• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Çok haklısın... Eşim çocuğum yok 21 yaşındayım okuyorum yaz tatili için ailemin yanına geldim, babamın bir arkadaşının evine ailece iftara gitmiştik. Orda da canım istemiyor çok doydum vs dememe rağmen " aman zaten okuduğun yerde yiyemiyorsundur böyle şeyler, zaten aç kalmış kurumuşsun, ne olur şunun da tadına bak yoksa küserim, bir dilimden bir şey olmaz ölümü gör" şeklinde şeylerden dolayı sevmediğim bol kalorili şeyler yemek zorunda kaldım ve hiç karşı koyamadım. Ne yapsam bu konuda acaba... Hastayım midem rahatsız filan mı desem bir dahaki sefere acaba. Hayır sevdiğim şeyler yemiş olsam içim yanmayacak yani, 10 tahıl grubu nedir ya çok kötü :50: yarın ve yarından sonraki gün tahılı azaltayım mı kızlar sizce bunu telafi etmek için?

1 yada 2 porsiyon tahili azaltip sut gurubunu 4 e cikarmayi deneyebilirsin canim hem sut gurubu tok tutar hem de dunku yediklerin kolay sindirilir :16::16::16:

Kızlar bende giremedim
Kilom
29.06...56
30.06...55.6
01.07...55.4
Çok mutluyum yeniden vermeye başladım inşallah devam eder böyle
Bu arada 1 dl karpuz kaç meyve 1 mi 2 mi bilen yok mu

Kızlar bu arada kitabı aldım (Sayarak Zayıfla - 5333), büyük bir kısmını da okudum. Aklına bir şeyler takılan biri olursa, şu neye karşılık geliyor, şu yemek nedir bu yemek nedir diyen olursa kitapta her şeyin karşılığı yazıyor. Açıp bakıp seve seve yazarım buraya.

günaydın kızlar maşşallah sizin muhabbet sabaha kadar sürmüş kıskandım valla :19::19::19: şaka şaka kızlar dikkat ettim de herkes az az da olsa kilo verebiliyor.bu çok güzel bir şey,biliyorsunuz herkes ramazanda börek,tatlı yemekten kilo alır bizse vermeyi başardık hemde aç kalmadan valla maşşallah bize:nazar::nazar::nazar:inşallah fazla kaçamak yapmadan ramazanı hayırlısıyla bitiririz.tabi bir de bunun bayramı var.malum diğer adı şeker bayramı :56::56::56: aynen bu bebekcik gibi çoğu insan bayramı iple çekiyor malum baklavalar,börekler daha rahat yenecek.inanın ben kendime söz verdim tek bir baklava veya tatlı tanesi bile yemiyeceğim diye ne dersiniz kızlar başka söz verebilen varmı aramızda:50::50::50:bence şu bayramı da atlatırsak bundan sonrası daha kolay nedersiniz????
neyse bugün lafı çok uzattım iftarlık liste veremiyorum çünkü yemeğim yok bugün pazarımız var alışverişden sonra karar veririm artık iftara yakın yazarım listemi

günaydın kızlar maşşallah sizin muhabbet sabaha kadar sürmüş kıskandım valla :19::19::19: şaka şaka kızlar dikkat ettim de herkes az az da olsa kilo verebiliyor.bu çok güzel bir şey,biliyorsunuz herkes ramazanda börek,tatlı yemekten kilo alır bizse vermeyi başardık hemde aç kalmadan valla maşşallah bize:nazar::nazar::nazar:inşallah fazla kaçamak yapmadan ramazanı hayırlısıyla bitiririz.tabi bir de bunun bayramı var.malum diğer adı şeker bayramı :56::56::56: aynen bu bebekcik gibi çoğu insan bayramı iple çekiyor malum baklavalar,börekler daha rahat yenecek.inanın ben kendime söz verdim tek bir baklava veya tatlı tanesi bile yemiyeceğim diye ne dersiniz kızlar başka söz verebilen varmı aramızda:50::50::50:bence şu bayramı da atlatırsak bundan sonrası daha kolay nedersiniz????
neyse bugün lafı çok uzattım iftarlık liste veremiyorum çünkü yemeğim yok bugün pazarımız var alışverişden sonra karar veririm artık iftara yakın yazarım listemi

Benden de kooocaman bir soz baklavalar ve boreklere kusum ben :1::1::1:

Iftar menusu

1 ad hurma 2 bardak su
1 kepce mercimek corbasi
Salata yogurt yarisi
15 dk mola

4 kasik turlu
4 ad kofte
Salata yogurt ( kalan yarisi)

1 saat sonra
Cay meyve

Benden de kocaman söz eğer bayrama 52 olamazsam 1 tane bile tatlı yok..(inşallah olurum;))
Menüm sahur 1 dl kızarmış ekmek yumurta zeytin karpuz
Iftar 1 kepçe çorba 4 kaşık mantı salata meyve 1 hurma
4213 oluyor galiba hurmayı 1 meyve saydım

selam kızlar iftar ve sahur listemi vereyim;
iftar:1 bardak su,1 hurma,2 kaşık patates püresi üzerine yine 2 kaşık et kavurma,salata,1 kase komposto(hiç şekersiz)
sahur:1 yumurtayla yapılan biberli,peynirli omlet, domates,salatalık,karpuz,1 dilim ekmek

kilo bildirimim ise;
01,07,2014 81,900 gr.
02,07,2014 81,800 gr.

Selam kizlar bugun yine oglusun pek keyfi yoktu hrrhalde dis cikaricak.

01.07.2014...76.900
02.07.2014...77.100 gr.:50:

İyi akşamlar kızlar :3: Bugün yediklerim:

3 küçük hurma (1 M)
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan (1 S)
4 et köfte (ızgara) (2 E)

iftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt (1S), 1 şeftali (1M)

Şimdi de bir fincan sütlü kahve (1S)

Total bilanço: 0 tahıl, 2 et, 3 süt, 2 meyve. Kaçamak sonrası gün için güzel bir menü yaptım bence :16:

Selam kizlar bugun yine oglusun pek keyfi yoktu hrrhalde dis cikaricak.

01.07.2014...76.900
02.07.2014...77.100 gr.:50:

Tatlım kilo birçok faktöre bağlı olarak dalgalanan bir şey, o yüzden her gün tartılınca arada artmalar görülebilir. Mesela tuvalete çıkıp çıkmama, o gün az/çok su içip içmeme, o gün dışarı çıkıp terliyor olmak (ter 500 grama kadar farkettirebilir!), adet yakınlığına veya başka herhangi bir şeye bağlı ödem... Bu ve daha bir sürü sebepten dolayı artış olmuş olabilir, sadece 200 gram, sakın bozma moralini :16:

günaydın kızlar bugünkü listem dünkü ile aynı çünkü bir hayli fazla yapmışım azda yeyince o yüzden kaldı sahurda ise;1 gözleme,domates,salatalık,1 kase komposto ve vazgeçilmezimiz su bakalım bugün kaç kilo çıkacağım :)

Merhabalar tatil bitti ve evdeyiz ilk iş tartilmak oldu 55.5 1ayda kilo almamisim ve ailem çok zayifladigimi söyledi ve mutlu oldum

Tatlım kilo birçok faktöre bağlı olarak dalgalanan bir şey, o yüzden her gün tartılınca arada artmalar görülebilir. Mesela tuvalete çıkıp çıkmama, o gün az/çok su içip içmeme, o gün dışarı çıkıp terliyor olmak (ter 500 grama kadar farkettirebilir!), adet yakınlığına veya başka herhangi bir şeye bağlı ödem... Bu ve daha bir sürü sebepten dolayı artış olmuş olabilir, sadece 200 gram, sakın bozma moralini :16:

Cok haklisin canim gunluk dalgalanmalari pek onemsememek lazim aslinda ama elimde degil aliskanlik olmus hergun tartiliyorum.2 gun once 1.200 gr gitnisti hala onun etkisi herhalde

Merhabalar tatil bitti ve evdeyiz ilk iş tartilmak oldu 55.5 1ayda kilo almamisim ve ailem çok zayifladigimi söyledi ve mutlu oldum

Merhaba canim hosgeldin tatilin bitmis olasina uzuldum ana aramiza donmene ve kilo almamis olmana cok sevindim .tatil nasil gecti?:21:

Kızlar dün akşam iftara davetliydik
Az az yedim herşeyden çok kaçırmadım ama şişkin hissediyorum gerçi adetim yaklaştı ondandır belki de

Menüm
Sahur 2 dl ekmek peynir yumurta ve karpuz
Iftar dün yaptığım yemekler kaldı 4 kaşık mantı 1 kepçe çorba salata karpuz
Toplam 5212 tahıl fazla olmuş belki çorbayı içmem

Back