Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Kızlar ramazana bomba gibi girip Ramazan sonunda bomba olacağız inşallah
Özellikle dilekcik lütfen toparla kendini 3-5 kilo için bırakma kendini 1 ay sıksan kendini biter
Benimde günlerdir 56.5 olan kilom sonunda bugün kırıldı 56.2 çıktım bugün
Son 3 kaldı bakalım
Menüm
Sabah 2 dl ekmek peynir domates nane
Arada yoğurt
Öğlen salata çorba
Akşam 3 köfte salata yoğurt meyve
Ve 3 yeşilçay
Bide yarım saat yürüyüş yaptım sabah

canım sanada çok sağol, ilginden dolayı. evet geçen cumartesi gittim. aman hiç hoşlanmadım aslında ama diyetimi yapıyorum, amma velakin motivem hiç yok ya...gaza getirin beni...resmen depresyondayım

Al bendende o kadar benim de motivem hic yok aslinda bu sorunu mutluluk oyunu oynayarsk cozuyorum ancak kilo verince biraz mutlu oluyorum benim esim astsubay onceki 2 hafta sonu ozel isi nedeni ile yoktu gecen pazar nobetci idi bugun vede cumartesi yine nobetci ev market cocuk her is bana bakiyor cok uzuluyorum bari kilo veriyim de mutlu olayim deyip kendimi motive etmeye ugrasiyorum.bide kucuk oglus cok hareketlendi hep pesimde allahtan okullar tatilde ablasi yardim ediyor
Allahim bu gunlerde gecicek dimi.((((

Dilekcim kusura bakma bende amma dert yandim oda sana denk geldi coooook ozuuur

Sende kafana takma 3 kilo icin okadar moral bozmaya degmez kafana taktikca veremiyosun bence

Bu arada diyetisyen ne dedi vucut analizin nasilmis yag kas su oranin nasilmis merak ettim?

Tekrar ozur dilerim(((

Son düzenleme:
canım benim çok sağol.evet pek katılamıyorum. işler yoğun, bende koptum ondan yani.motivasyon kocaman bir sıfır yani(((
sen nasılsın tatil nasıl geçti.

çok sağol canım ya tatil süper geçti.bir geldim pir geldim.biliyorsun benim de motivasyon sıfırdı ama şimdi toparladım sende toparla kendini biran önce hadi artık katılımlarını aksatmadan yap ki motivasyonun daha çok düşmesin:)

herkese günaydın bomba gibi bir gün daha beni bekliyor.yapılacak çok iş var.o yüzden hemen listemi vereyim.

uyanınca:2 hurma,1 bardak su
sabah:1 yumurtayla yapılan peynirli,baharatlı omlet,1 dilim ekmek,domates,salatalık,biber
öğlen:bezelye yemeği,4 kaşık sebzeli bulgur,yoğurt
ikindi:1 şeftali
akşam:bezelye yemeği,1 dilim ekmek,salata

kilo bildirimim ise;
25,06,2014 83,900 gr.
26,06,2014 83,300 gr.

şimdilik iyi gidiyorum dimi kızlar

Tebrikler aysecim supersin

aa olurmu hiç öyle nehircim.burada herşeyi konuşabiliriz.hiç sıkmadın hemde.bende öyle pollynacılık oynuyorum ama mutsuzum işte.hep kendimle uğraşmaktan, hep kontrollü yaşamaktan,yasaklara hayır demekten ve bunlara rağmen istediğim sonuçları alamamaktan çok fena sıkıldım.şeytan diyor sal gitsin ama yapmıyorum ve sırf bu düşüncelerden kurtulmak için diyetisyene gittim ya.

ölçümlere göre vücudumdaki yağ oranı normalin altındaymış. boyuma göre 12 ve üstünde olmalıyışmı ama benim 11 e yakın bişey.min. olmak gerekn kilo 53 müş ben 50 istiyorum dediğimde adetlerin bozulur, yumurtlamam azalabilir dedi.ee zaten bozuk ki.doktor en son bir hormon hapı vermişti adetlerimin düzelmesi için onu bile kilo alacağım diye kullanmıyorum dedim. kullanmamı istedi.kendide bu sorunu yaşıyormuş hatta o yüzden 49 dan 55 çıkmış ama hala düzelmemiş.bana seni zayıflatamam ama düzenli beslenme sağlayarak atak oluşumunu önleyebiliriz dedi,bir liste verdi hem normal zamnlar için hem ramazan için. ama inanın kızlar ben o liste ile ramazanı nasıl geçiririm bilmiyorum ama yapabilirsem zaten kesin kilo veririm çünkü gözümü doyurmadı ki midemi doyursun. neyse bakalım yapacağım.

işin tek güzel tarafı ben buraya ilk girdiğimden diyetisyeni yeni bırakmıştım ve yağ oranım 14 kilodan fazlaydı.burada kendi kendime diyet yaptığım zamnlarda 11nin altına inmöiş demekki hep yağdan vermişim:)))

bana sen kendini şişman görüyorsun ama değilsin, tartıyı at bikenara vb...nasihatlar verdi(((ama verdiği listeyi allah yardım ederse hiç kaçırmadan yaparsam kesin 50leri görürüm:)))

yaşadığım ataklar içinse kan şekerin düştüğü içindir, sık sık ama az yersen olmaz onlar, kendini aç bırakma ve çok az kalori alma dedi.kan tahlili falan istedi. yaptırdım. yarın akşma tahlil yaptırdığım dahiliye doktoruna göstereceğim. şekerle ilgili değerlerim ve kanszlık düşük çıkmış ama tam anlamıyorum işte, bakalım doktor ne diyecek.

Son düzenleme:

Canim bak ne guzel yag oranin sinirin alyindaymis hep yagdan vermissin sana kocaman bir geldi:))))) ama sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloya kadar devam et tabiki

Insallaah tahlil sonuclarin da kansizlij disinda iyidir canim.kansizlik da kilo vermeyi engelliyormus canim onu ihmal etme dr verdigi ikac yada igneyi kullan bitene kadar hem daha enerjik olursun.bizi gelismelerden haberdar etmeyi de unutma sakin

Kızlar ben de bugün niyetlimin bakalım yarına ne olacak
Menüm sahur 1 dl ekmek peynir ve zeytin
Akşam 4 kaşık bulgur pilavi sulu köfte yoğurt salata
Arada meyve ve yeşilçay

Nehir yazdiklarinda kendimi gördum.benim de esim astsubay.nobette yada görevde koca,yabancı memlekette baktigin 3kucuk cocuk..onlar aglar ben aglardim....öyle öyle bu gunlere geldim

Nehir yazdiklarinda kendimi gördum.benim de esim astsubay.nobette yada görevde koca,yabancı memlekette baktigin 3kucuk cocuk..onlar aglar ben aglardim....öyle öyle bu gunlere geldim

Ozaman beni en iyi sen anlarsin canim cok zor isimiz coook neyseki bizim emeklilige az kaldi ama hayat sartlari cok zor tamda rahata ericekken emeklide olunmaz dimi nobetten dusmesine 2 sene var 2015 dede emekli olucam deyip duruyor.bakalim sartlara gore hareket edicez 2005 den beri ist. Sehir ici tayinlerle bu gunlere geldik.hakkimizda hayirlisi

Herkese iyi geceler

Bugunku menum

Sabah uyaninca... 2 bardak su

Kahvalti...2 dilim ekmek 2 dilim peynir donates yesil cay dereotu

Ara...sutlu kahve

Oglen yok

Arada.yogurt seftali

Aksam 4 kasik bulgur pilavi salata

Sivi...2.5 lt su 2 fincan yesilcay

2 gundur hic istahim yok allahim hep boyle olsa keskee sicaklardan herhalde bugun en sicak gunmus.

Hee bu arada kizimin biscolatasindan kucuk olanlardan 5 tane yedimm

Gunaydin kizlar

25.06.2014...78.600
26.06.2014...78.300
27.06.2014...78.300 gr.

2 gundur wc ye cikamadim az yedigim icin herhalde
O yuzden kilo da dusmedi

Kizlar cok heyecanliyim yarin orulu olucaz bu saatlerde 2 senedir tutamiyordum bakalim nasil olucak oruc tutnayi da cok ozledim.orucu acma duygusunu bile ozledim

günaydın kızlar bugün ramazandan önceki son kahvaltımız bu arada herkese hayırlı ramazanlar hani hep deniyor ya nerde o eski ramazanlar diye gerçekten bende çok özlüyorum o günleri.iftardaki o son dakika heyecanını sahurdaki uyku mahmurluğuyla yenilen kalabalık yemekleri çok özlüyorum.o zamanlar yanımızda olanlarda şuan malesef ki yok.dedem,anneannem,babannem,onlarsız iftar ve sahurlar artık o kadar keyifli değil.ama hayat işte bir yandan azalırken bir yandan hayatımıza yeni kişiler ekleniyor.eşim,çocuklarım allaha şükür ki annem,babam ve ablamda yanımda onlarda olmasa hayatın hiç tadı olmazdı herhalde... neyse sabah sabah bu kadar üzüntü yeter şimdi gelelim listemize;

uyanınca: 3 kayısı,1 bardak su
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği ile 1 dilim peynirden yapılan yağsız tost,1 bardak süt,domates,salatalık
öğlenatlıcan yemeği,4 kaşık bulgur pilavı,1 bardak ayran
ikindi:2 hurma,1 bardak süt
akşamatlıcan yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt

kilo bildirimim ise;
26,06,2014 83,300
27,06,2014 82,900 gr.

kızlar kendime maaşallah diyorum

Kızlar bende pek kaçamak yapmıyorum ama kilom değişmiyor
Yine de moral bozmak yok ama ne zaman böyle takılsam sonrasında hızlı veriyorum çünkü.
Yarın da Ramazan istediğim kiloyla giremeyeceğim ama olsun inşallah istediğim kiloyla çıkarım, çıkarız.

Menüm sabah patatesli yumurta peynir ve 2 dl ekmek
Kahvaltı çok iyi oldu o yüzden öğlen sadece salata
Akşamda taze fasülye yoğurt salata
Arada 1 meyve

Selam kizlar herkese hayirli ramazanlar diliyorum bu gece ilk sahurumuzu yapicaz hayirlisiyla.
Ramazan boyunca iftar oncesi tartilip kilomu bildiricem cunku sabah tok olucaz

Menum

Sabah kalkinca ...3 kayisi 1 y.kasigi zeytinyagi 1 bardak limonlu su

Kahvalti ...biberli omlet 1 dilim peynir 2 dilim ekmek domates salatalik

Arada...yaban mersini yesil cay

Oglen ...yemedimkahvaltiyi gec yaptik

Aksam...5 ad. Izgara kofte 1 ad tavuk pirzola salata 2 bardak limonlu gazoz disaridaydik dayanamadim onun yerine ayran olsaydi iyi olucakti

Ve su anda cook tokum elhamdulillah gece yatana kadar su icicem suyu az icince basim agriyor orucun ilk gunu.buyuk bi ihtimallede sahurda bisey yiyemem .

Herkese hayirli geceler

herkese hayırlı bol bereketli ramazanlar dilerim.nehircim senin de dediğin gibi sabaha tok olucağımızdan en mantıklısı iftarda tartılmak neyse dün geceki sahurda yediklerimi ve iftarlık listemi vereyim;

sahurda:1 dilim peynirli börek,1 kase komposto(hiç şekersiz)salatalık,domates
iftar:1 kepçe çorba,zeytinyağlı taze fasulye,2 kaşık makarna,salata
sahurda:1 yumurtayla yapılan,peynirli,biberli omlet,domates,salatalık,1 kase komposto,1 dilim ekmek

Slm kizlar iftara 3 saat kaldi simdiye kadar iyi gidiyorum ilk gunun olmasina ragmen bide berat kandolinde tutmustum 2 senede bu 2. Orucum allah kabil ederse insallah.

Iftarda yalnizim esim yokk(((
Dolayisi ile kafama gore yicem

Iftar
2 bardak su 3 adet hurma
1 kase soguk corba
YAptigim salatanin yarisi
1 dilim ekmek

30 dk sonra

1 porsiyon tavuk 4 kasik bulgur pilavi
Salatanin kalan yarisi
1 kasede dereotlu cacik

2 saat sonra cay meyve

Bu arada martan tatil bitmedi mi?

Ramazan geldi sen hala gelmedin.hadi gel artik ozledik seni.cok dinlendin yeter.gerci cok gezince de cok dinlenilmiyor

Kızlar bende vereyim
Sahur 1 dl ekmek 1 yumurta peynir ve karpuz
Iftar 4 kaşık nohut 2 kaşık pilav çorba salata yoğurt

Ayrıca bugün Ramazan diye dün akşam koca dilim pasta yedim
Ve dolayısıyla şiştim
Bu göbeğim gidene kadar tartılmayacağim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…