattın ve istediğin sonuca ulaştın. Geçmiş olsun güle güle sağlıkla mutlulukla kullan :).
İyileştiğim an kendimi dışarı attığımdan cevap yazmakta geciktim kusura bakma.
Ne sen ne ben burada birilerini kötülemek için bulunmuyoruz elbette. Ben kendi görüştüğüm doktorla ilgili yorumumu paylaşırken tamamen doktor ve benim aramda geçen diyaloğun bende bıraktığı etki üzerine yorum yapıyorum, kimseye met etmiyorum kimseye kötülemiyorum. Sen de ne güzel belirtmişsin doktor araştırması yapılırken göz önüne alınması gereken durumların neler olduğunu. Herkes için hayırlısı olsun etki altında kalmadan içine sinen doktorda karar vermek, ameliyat olacak kişiyi mutlu sonuca ulaştırır diye düşünüyorum. Yani araştıralım, soralım, bakalım, görelim kendimiz yapalım yorumumuzu ki; İyi olur Allah'tan kötü olur kuldan durumu olmasın... Herkese mutlu sonuçlar dilerim.
Keyifle Kal Canım Sevgiler

saxe selam tatlım, Sen ne zaman mutluluğunu tamamlıyorsun? Doktor tercihini yapabildin mi? Güzellikler dilerim. Sevgiler

ayceyy geçmiş olsun bebişş yahuuu okadar okudum kaç cc takıldı öğrenemedimmmm

henüz konuşmadım burnumu yaptırdığım zaman 18 dim. 19una kadar bekle büyümezse bidaha hiç büyümez dedi. 21 olucam ve artık vakit geldi:) ve ben 18 ken 6 bin liraydı. şimdi 8bin500 ve para biriktirmem gerek. eylüle kadar biriktiririm eylülde yaptırıcam hem havalar çok sıcak olmaz diye düşündüm:)

Slm ayceyy,

nasil gidiyor nasilsin? Agrin sizin var mi?
Ben burada yani almanya'da alman bir Dr. cuma görüstüm. Meme diklestirmek gerekmiyor dedi. Buna cok sevindim. Seninlede bunu paylasmak istedim. Bunun icin sohbet etmistik. benim canim baya SIKILMISTI, Dr. Meme dokum oldugu icin, istersem 410 cc kadar olur dedi. Benim aklimda aslinda hep 350-375 vardi, ama Arzumm77 memislerine bayiliyorum. Gerci fizikgi de güzel. Artik bakalim. haftaya bir alman Dr. daha görüsecegim, onun'da fikrini alayim, sonrada TR geliyorummmmmm!!

ayceyy geçmiş olsun bebişş yahuuu okadar okudum kaç cc takıldı öğrenemedimmmm

Risus merhabalar tatlim, çok tesekkur ederim, valla gecti gitti geriye bakinca surekli sevindiren goruntuleri kaldi. Canim kas zari alti 250cc yuksek profil takildi aralarda yazdim aslinda sana denk gelmedi demek ki Ben de bazen takipte karistiriyorum kime ne oldu ne gitti Sevgiler opucukledim

Burnun için geçmiş olsun güle güle sağlıkla kullan Şimdiden kolay gelsin bol şans tatlım hayırlısıyla birikimini yapar isteğine kavuşursun inşallah. Sevgiler

askkitabi merhabalar, Gayet iyi gidiyor, ağrım kalmadı, dikiş yerinde çok hafif hassaslık var keyfimi kaçıracak kadar değil :). Benim görüştüğüm doktorlardan biri de dikleştirme gerekmiyor demişti ama şimdi iyi ki de yapılmış diyorum çok daha estetik bir görüntü olduğunu söyleyebilirim kendi adıma. Hiç canını sıkma bir kaç doktorla görüştükten sonra kararını verirsin Önemli olan seni mutlu edecek sonuca ulaşman, bunun için de senin ne istediğini anlayan doktorla birlikte karar vermen en sağlıklısı olacaktır. İnşallah senin için en hayırlısı olur. Kolay gelsin araştırmalarında. Sevgiler

evet bakalim artik,

sen toplam kac dr. görüsmüstün, birde hangi Dr. ? Birisi Hasan Findik, onu biliyorum.
Resim yapabildin mi?

Son düzenleme:
slm ayceyy uzun zamn oldu giremiyorum nete çok fazla nasıl oldun yeni hayatından memnunmusun ? resim yükledin mi göremedim?

evet bakalim artik,

sen toplam kac dr. görüsmüstün, birde hangi Dr. ? Birisi Hasan Findik, onu biliyorum.
Resim yapabildin mi?

3 doktorla görüştüm sırasıyla; Hasan Fındık, Tuğrul Turan, Barış Çakır. :) Fotoğraf yapamadım henüz

slm ayceyy uzun zamn oldu giremiyorum nete çok fazla nasıl oldun yeni hayatından memnunmusun ? resim yükledin mi göremedim?

ben hala yaptırcam inş bu ay sonu olabilir şu ekonomimi ayarlarsam tabi

mrs_tuana selam canım hoşgeldin teşekkür ederim çok iyiyim yeni hayatımdan nasıl memnunum anlatmakla bitmez, yaşayınca anlayacaksın inşallah. Fotoğraf bir kaç güne kadar yüklerim. Sen de ayarlayabildiğin bütçeyi paylaş doktorla bakarsın iyi gününe denk gelir doktorun he der Bak memeliler buluşma organizasyonu yapıyoruz mavişş'le İnşallah sen de katılırsın aramıza tanışmış oluruz

ahhh ayceyycim gelmmemi bi yaptırayım ama düşünsene bi arada harika memelli bi kaç kadın ayo bizi yer yamyamlar :))))))))))))

ahhh ayceyycim gelmmemi bi yaptırayım ama düşünsene bi arada harika memelli bi kaç kadın ayo bizi yer yamyamlar :))))))))))))

Olacak canım hiç merak etme karar verdin mi devamı geliyor nasılsa Bize yam yam bakanın gözünü döveriz

Merhaba Ayceyy ben de Barış Çakır ile gorusmustum ve akabinde hamile oldugumu ogrenmis ertelemek durumunda kaşmıştım haliyle:) cok icime sinmisti zaten.ocak sonu yeni randevum var 3yilin ardindan:)
Bu acidan hersey tamam da,benim kafama takilan baska seyler var.Mesela zaten 33 yasimdayim, yani deger mi diyorum. tas catlasin 7-8 yil sonra zaten 40larima gelmis olacagim olsam olsam ne kadar guzel olacagim diyorum. Höfff bi tarafim da yaptir oyle dusunme diyor. Yaslandigimda gogsumde iki plastikle gezicem diyorum. Bunun tekrari var mi? Omru ne kadarmis silikonlarin? Sen de bunlari dusunmus muydun? Acikcasi kendimle mucadele halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…