- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
Hasan bey görüştüğüm ilk doktordu O gün inanılmaz heyecanlıydım karnımda midemde hafif başlayan sancılarla gittim görüşmeye Aklımda sormak istediklerimin çoğunu soramadan ayrıldım. Sancılarımın sebebi başkaymış günün akşamında hastaneye gidince öğrendim o ayrı tabi Hem ilk görüşmem hem de kesi yöntemi azıcık korkuttu beni. Çünkü hiçbir şey bilmiyorum aklımda yalnızca meme büyütme operasyonu ile gittim ben ki iğneden bile deli gibi korkarım. İki çocuk annesiyim doğumlarımı çok erken yaşta yaptım emzirme sonrası üst kısımda boşalma oldu.
Görüştüğüm doktorların üçüne de burada yapmış olduğu operasyonları referans alarak gittim hepsi de gayet başarılıydı sen de görmüşsündür muhtemelen. Bana göre doktor seçimi arkadaş seçimi gibi bir şey, enerjinin tutması gerekiyor diye düşünüyorum. Sonunda kısmet hangisiyse o oluyor.. Sevgiler
Hasan bey benimde... estetik dünyasına adım atarken ilk görüştüğüm doktor ve ameliyat olduğum doktordu acele verilmiş bir karardı...o yüzden bende sonraki ameliyatlarım için doktor seçerken çok doktorla görüştüm o yüzden herkese tavsiyem içinize sinene kadar tamam bu diyene kadar görüşme ye devam edin