Canım benim doktorum sporcu taktırmadı çünkü onun küçültmese yaralı olacağını düşünüyor benim dışarıdan aldığım Telli dantelliyi taktık şu an dördüncü günüm direnler çıkarıldı dikiş atılmadı kendiliğinden kapanıyormuş izde zamanla tamamen silinecekmiş şolipop tekniğini bilmiyorum:26:
Şenin şolipop teknigini yerim ben :) Masallah sana iyilesmis de misafirlige gelmis hosgelmis mawişşcikOptum tatlim Sevgiler
Enerji tutması kısmı bencede çok önemli..Ameliyat öncesi bende araştırma,doktor görüşmeleri yaparken buradan ameliyat olan arkadaşların doktor tavsiyelerinden etkilenerek görüşmeye gitmiştim..Ama bir arkadaşın çok memnun kaldıgı,sıcak geldigi doktor bir başkasında aynı etkiyi yapmıyor gerçekten..Çok şaşırtıcı tepkilerle karşılaştıgım ama forumda çok övgüyle bahsedilen doktorlar olmuştuBelki doktorun o gün yaşadıgı kötü bir şey,yogunlugu,yorgunlugu,bir önceki hastanın tepkisinden dolayıdır bilemiyorum,her şey olabilir ama sonuçta siz kendinize yapılan davranış,ilgiye bakıyorsunuz.Doktorlarında işi kolay degil.Sabah onca ameliyat,ameliyat sonrası hasta görüşmeleri,kontroller,sonucu begenen hastalar oldugu gibi begenmeyen sorun yaşatan hastalar..v.s v.s... Onca kadınlar ugraşmakta kolay degil,Allah sabır versin onlarada...
Ben bu yüzden hep derim,aklınızda olan doktorlarla yüzyüze görüşün.Buradaki yorumlara,hasta doktor ilişkilerine takılmayın.Sizin doktor ile aranızda oluşacak güven çok çok önemli.Bir hasta ameliyat olmuştur,çok memnun kalmıştır sonuçtan tabikide memnuniyetini yazar çizer..Diger bir hasta memnun kalmamıştır,memnuniyetsiligini yazar sanki doktorl-dan intikam alırcasına !! Hangi doktorun bütün ameliyat sonuçları %100 başarı ile sonuçlanmıştır acaba?? Varsa hepimiz ona gidelim,hiç riske atmayalım öyle degilmi
Bir doktor herkese iyi gelmez,sonuçta birinden yana tercih yapılacagı içinde içlerinde en iyi etkiyi aldıgımızı seçiyoruz ve onunla yola devam ediyoruz..Sonrasındada mutlu bir sonuç inşallah..Dedigin gibi şans işi birazda kısmet..Umarım herkes tercihini,seçimini en dogru yandan kullanır..Mutlu,sorunsuz bir süreç diliyorum tüm arkadaşlarıma...
Amin canım bütün kızlar memelensin mutlu olsun herkes
merhaba ayceyy,
öncelikle çok geçmiş olsun.Sürecin hep böyle sıkıntısız olsunBen de alıntıladığım yazını okuyunca, kendi tecrübemi aktarmak istedim. Bundan sonra ameliyat olacak arkadaşlara yol göstermesi açısından.
Benim ameliyattan önce en çok üzerinde durduğum nokta "kesi yöntemi" idi. Hem küçültme hem de dikleştirme olacağım için, kesi boyutu doktordan doktora farklılık gösteriyordu. Bu yüzden ben önceliğimi doktordan aldığım elektrikten ziyade bana uygulayacağı yöntemin ne olacağına vermiştim. Forumda doktoru için deli divane çırpınan arkadaşların yazılarını referans alarak birçok doktor ile görüştüm. Hatta senin görüştüklerin ile de görüşmüşüm :) Ve aynen senin yaptığın gibi, kesi yöntemi benim tolerans sınırımı aşanları anında eledim mesela. Ve sonunda; hem forumdaki hastalarının neredeyse %100'ünün olumlu sonuçlar aldığı, intikam almak gibi küçük oyunlarla uğraşmadığı, operasyon sonuçlarının yüz güldürdüğü, hem enerjimin tuttuğu hem de kesi olarak lolipop kesi ile istediğim sonuca beni ulaştıran doktorumu buldum.
Bu yüzden, doktor seçimi konusunda gerçekten de acele etmemek, doktoru ve uygulayacağı yöntemi içine sindirmek, ve hakkında yazılan tüm olumsuz yorumları titizlikle takip etmek gerektiğini düşünüyorum.
sevgilerimle...
Tesekkur ederim tatlim
1- 3. Gunden itibaren sporcu sutyeni kullaniyorum. Once ay yildiz'inkini kullandim memnun kalmadim benim canimi cok acitti sonrasinda magic form aldim doktorum cok begendi benden sonraki hastalarina alinmasi icin asistanina talimat verdi. Pazartesi kontrolumde gece yatarken cikartiyorum sakincasi olur mu dedim? Hic cikartmayacaksin dedi. Bir ay sonra cagirdi bakalim ne diyecek o zaman.
2- Direnler cikinca kuslar gibi hafifliyorsun, dikis atilmiyor pansuman yapilip ince tibbi bantlar yapistiriliyor
3- Hic sormadim desem :)) lolipop teknigi; meme altindan meme ucu kenarina kadar dikey kesi, meme ucu cevresi kesi. Meme ucu cevremde kesi oldugu su an belli bile degil neredeyse. Dikey kesi yerim bir ay daha bantli kalacakmis ama kontrolde beni uzen hic bir goruntu yoktu :).
Sor tabi canim ne olmus tas attim da kolum mu agridi?
Heyecaninin nasil oldugunu biliyorum doktor gorusmeni yaptin mi? Umarim her sey gonlunce olur :) Sevgiler
ayceyy geçmiş olsun bebişş yahuuu okadar okudum kaç cc takıldı öğrenemedimmmm
henüz konuşmadım burnumu yaptırdığım zaman 18 dim. 19una kadar bekle büyümezse bidaha hiç büyümez dedi. 21 olucam ve artık vakit geldi:) ve ben 18 ken 6 bin liraydı. şimdi 8bin500 ve para biriktirmem gerek. eylüle kadar biriktiririm eylülde yaptırıcam hem havalar çok sıcak olmaz diye düşündüm:)
Slm ayceyy,
nasil gidiyor nasilsin? Agrin sizin var mi?
Ben burada yani almanya'da alman bir Dr. cuma görüstüm. Meme diklestirmek gerekmiyor dedi. Buna cok sevindim. Seninlede bunu paylasmak istedim. Bunun icin sohbet etmistik. benim canim baya SIKILMISTI, Dr. Meme dokum oldugu icin, istersem 410 cc kadar olur dedi. Benim aklimda aslinda hep 350-375 vardi, ama Arzumm77 memislerine bayiliyorum. Gerci fizikgi de güzel. Artik bakalim. haftaya bir alman Dr. daha görüsecegim, onun'da fikrini alayim, sonrada TR geliyorummmmmm!!
evet bakalim artik,
sen toplam kac dr. görüsmüstün, birde hangi Dr. ? Birisi Hasan Findik, onu biliyorum.
Resim yapabildin mi?
slm ayceyy uzun zamn oldu giremiyorum nete çok fazla nasıl oldun yeni hayatından memnunmusun ? resim yükledin mi göremedim?
ben hala yaptırcam inş bu ay sonu olabilir şu ekonomimi ayarlarsam tabi
ahhh ayceyycim gelmmemi bi yaptırayım ama düşünsene bi arada harika memelli bi kaç kadın ayo bizi yer yamyamlar :))))))))))))