ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

Hasan bey görüştüğüm ilk doktordu O gün inanılmaz heyecanlıydım karnımda midemde hafif başlayan sancılarla gittim görüşmeye Aklımda sormak istediklerimin çoğunu soramadan ayrıldım. Sancılarımın sebebi başkaymış günün akşamında hastaneye gidince öğrendim o ayrı tabi :KK34: Hem ilk görüşmem hem de kesi yöntemi azıcık korkuttu beni. Çünkü hiçbir şey bilmiyorum aklımda yalnızca meme büyütme operasyonu ile gittim ben ki iğneden bile deli gibi korkarım. İki çocuk annesiyim doğumlarımı çok erken yaşta yaptım emzirme sonrası üst kısımda boşalma oldu.
Görüştüğüm doktorların üçüne de burada yapmış olduğu operasyonları referans alarak gittim hepsi de gayet başarılıydı sen de görmüşsündür muhtemelen. Bana göre doktor seçimi arkadaş seçimi gibi bir şey, enerjinin tutması gerekiyor diye düşünüyorum. Sonunda kısmet hangisiyse o oluyor.. Sevgiler :KK16:

Hasan bey benimde... estetik dünyasına adım atarken ilk görüştüğüm doktor ve ameliyat olduğum doktordu acele verilmiş bir karardı...o yüzden bende sonraki ameliyatlarım için doktor seçerken çok doktorla görüştüm:KK34: o yüzden herkese tavsiyem içinize sinene kadar tamam bu diyene kadar görüşme ye devam edin :KK34:

Hasan bey görüştüğüm ilk doktordu O gün inanılmaz heyecanlıydım karnımda midemde hafif başlayan sancılarla gittim görüşmeye Aklımda sormak istediklerimin çoğunu soramadan ayrıldım. Sancılarımın sebebi başkaymış günün akşamında hastaneye gidince öğrendim o ayrı tabi :KK34: Hem ilk görüşmem hem de kesi yöntemi azıcık korkuttu beni. Çünkü hiçbir şey bilmiyorum aklımda yalnızca meme büyütme operasyonu ile gittim ben ki iğneden bile deli gibi korkarım. İki çocuk annesiyim doğumlarımı çok erken yaşta yaptım emzirme sonrası üst kısımda boşalma oldu.
Görüştüğüm doktorların üçüne de burada yapmış olduğu operasyonları referans alarak gittim hepsi de gayet başarılıydı sen de görmüşsündür muhtemelen. Bana göre doktor seçimi arkadaş seçimi gibi bir şey, enerjinin tutması gerekiyor diye düşünüyorum. Sonunda kısmet hangisiyse o oluyor.. Sevgiler :KK16:

ben cok secici ama aynizamanda kararsizim. Cok seylerde, acaba baska yerde daha güzel daha uygunu bulurmuyum demekle kalmiyorum, harekete gecen bir insanim. Ama bu konu bir alisverise benzemez. 2 Saatlik bir görüsmede dogru bir doktordan, belki yinede bir elektrik almiyabilirim. Zaman cok az bunun icin. Sadece benim ne istedigimi anladimi, buna odaklanmam gerektigini düsünüyorum! Tabiki elektrik almak önemli, Mesela Dr. Naci Celik cok röportajlarina baktim, hic bana göre degil yani kendi fikrim. "Elektrik" hic alamadim ondan, bu yüzden hic onunla ilgili bir yaklasim söz konusu olmadi benim icin. Baris cakir listemde var, eger yetistirirsem onunla da görüsmek isterm. Hayirlisi artik...

Son düzenleme:
canım benimde hem küçültme hem dikleştirme ameliyatı oldum ben:KK34: lolipop tekniği ile benimde 1.yıl odu izim ilk aylardan itibaren silikleşti canlı görenler zaten iz konusunda ki görüntümü yazdılar:KK34: dikey inen çizgi en iyi iyileşen iz canım çok araştırdım ben ameliyat öncesi (tabi kişinin teniyle yara iyileşmesiyle doktorun tekniğiyle orantılı bu durum)

Jelesec 1 yıl olmuş operasyonunu olalı ama geçmiş olsun canım güle güle sağlıkla kullan :KK34: İçim rahattı iz konusunda sen de söyleyince iyice rahatladım :KK9: Sırada benim karın gerdirme var cesaret edebilirsem. Bir ay sonra doktor kontrolüm var o gün tekrar çıtlatmayı düşünüyorum bakalım ne diyecek :KK1:

Jelesec 1 yıl olmuş operasyonunu olalı ama geçmiş olsun canım güle güle sağlıkla kullan :KK34: İçim rahattı iz konusunda sen de söyleyince iyice rahatladım :KK9: Sırada benim karın gerdirme var cesaret edebilirsem. Bir ay sonra doktor kontrolüm var o gün tekrar çıtlatmayı düşünüyorum bakalım ne diyecek :KK1:

Çok saol canım benim :KK34: ben uzun uzun yazdım sürecimi buradan tanışıp canlı görüştüğümüz kızlarla takıldığımız sohbet ettiğimiz bir başlık var şimdi sohbet amaçlı takılıyoruz :21: tabi yeni ameliyat olmuş yada olacak arkadaşların heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak hem geçmişe döndürüyor hemde mutluluk veriyor :KK19:

benimde karın olayım var 24.ü kasım ayında olacaktım ama sağlık nedeniyle ertelendi mayıs nisan gibi inşallah :KK34: hemen acele etme toparlan zaman geçsin öyle olursun canım

ben cok secici ama aynizamanda kararsizim. Cok seylerde, acaba baska yerde daha güzel daha uygunu bulurmuyum demekle kalmiyorum, harekete gecen bir insanim. Ama bu konu bir alisverise benzemez. 2 Saatlik bir görüsmede dogru bir doktordan, belki yinede bir elektrik almiyabilirim. Zaman cok az bunun icin. Sadece benim ne istedigimi anladimi, buna odaklanmam gerektigini düsünüyorum! Tabiki elektrik almak önemli, Mesela Dr. Naci Celik cok röportajlarina baktim, hic bana göre degil yani kendi fikrim. "Elektrik" hic alamadim ondan, bu yüzden hic onunla ilgili bir yaklasim söz konusu olmadi benim icin. Baris cakir listemde var, eger yetistirirsem onunla da görüsmek isterm. Hayirlisi artik...

Sağlıktan öte köy yok derler onun için elbette ki iyi araştırmak gerekiyor. Doktoruma ilk karar verme anım katıldığı tv programının videosunu izlediğimde oldu. İzlediğimde sanırım buldum dedim kendime. Görüşmeye gittiğimde de kesinlikle kendi adıma doğru yerdeyim dedim. Görüşmemiz 20 dakika sürmüştü toplam. Ertesi gün aradım ve ameliyat günü aldım :KK16: Ön yargılı olmamak gerekiyor, hayırlısı diyerek yola girmek önemli olan :KK34:

albümüm yok canım ama lolipop tekniğiyle olan arkadaşlarım var resimleri eklerlerse görürsün :KK34:

dediğim gibi iz olarak en iyi iyileşen teknik lolipop ben 12.13.doktorla görüştüm lolipop tekniğine yanaşan pek olmadı T.tekniğinide ben istemedim iz konusunda takıntılıyım :KK34:

pardon, ben bir sey mi kacirdim????? lolipop zaten T. Tekn. ayni degil mi? Lütfen aydinlatirmisin? sasirdim simdi. hic resmin yokmu?

Çok saol canım benim :KK34: ben uzun uzun yazdım sürecimi buradan tanışıp canlı görüştüğümüz kızlarla takıldığımız sohbet ettiğimiz bir başlık var şimdi sohbet amaçlı takılıyoruz :21: tabi yeni ameliyat olmuş yada olacak arkadaşların heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak hem geçmişe döndürüyor hemde mutluluk veriyor :KK19:

benimde karın olayım var 24.ü kasım ayında olacaktım ama sağlık nedeniyle ertelendi mayıs nisan gibi inşallah :KK34: hemen acele etme toparlan zaman geçsin öyle olursun canım

Yazılarını görüyorum keyifle okuyorum kendi konunu göremediğim için ortak alanda sanırım, sürecine denk gelemedim. Sağlık problemin geçicidir umarım geçmiş olsun tekrar tatlım :KK16: Teşekkür ederim :KK66: Sevgiler :KK34:

pardon, ben bir sey mi kacirdim????? lolipop zaten T. Tekn. ayni degil mi? Lütfen aydinlatirmisin? sasirdim simdi. hic resmin yokmu?

tamamen ayrı teknik canım ! T.kesi meme altından boylu boyunca bazen koltuk altına doğru uzayan kesi (bu teknikte meme büyüklüğü ve sarkıklığı baz alınıyor)

lolipop olan teknik meme başı ve aşağı inen düz çizgi... nette çok resim var ben araştırırken görmüştüm yabancı sitelerde canım

Yazılarını görüyorum keyifle okuyorum kendi konunu göremediğim için ortak alanda sanırım, sürecine denk gelemedim. Sağlık problemin geçicidir umarım geçmiş olsun tekrar tatlım :KK16: Teşekkür ederim :KK66: Sevgiler :KK34:

Çok talep geldi ama başlık açmak işime gelmedi böyle ortaya karışık daha iyi oldu :21: meme küçültme topiğin de yazdım en baştan süreci sonuna kadar şimdi karını yazarım artık olayım da hayırlısıyla :KK34: Atlattım şükür operasyon oldum iyiyim.Çok teşekkür ederim bende senin yazılarını okuyorum zevkle konuna da misafir oluyorum :KK19:

iyi geceler sevgiler :KK16:

tamamen ayrı teknik canım ! T.kesi meme altından boylu boyunca bazen koltuk altına doğru uzayan kesi (bu teknikte meme büyüklüğü ve sarkıklığı baz alınıyor)

lolipop olan teknik meme başı ve aşağı inen düz çizgi... nette çok resim var ben araştırırken görmüştüm yabancı sitelerde canım
Lolipop anlatigin gibi biliyorum T bilmiyordum demek.Tskl. hasan findik nereni yaptirmistin?

Çok talep geldi ama başlık açmak işime gelmedi böyle ortaya karışık daha iyi oldu :21: meme küçültme topiğin de yazdım en baştan süreci sonuna kadar şimdi karını yazarım artık olayım da hayırlısıyla :KK34: Atlattım şükür operasyon oldum iyiyim.Çok teşekkür ederim bende senin yazılarını okuyorum zevkle konuna da misafir oluyorum :KK19:

iyi geceler sevgiler :KK16:

Bildim sürecini neden göremediğimi :21: Benim derdim meme büyütmekti tabi ondan :KK9:.Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallah şimdiden. Karın operasyonuna başlangıç verdiğin an peşindeyim :KK9: Renk katıyorsun tatlım her zaman gel :KK16: Kendine çok iyi bak, sağlıklı keyifli bir yıl olsun 2013 yılın :)) Sevgiler İyi Geceler :KK16:

Bildim sürecini neden göremediğimi :21: Benim derdim meme büyütmekti tabi ondan :KK9:.Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallah şimdiden. Karın operasyonuna başlangıç verdiğin an peşindeyim :KK9: Renk katıyorsun tatlım her zaman gel :KK16: Kendine çok iyi bak, sağlıklı keyifli bir yıl olsun 2013 yılın :)) Sevgiler İyi Geceler :KK16:

takipte kal canım:KK16: uzun uzun detay yazarım ameliyat öncesi ve sonrası :KK34: gelirim gelirim sevdim seni :21::21: doktorunu da severim zaten :)))

sana da sevgiler

Son düzenleme:

Enerji tutması kısmı bencede çok önemli..Ameliyat öncesi bende araştırma,doktor görüşmeleri yaparken buradan ameliyat olan arkadaşların doktor tavsiyelerinden etkilenerek görüşmeye gitmiştim..Ama bir arkadaşın çok memnun kaldıgı,sıcak geldigi doktor bir başkasında aynı etkiyi yapmıyor gerçekten..Çok şaşırtıcı tepkilerle karşılaştıgım ama forumda çok övgüyle bahsedilen doktorlar olmuştu :KK19: Belki doktorun o gün yaşadıgı kötü bir şey,yogunlugu,yorgunlugu,bir önceki hastanın tepkisinden dolayıdır bilemiyorum,her şey olabilir ama sonuçta siz kendinize yapılan davranış,ilgiye bakıyorsunuz.Doktorlarında işi kolay degil.Sabah onca ameliyat,ameliyat sonrası hasta görüşmeleri,kontroller,sonucu begenen hastalar oldugu gibi begenmeyen sorun yaşatan hastalar..v.s v.s... Onca kadınlar ugraşmakta kolay degil,Allah sabır versin onlarada...
Ben bu yüzden hep derim,aklınızda olan doktorlarla yüzyüze görüşün.Buradaki yorumlara,hasta doktor ilişkilerine takılmayın.Sizin doktor ile aranızda oluşacak güven çok çok önemli.Bir hasta ameliyat olmuştur,çok memnun kalmıştır sonuçtan tabikide memnuniyetini yazar çizer..Diger bir hasta memnun kalmamıştır,memnuniyetsiligini yazar sanki doktorl-dan intikam alırcasına !! Hangi doktorun bütün ameliyat sonuçları %100 başarı ile sonuçlanmıştır acaba?? Varsa hepimiz ona gidelim,hiç riske atmayalım öyle degilmi :KK34:
Bir doktor herkese iyi gelmez,sonuçta birinden yana tercih yapılacagı içinde içlerinde en iyi etkiyi aldıgımızı seçiyoruz ve onunla yola devam ediyoruz..Sonrasındada mutlu bir sonuç inşallah..Dedigin gibi şans işi birazda kısmet..Umarım herkes tercihini,seçimini en dogru yandan kullanır..Mutlu,sorunsuz bir süreç diliyorum tüm arkadaşlarıma...

merhaba ayceyy,
öncelikle çok geçmiş olsun.Sürecin hep böyle sıkıntısız olsun:nazar: Ben de alıntıladığım yazını okuyunca, kendi tecrübemi aktarmak istedim. Bundan sonra ameliyat olacak arkadaşlara yol göstermesi açısından.

Benim ameliyattan önce en çok üzerinde durduğum nokta "kesi yöntemi" idi. Hem küçültme hem de dikleştirme olacağım için, kesi boyutu doktordan doktora farklılık gösteriyordu. Bu yüzden ben önceliğimi doktordan aldığım elektrikten ziyade bana uygulayacağı yöntemin ne olacağına vermiştim. Forumda doktoru için deli divane çırpınan arkadaşların yazılarını referans alarak birçok doktor ile görüştüm. Hatta senin görüştüklerin ile de görüşmüşüm :) Ve aynen senin yaptığın gibi, kesi yöntemi benim tolerans sınırımı aşanları anında eledim mesela. Ve sonunda; hem forumdaki hastalarının neredeyse %100'ünün olumlu sonuçlar aldığı, intikam almak gibi küçük oyunlarla uğraşmadığı, operasyon sonuçlarının yüz güldürdüğü, hem enerjimin tuttuğu hem de kesi olarak lolipop kesi ile istediğim sonuca beni ulaştıran doktorumu buldum.

Bu yüzden, doktor seçimi konusunda gerçekten de acele etmemek, doktoru ve uygulayacağı yöntemi içine sindirmek, ve hakkında yazılan tüm olumsuz yorumları titizlikle takip etmek gerektiğini düşünüyorum.

sevgilerimle...

canımm öncelikle güle güle mutlu kullan ben sana birkaç şey sorucam
1-sporcu sütyeni verdi mi? ne kadar kullanıcakmışsın
2- direnler çıkınca delik kalmıyor mu ayak üstü bir kez daha mı dikiyor?
3-iz ne kadar kalıcakmış lolipop tekniği nasıl kesim oluyor.

çok soru sordum ama mazur gör aşırı heycanlıyım bu konuda. burnumu barış beye yaptırdım memnun kaldım memelerimi de ona yaptırıcam.

Son düzenleme:

çok soru sordum ama mazur gör aşırı heycanlıyım bu konuda. burnumu barış beye yaptırdım memnun kaldım memelerimi de ona yaptırıcam.

bilen kimse yok mu :KK43::KK43::KK43:

bilen kimse yok mu :KK43::KK43::KK43:

Canım benim doktorum sporcu taktırmadı çünkü onun küçültmese yaralı olacağını düşünüyor benim dışarıdan aldığım Telli dantelliyi taktık şu an dördüncü günüm direnler çıkarıldı dikiş atılmadı kendiliğinden kapanıyormuş izde zamanla tamamen silinecekmiş şolipop tekniğini bilmiyorum:26:

Tesekkur ederim tatlim :KK34:
1- 3. Gunden itibaren sporcu sutyeni kullaniyorum. Once ay yildiz'inkini kullandim memnun kalmadim benim canimi cok acitti sonrasinda magic form aldim doktorum cok begendi benden sonraki hastalarina alinmasi icin asistanina talimat verdi. Pazartesi kontrolumde gece yatarken cikartiyorum sakincasi olur mu dedim? Hic cikartmayacaksin dedi. Bir ay sonra cagirdi bakalim ne diyecek o zaman.
2- Direnler cikinca kuslar gibi hafifliyorsun, dikis atilmiyor pansuman yapilip ince tibbi bantlar yapistiriliyor
3- Hic sormadim desem :)) lolipop teknigi; meme altindan meme ucu kenarina kadar dikey kesi, meme ucu cevresi kesi. Meme ucu cevremde kesi oldugu su an belli bile degil neredeyse. Dikey kesi yerim bir ay daha bantli kalacakmis ama kontrolde beni uzen hic bir goruntu yoktu :).
Sor tabi canim ne olmus tas attim da kolum mu agridi? :KK1:
Heyecaninin nasil oldugunu biliyorum doktor gorusmeni yaptin mi? Umarim her sey gonlunce olur :) Sevgiler :KK16:

Son düzenleme:
X