- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.901
Slm kizlar iftardan once tartildim 78 kilo ciktim.
Herkese afiyet olsun iyi geceler
bende iftardan önce tartıldım
27,06,2014 82,900 gr.
28,06,2014 82,200 gr. inşallah hep böyle iyi gider.
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar dün susuzluk dışında iyi geçti aslında ama ben grip oldum boğazlarım öyle bir yanıyor kianlatamam ama yine orucumu bırakamam tutacağım allah yardımcım olsun neyse kızlar bugünkü iftar ve sahur listem;
iftar:1 hurma ,1 bardak su,1 kepçe çorba,4 kaşık sebze yemeği,2 kaşık bulgur,1 kase komposto
sahur:1 dilim peynirli gözleme,domates,salatalık,1 kase komposto
bakalım bu akşam kaç kilo çıkacağım çok merak ediyorum kızlar
Selam kizlar aysecim iftardan once niye tartilmadin? Eger iftardan sonraysa yinede iyi vermissin canim
28.06.2014...78.000
29.06.2014...77.700 gr.
Merhaba kızlar öncelikle kolay gelsin ve iyi ramazanlar diyorum
Benim vermem gereken 2-3 kilo var kızlar ve acelem yok. 1 ayda vermek istiyorum bunu. Önceden karatay yapıyordum ama hem kaçamaklarım fazla oluyordu hem de ramazanda oruç tutarken ayça kaya formülü bana daha mantıklı geldi. Ben sahur yapamıyorum kızlar, yani yemek yediğim aralık sadece iftar saatinden 10 buçuğa kadar. 10 buçukta da yemeyi kesiyorum çünkü 12 buçuk gibi spor yapmaya başlıyorum yarım saatlik bir sporum var hemen hemen her gün yaptığım. Şimdi size soruyorum, ramazanda malum biraz kaçamaklar olabiliyor işte yok ramazan daveti eve misafir filan derken... O yüzden bu iftar vakti ayça kayanın formülüyle saysam (4333), dengeleyip yesem ve ona göre dolunca bıraksam? Mesela bir davete gittik illa bana tatlı yedirmeye çalışıyorlarsa onu yerim ama onu yediğim için pilav ve börek yemem mesela, ya da tam tersi, yemekte börek yediysem tahıl grubum da dolduysa tatlıyı yemem. Sizce bu şekilde sayarak ramazanda kilo verebilir miyim? Tabi ki kaçamak yapmamaya çalışacağım ama yapmak zorunda olduğum günlerde de (ramazan davetlerindeki ısrarlar...) sayarak en azından nerden durmam gerektiğini bileceğim için ayça kayanın bu formülü beni çok cezbetti, ne dersiniz?
Daha önce her ramazanda kilo alırdım, bu kez 2-3 kilo vermek istiyorum kızlar yardım edin, bir de benim kilom fazla değil sadece 3 kilom kaldı, son kilolar çok zor gidiyor :26:
sana da iyi ramazanlar canım sen zaten ayça kayanın mantığını çözmüşsün neyi nasıl yemen gerektiğinide biliyorsun geriye kalan tek şey uygulamak ve sana tavsiyem iftardan sonra yatana kadar suyu dengeli iç sporda yaptığına göre vücudunun suya daha fazla ihtiyacı olacak.kaçamaklarınıda azalttığında çok rahat verebilirsin kalan 3 kilonu da ... kolay gelsin...
Çok teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin, aslında benim merak ettiğim şey, tüm bunları sadece 2 saatlik bir dilimde yemem kilo vermemi engeller mi yoksa total yediğime göre mi kilo vereceğim... Sonuçta günde 2 saat yiyorum sadece. Mesela dün 4333'e göre yedim (hatta 4232 yedim dün) ama yine de göbeğim öyle bir şişti ki allahım ben hayatta kilo veremem diye düşündüm :26:
Suyu da dediğin gibi dengeliyorum tatlım. İçtiğim çayları saymayarak iftardan sahura kadar her yarım saatte 1 büyük bardak su içiyorum. 3 litre içmiş oluyorum yani.
canım hoş geldin :)))
Hoşbulduk dilekciiim burada olduğunu bilmiyorum çok sevindim
ben ayça kayanın sıkı takipçisiyim canım,ondan aldığuım notlar, yemek tarifleri, diyetleriyle bir kitap çıkarsam olur sanırım.evde bir dosya dolusu notlar var:))
O zaman sen sorabileceğim en uygun insansın canımBenim bu formülü günün hangi saatinde yediğimin bir önemi var mı? Formülü kesinlikle aşmasam tek öğün de yesem verebilir miyim sence?
bir problem olmaz canım zaten olsada yapacak pek birşeyin yokki canım. bütün gün oruçlusun max. 3 öğün yapabilirsin sen de onu istemiyorsun. bence kilo almazsın canım.ayçanın örnek ramazan diyet listeleri falan onlarda bakabilirsin, en azından fikir veriri.hatta 2-3 gün önce gazetlerde verilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?