• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Evet baktım canım... Bence ben senin dediğin gibi 3232 yapmaya çalışayım. Misafirlik gibi çok ekstrem durumlarda mecbur kalırsam da tahıl 4 e çıkar sadece ama orda dururum. Zaten mesela dün yediklerim şöyleydi:

Orucu açarken 3 küçük hurma (1 meyve)
1 kepçe mercimek çorbası (1 tahıl)
Etli patlıcan yemeği (1 et)
1 bardak yoğurt (1 süt)
1 kase diyet sütlaç (1 tahıl+1 süt) (içinde sadece 1 bardak az yağlı süt, 1 tatlı kaşığı pirinç ve 1 çay kaşığı şeker var kendim yaptım)
2 küçük lokum (2 tahıl saydım bunu)
1 küçük şeftali (1 meyve)
1 sütlü kahve (1 süt)

Toplam 4 tahıl, 1 et, 3 süt, 2 meyve oldu. Mesela nasıl sence bu menü?

canım güzelde 2 küçük lokum 2 tahıl yapmaz ve sütlaçından da şüpheleniyorum oda 1 tahıl olmaz gibime geliyor.yani işin püf noktası 70 kaloriyi bir tahıl sayıyorsun.örneğin çikolotalı gofret yedin 210 kalori/70=3 tahıl artı çikolatanın yağı,şekerini de onunkü 1 meyveni yemeyerek teleafi edebilirsin

canım güzelde 2 küçük lokum 2 tahıl yapmaz ve sütlaçından da şüpheleniyorum oda 1 tahıl olmaz gibime geliyor.yani işin püf noktası 70 kaloriyi bir tahıl sayıyorsun.örneğin çikolotalı gofret yedin 210 kalori/70=3 tahıl artı çikolatanın yağı,şekerini de onunkü 1 meyveni yemeyerek teleafi edebilirsin

Sütlaçım 150 kalori, zaten 1 bardak sütü var 80 kalori, kalan 70 kaloriye bir tahıl dedim... Lokumlar da 50şer kalori. Ona da 2 tahıl dedim. Ama dediğin mantıklı ben tahılı biraz daha azaltacağım.

Kod:
Merhaba kızlar dün iftardan önce 56 çıktım tekrar vermeye başlıyorum galiba
Bakalım bugün nasıl olacak akşam yarım dl pasta ve 2 kurabiye yemiştim ama iftarda çok az yemiştim bunları yiyeceğim için hayırlısı

Menüm sahur 1 dl ekmek yumurta peynir zeytin 1 dl karpuz
Iftar dünden kalan yeşil fasülye 4 kaşık mercimekli pilav çorba ayran salata

Bide karpuzun ne kadarı sayılıyor bilen var mı kitabım yok da

Oooo dilekcim hosgeldin hayirli ramazanlar
Esracim sende hosgeldin muhabbet koyulasmis masaallah

Bende bugun cok yoruldum disarda islerim vardi 2 kere disari ciktim bebek arabasiyla merdiven in cik hasatim cikti resmen ayajlarimi suruye suruye eve dondum cok kotuydu susuzluktan mahvoldum...

Rabbim disarda calisipta oruc tutanlara sabir versin

Menum

Dunkuyle ayni iyiki yemegim var yemek yapmaya hic halim yok

Son düzenleme:
Oooo dilekcim hosgeldin hayirli ramazanlar
Esracim sende hosgeldin muhabbet koyulasmis masaallah

Bende bugun cok yoruldum disarda islerim vardi 2 kere disari ciktim bebek arabasiyla merdiven in cik hasatim cikti resmen ayajlarimi suruye suruye eve dondum cok kotuydu susuzluktan mahvoldum...

sağol canım benim. maaşlah spor yapmış olmuşsun işte:))) iftara kadar yat dinlen canım...

bende meyve porsiyonlarımı kontrol edemiyorum ya illa kaçıyor sanki düşen şekerimi açlığımı meyveyle bastırmaya çalışıyorum. kilo almaktan çok korkuyorum.herşeye çok dikkat edeyorum da meyve s.o.s veriyor

Son düzenleme:
kızlar iftardan önce tartıldım
29,06,2014 82,100 gr.
30,06,2014 82,000 gr.

2 gündür 100 gr.100 gr. düşüyorum ama olsun ne diyoruz 100 gr.olsun yağlardan olsun dimi kızlar:34::34::34::34:

Kizlar bugunku kosturmacanin sonucu

29.06.2014...77.700
30.06.2014...76.500 gr tabiki su kaybettim yarinki tartida sonuc belli olur.

Kızlar bugün yediklerim (zaten sadece iftarda yediğim için tüm gün yediklerim de diyebiliriz, sahur yapmıyorum)

3 küçük hurma (1M)
1 kepçe yayla çorbası (bunun ne olduğuna emin değilim 1 tahıl mı yarım tahıl yarım süt mü)
1 kepçe domates çorbası (1T)
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği (1E)

iftardan 2 saat sonra 1 kase diyet sütlaç (1S+1T)
3 küçük hurma (1M)
2 ceviz (bu ne oluyor bilmiyorum ama sanırım yağ)
Sütlü kahve (1S)

Sonuç olarak yayla çorbasının ne olduğuna göre 3-1-3-2 ya da 2,5-1-3,5-2 olmuş oldu. Sanırım fena değil :17:

Kızlar bugün yediklerim (zaten sadece iftarda yediğim için tüm gün yediklerim de diyebiliriz, sahur yapmıyorum)

3 küçük hurma (1M)
1 kepçe yayla çorbası (bunun ne olduğuna emin değilim 1 tahıl mı yarım tahıl yarım süt mü)
1 kepçe domates çorbası (1T)
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği (1E)

iftardan 2 saat sonra 1 kase diyet sütlaç (1S+1T)
3 küçük hurma (1M)
2 ceviz (bu ne oluyor bilmiyorum ama sanırım yağ)
Sütlü kahve (1S)

Sonuç olarak yayla çorbasının ne olduğuna göre 3-1-3-2 ya da 2,5-1-3,5-2 olmuş oldu. Sanırım fena değil :17:

canım çorbalar 1 tahıl yerine geçiyor.

bende dün regl oldum. şimdi önümde 3 aylık hamile gibi göbüşüm çıktı. dün geceden beri fena ağrım var ve giderek şişiyorum. tartılsam kesin +2 vardır yani. :(((gece yine sahurumu yaptım ama,yanıma az bir leblebi aldım çok uyku falan bastırdıkça 1-2 çaktırmadan ağzıma atıyorum. fazlada salmıyımki tekrar başalyınca zorluk yaşamayım diye.

Iftar

2 bardak su 3 ad hurma
2 kepce corba
CAcik - limonlu dereotu maydonoz

30 dk sonra

Turlu sebze yemegi
Cacik
1 dilim ekmek

30 dk sonra
Cay meyve
Vee bool suu

Sahur

1 bardak sut
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalik

28.06.2015...78.000
29.06.2014...77.700
30.06.2014...76.500
01.07.2014...76.900 gr. Dun epey su kaybetmisim

Bugun cok basim agridi kizlar bugum oglusta cok miz mizdi beynim uyustu resmen

iyi akşamlar kızlar nehircim geçmiş olsun canım... bende bildirimimi yapayım

30,06,2014 82,000 gr.
01,07,2014 81,900 gr. yine şu 100 gr. dan kurtulamadım yaaa...:44:

iyi akşamlar kızlar nehircim geçmiş olsun canım... bende bildirimimi yapayım

30,06,2014 82,000 gr.
01,07,2014 81,900 gr. yine şu 100 gr. dan kurtulamadım yaaa...:44:

100 gram olsun yagdan olsun aysecim hem az degilki gecen hafta 85 idin bu hafta 82 sin hic verememekten iyidir 10 gunde 1 kilo ayda 3 kilo 3 ayda 9-10 kilo yapar kurban bayramina yani ben kendime kisa kisa hedefler koyuyorum etkili oluyor 3 5 kiloluk hedefler o hedefe ulasinca mutluuu oluyor insan mesela hedef 75 e cok az kaldi o zaman elveda 76 ve ustu diyip mumkunse bi daha seni tartida asla gormeyeyim diyorum aksam aksam amma cenem dustu.napiyim herkes yatti tek ben ayaktayim gunduz basim agriyinca sagolsun kizcem oglusu baktida bende uyumusum

Bugün ramazan davetine bir yere gittik kızlar. Çok fena kaçtı yaaa, her şeyin tadına bakmam için acayip ısrar ettiler. Sanırım 10 tahıl almış olabilirim, diğerlerinde aşmadım ama tahıl 10 en az, moralim çok bozuk neden ısrar ediyorlar bu kadar :5:

Bugün ramazan davetine bir yere gittik kızlar. Çok fena kaçtı yaaa, her şeyin tadına bakmam için acayip ısrar ettiler. Sanırım 10 tahıl almış olabilirim, diğerlerinde aşmadım ama tahıl 10 en az, moralim çok bozuk neden ısrar ediyorlar bu kadar :5:

Canim benim bir daha ayni sey basina gelirse kendine uygun yiyeceklerden yiyip karnini doyurup yasak olanlarida cok israr edrrlerse midem almiyo midem kuculmus az yiyince cabucak doyuyorum yada eve paket yapin dersin esin cocugun varsa ertesi gun onlar yer yada bi komsuya ver gitdin yoksa bole bu diyet bitmez

Canim benim bir daha ayni sey basina gelirse kendine uygun yiyeceklerden yiyip karnini doyurup yasak olanlarida cok israr edrrlerse midem almiyo midem kuculmus az yiyince cabucak doyuyorum yada eve paket yapin dersin esin cocugun varsa ertesi gun onlar yer yada bi komsuya ver gitdin yoksa bole bu diyet bitmez

Çok haklısın... Eşim çocuğum yok 21 yaşındayım okuyorum yaz tatili için ailemin yanına geldim, babamın bir arkadaşının evine ailece iftara gitmiştik. Orda da canım istemiyor çok doydum vs dememe rağmen " aman zaten okuduğun yerde yiyemiyorsundur böyle şeyler, zaten aç kalmış kurumuşsun, ne olur şunun da tadına bak yoksa küserim, bir dilimden bir şey olmaz ölümü gör" şeklinde şeylerden dolayı sevmediğim bol kalorili şeyler yemek zorunda kaldım ve hiç karşı koyamadım. Ne yapsam bu konuda acaba... Hastayım midem rahatsız filan mı desem bir dahaki sefere acaba. Hayır sevdiğim şeyler yemiş olsam içim yanmayacak yani, 10 tahıl grubu nedir ya çok kötü :50: yarın ve yarından sonraki gün tahılı azaltayım mı kızlar sizce bunu telafi etmek için?

Back