- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.921
Evet baktım canım... Bence ben senin dediğin gibi 3232 yapmaya çalışayım. Misafirlik gibi çok ekstrem durumlarda mecbur kalırsam da tahıl 4 e çıkar sadece ama orda dururum. Zaten mesela dün yediklerim şöyleydi:
Orucu açarken 3 küçük hurma (1 meyve)
1 kepçe mercimek çorbası (1 tahıl)
Etli patlıcan yemeği (1 et)
1 bardak yoğurt (1 süt)
1 kase diyet sütlaç (1 tahıl+1 süt) (içinde sadece 1 bardak az yağlı süt, 1 tatlı kaşığı pirinç ve 1 çay kaşığı şeker var kendim yaptım)
2 küçük lokum (2 tahıl saydım bunu)
1 küçük şeftali (1 meyve)
1 sütlü kahve (1 süt)
Toplam 4 tahıl, 1 et, 3 süt, 2 meyve oldu. Mesela nasıl sence bu menü?
canım güzelde 2 küçük lokum 2 tahıl yapmaz ve sütlaçından da şüpheleniyorum oda 1 tahıl olmaz gibime geliyor.yani işin püf noktası 70 kaloriyi bir tahıl sayıyorsun.örneğin çikolotalı gofret yedin 210 kalori/70=3 tahıl artı çikolatanın yağı,şekerini de onunkü 1 meyveni yemeyerek teleafi edebilirsin
Oooo dilekcim hosgeldin hayirli ramazanlar
Esracim sende hosgeldin muhabbet koyulasmis masaallah
Bende bugun cok yoruldum disarda islerim vardi 2 kere disari ciktim bebek arabasiyla merdiven in cik hasatim cikti resmen ayajlarimi suruye suruye eve dondum cok kotuydu susuzluktan mahvoldum...
Kızlar bugün yediklerim (zaten sadece iftarda yediğim için tüm gün yediklerim de diyebiliriz, sahur yapmıyorum)
3 küçük hurma (1M)
1 kepçe yayla çorbası (bunun ne olduğuna emin değilim 1 tahıl mı yarım tahıl yarım süt mü)
1 kepçe domates çorbası (1T)
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği (1E)
iftardan 2 saat sonra 1 kase diyet sütlaç (1S+1T)
3 küçük hurma (1M)
2 ceviz (bu ne oluyor bilmiyorum ama sanırım yağ)
Sütlü kahve (1S)
Sonuç olarak yayla çorbasının ne olduğuna göre 3-1-3-2 ya da 2,5-1-3,5-2 olmuş oldu. Sanırım fena değil
iyi akşamlar kızlar nehircim geçmiş olsun canım... bende bildirimimi yapayım
30,06,2014 82,000 gr.
01,07,2014 81,900 gr. yine şu 100 gr. dan kurtulamadım yaaa...:44:
Bugün ramazan davetine bir yere gittik kızlar. Çok fena kaçtı yaaa, her şeyin tadına bakmam için acayip ısrar ettiler. Sanırım 10 tahıl almış olabilirim, diğerlerinde aşmadım ama tahıl 10 en az, moralim çok bozuk neden ısrar ediyorlar bu kadar
Canim benim bir daha ayni sey basina gelirse kendine uygun yiyeceklerden yiyip karnini doyurup yasak olanlarida cok israr edrrlerse midem almiyo midem kuculmus az yiyince cabucak doyuyorum yada eve paket yapin dersin esin cocugun varsa ertesi gun onlar yer yada bi komsuya ver gitdin yoksa bole bu diyet bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?