- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.801
selam kızlar uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum bakıyorum da herkes bir yere dağılmış doğruyu söylemek gerekirse bende dağıldım.yarın da tatile çıkıyorum bakalım dönüşte ne olacak ama kararlıyım ramazanda toparlayacağım
Selam kizlar nerelerdesiniz?topigi bos birakmayin ben tatildeyim sayma falan kalmadi dehset derecede yjyorum otelin yemekleride lezzetli o, unca duramiyoru m aylardir verdigim emek lere yazık olacak 4 gün daha burada yim sonra tekrar kosusturma firsat buldukca yazarim
MAalesef ki benim hedef sasti bu hafta yedim de yedim tum yasaklari yedim hemde.
Sonuc tabiki kilo almisim offf iyice dagildim kendimi toparlamam lazim
15.06.2014...81.200 gr hedefi uzattim bayrama kadar 75.000 olmak istiyorum
Su 80 81 de takildim kaldim sinir oldum diyete yeni basladigimda kacamak da yapsam veriyordum.hele su 3 5 ayda 20 kilo verenler nasil sabrediyor cok merak ediyorum.kilo alip vermekten cok sikildim bu isin sonu ne olacak boyle devam ederse belki ramazandan sonra diyetiyene baslarim para verince verdigim paraya yazik diye pis bogazimi tutuyorum mecburen o zaman.
Doğru söylüyorsun aynı şey aslında
Zaten bu mantık en sağlıklısı bana göre o yüzden bırakamıyorum bunu
Internette hep dolaşıyorum şok diyet filan okuyunca gaza geliyorum biran önce vermek için ama sonra doğru olmadığını görüyorum
Ben de hergün kilo bildirimi yapacağım öyle daha çok motive oluyordum
Tam 4232 olmadığında kalori sayacağım o gün inşallah
Şimdiki kilom 56 5 (utanıyorum bu arada tekrar aldım)
Hedefim bayrama 52
selam kızlar uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum bakıyorum da herkes bir yere dağılmış doğruyu söylemek gerekirse bende dağıldım.yarın da tatile çıkıyorum bakalım dönüşte ne olacak ama kararlıyım ramazanda toparlayacağım
bende onu merak ediyorum canım.yani insanlar 4 ay boyunca hiç bozmadan nasıl duruyorlar.bizde mi var bir gariplik :44: bende buraya girmediğimden beri saldım gitti.kaç gündür tartılmıyorum bile çünkü tartılsam biliyorumki almışımdır, moralim bozulacak. bende eğer vazgeçmezsem bu haftasonu diyetisyene başlayacağım, birde bunun rahatlığı var ya nasıl olsa diyetisyene gidince herşey yasak olacak en iyisi gidene kadar yiyim düşüncesinden kurtulamıyorum. hele azcık ucundan yedimmi aha diyet gitti işte diyip devamıda geliyor...birde aklım fikrim hep vazgeçemediklerimde yani hamurişi.tutabildiğim kadar tutuyorum ama bazende işe giderken al bir poğaça oldu geçen hafta...çok kızıyorum kendime çok, irademe neden yeniliyorum, benim diğerlerinden farkım ne,niye dur diyemiyorum diyeooofff çok darlanmışım canım kusura bakma,moralim bozuk,motivasyon 0
IYi tatiller canim tatilin tadini cikar canim bol bol dinlen fuul +fuull motiveyle aramiza donmeni bekliyoruz.birlikten kuvvet dogar birbirimize destek olarak tig gibi olucaz hepimiz insallah bir dahaki yaz tatiline hedefine ulasmis olarak gidersin canim
Evet tabiki tig gibi olucaz kilolu olmak kaderimiz degil kararli olmak disiplin ve sabir cok onemli tipki bir cocugu besler gibi vucudumuza beslenmeyi ogretmemiz lazim.Kızlar ben çok inanıyorum hepimiz inşallah tıp gibi olacağız
Bugünkü menüm
Kahvaltı omlet 2 dl ekmek salatalık ve 1 obardak süt
Arada 3 yeşilçay 3 kayısı ve dondurma yediğim için
öğlen yemedim dondurma az kalorili olduğundan 1 tahıl 1 süt sayıyorum
Akşam taze fasülye 1 dl ekmek salata meyve
Kilom 15.06...56.5
16.06...56.5(dün ince dl pasta yemiştim)
çok teşekkürler kızlar inanın burası o kadar güzel ki full motivasyonsuz kalmak imkansız zaten dönüşüm muhteşem olacak kızlar
Evet tabiki tig gibi olucaz kilolu olmak kaderimiz degil kararli olmak disiplin ve sabir cok onemli tipki bir cocugu besler gibi vucudumuza beslenmeyi ogretmemiz lazim.
valla doğru söylüyorsun canım ya ben ilk başladığımda 12 kilo kadar vermiştim.ama işte sonra koptum bir ara ama tatilden sonra mutlaka toparlayacağım.dediğinde çok doğru insanın vücudunu tanıması ve beslenmeyi azda olsa bilmesi gerekiyor.bazıları abartıyor aslında yada yemek yemeğimi bilmiyor anlamadım.geldiğimiz otel açık büfe ve herşey dahil insanlar o büfelere bir saldırıyor görseniz zannedersiniz ki memlekette kıtlık var bir de yedikleri o kadar alakasız şeyler ki o tabakları görünce zaten insanda iştah da kalmıyor neyse çok uzattım lafı kendinize iyi bakın kızlar tatil dönüşü buradayım:)
Birsey öğrenebilir miyim acaba bu 4 3 3 3 le kilo verrebiliyor musunuz?ben 1 63 boyunda 58 kilodayim ideal kilom 53 acaba bu 4 3 3 3 le Bu kiloyu werebilir miyim
Tabiki
verebilirsin canim bende kitap yok ama tahmini sana 4232 uyar
diyebilirim kararli istikrarli sabirli olursan veriliyor.ben tam dikkat
edemedim ona ragmen 2 ayda 7 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?