• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Günaydın kızlar
menum
kahvalti 2 üçgen peynir 1zeytin 1sb süt 1dl ekmek
ara seftali
öğle nohut yemegi yogurt
ara yeşil çay meyve
akşam tavuk yada belli degil
1 saatte disarda yuruyus yapabilsem harika olur

Menum
Sabah kalkinca....yarim litre su ve seftali
Kahvalti...2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3zeytin
Domates salatalik dereotu
Beyaz cay
Arada .....15 ad yaban mersini yesil cay
Oglen......kiymali bakla yemegi
Salata cacik
1 dilim ekmek
Arada......tarcinli sutlu turk kahvesi
Belki 3 kayisi
Aksam ....ogle ile ayni
Gece .........kefir boll su

Selamlar korkarim verdigim kilolarida alacagim iştahım bir açıldı ki.doyuyorum ama gözüm doymuyor çok fenayim

Gunaydin kizlar
Bu aksam kizimin yil sonu balosu var.havada yagisli sanslarina insallah aksama dogru yagis olmaz.bu gece onlarin gecesi cok mutluyum ve gururluyum ehh biz de butun bi senenin yorgunlugunu aticaz.benim de buna cok ihtiyacim varmis sanki ben mezun oluyorum.
12.04.2014...baslangic 87.000 kg
05.06.2014...hedefim 79.000 kg olmakti
Ama 79.800 olabildim buna da sukur .

Bugun gunu hafif geciricem insallah zaten ben telastan istahtan kesilirim aksama sakliyorum istahimi :56:bugun relaxx olucam yarin telafii ederim insallahh :1::1::1:

Gunaydin kizlar
Bu aksam kizimin yil sonu balosu var.havada yagisli sanslarina insallah aksama dogru yagis olmaz.bu gece onlarin gecesi cok mutluyum ve gururluyum ehh biz de butun bi senenin yorgunlugunu aticaz.benim de buna cok ihtiyacim varmis sanki ben mezun oluyorum.
12.04.2014...baslangic 87.000 kg
05.06.2014...hedefim 79.000 kg olmakti
Ama 79.800 olabildim buna da sukur .

Bugun gunu hafif geciricem insallah zaten ben telastan istahtan kesilirim aksama sakliyorum istahimi :56:bugun relaxx olucam yarin telafii ederim insallahh :1::1::1:

amanda aman kızımız mezunmu oluyor,kaç yaşında canım.tesadüf bizim patronun kızında bu akşam yıl sonu balosu varmış:)))

kızlar fikirlerinizi bekliyorum.

ben her yıl ramazanda 3-4 kilo alıyorum. bayramlar, tatıller vs. derken tabi o arada sporuda bırakmıştım geçen yıl tam 10 kilo aldım hemde 3-4 ayda. geçen yıl 54 kilo ile ramazana girdim aralık ayında 61 idim.diyete spora başladım şimdi 53 lerdeyim. yani yaz al, kış ver oldu. önceki yılda buna benziyordu..bu yılda aynı şeyi yaşamak istemiyorum. bir arkadaşım diyetisyene gidiyordu bana sende ramazanda gidersen belki bu yıl öyle olmaz en azından 4 kilo değil 2 kilo alırsın, onuda ramazandan sonra 1 ayda verirsin, formunu korursun, ister istemez diyetisyene kontrolüm var diye saldım çayıra yapmazsın dedi. benim aklıma yattı.benimdiyetisyen deneyimlerim var ama hiç ramazanda gitmemeiştim.kilo alıp tekrar aynı kabusu yaşamak istemiyorum:((((

sizler ne dersiniz?????

ben her yıl ramazanda 3-4 kilo alıyorum. bayramlar, tatıller vs. derken tabi o arada sporuda bırakmıştım geçen yıl tam 10 kilo aldım hemde 3-4 ayda. geçen yıl 54 kilo ile ramazana girdim aralık ayında 61 idim.diyete spora başladım şimdi 53 lerdeyim. yani yaz al, kış ver oldu. önceki yılda buna benziyordu..bu yılda aynı şeyi yaşamak istemiyorum. bir arkadaşım diyetisyene gidiyordu bana sende ramazanda gidersen belki bu yıl öyle olmaz en azından 4 kilo değil 2 kilo alırsın, onuda ramazandan sonra 1 ayda verirsin, formunu korursun, ister istemez diyetisyene kontrolüm var diye saldım çayıra yapmazsın dedi. benim aklıma yattı.benimdiyetisyen deneyimlerim var ama hiç ramazanda gitmemeiştim.kilo alıp tekrar aynı kabusu yaşamak istemiyorum:((((

sizler ne dersiniz?????

Diyetisyene gidince mecburiyet hissediyorsun vel isteye uyacaksin zaaflarindan vazgecersin son kilolar zor gidiyor .ben 2 yil once gitmistim ve yanl7slarimi ogrendim aburbcuburu ve fast foodu biraktim ve spor harikalar olmustu gerci simdi o kilonun altindayim
diyetisyene git bence .mesala ben bu topik sayasinde diyete basladim ve 7-8 kilo verdim sen selalmaz ayse1 sayyar yelser vardi sizin yazdiklarinizi okuyarak motive olmustum

sizler ne dersiniz?????

Canim diyetisyene gitmeni tavsiye ederim cok faydasi oluyor en azindan yag kas su olcumlerini yaptirmis olursun daha iyi motive olursun

Canim diyetisyene gitmeni tavsiye ederim cok faydasi oluyor en azindan yag kas su olcumlerini yaptirmis olursun daha iyi motive olursun

ramazanda diyetisyene gidip 3 kilo yağdan veren sendin dimi canım. peki açlıktan gözün dönünce kontrollü olabailiyormusun canım benim tek korkum o.

Dilekcik bence de gitmelisin
Ben de tam tersi Ramazan da veriyorum o yüzden de bu aralar rahatladım iyice
Bugün ve yarın hafif besleneceğim regl oldum karnım çok şiş
Sabah 1 dl ekmek yumurta peynir
Öğlen 4 kaşık müsli
Akşam balık

Günaydın kızlar kilom 55 husran yani 1 ay kadar yokum tatil memleket falan ama gittigim yerlerde firsat buldukca yazarim insallah oralardan en az kiloyla donerim herkese bol bol kilo vermeler

Herkese merhaba hayirli cumalar

MAlum dunden sonra anca kendime gelebildim.dun kosusturmadan ac gittim ama ordada az yedim yemek yemege firsatim olmadi kizlari foto cek kamera cek cook eglendiler hic oturmadilar.

Gecen hafta 80.700 kg
BUgun sabah. 79.500 kg
Fark 1.200 kg.
Yuzde 1.5

ramazanda diyetisyene gidip 3 kilo yağdan veren sendin dimi canım. peki açlıktan gözün dönünce kontrollü olabailiyormusun canım benim tek korkum o.

Ramazan yaz donemine denk geldigi icin aclik degil de susuzluk daha cok etkiliyor beni canim.2 bardak suyla orucumu acip yaninada corba icince hem sususluk hem aclik bastirilmis oluyor 1saat sonrada normal yemegini yersen super olur.

Ben de geçen haftadan beri sadece 300 gr vermişim ama normal yani yapamadım pek;(
Ve 1 aydır hep aynı kiloda dönüp duruyorum spora başlayacağım tekrar spor yapmadan veremiyorum ben
Nehir34 çok tebrikler maşallah çok iyi veriyorsun
Darısı herkese;)

Ben de geçen haftadan beri sadece 300 gr vermişim ama normal yani yapamadım pek;(
Ve 1 aydır hep aynı kiloda dönüp duruyorum spora başlayacağım tekrar spor yapmadan veremiyorum ben
Nehir34 çok tebrikler maşallah çok iyi veriyorsun
Darısı herkese;)

Tesekkur ederim canim inat ettim gidecek bu kilolar
:nazar::nazar::nazar:

Selam kizlar kacamaksiz bir haftasonu diliyorum
07.06.2014...79.500 kg.
28.06.2014...75.000 kg.
Yeni hedefim. 3 haftada yani ramazana kadar 4.500 kg verebilmek.

Bugunku menum
KAhvalti..2 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 ad zeytin 2 fincan siyah cay
Arada...sutlu tarcinli turk kahvesi
Oglen...yulaf kepekli yogurt kiraz
Arada...sutlu tarcinli turk kahvesi
Aksam...mercimek corbasi salata cacik 1dilim ekmek
GEce..kefir bol su

4 tahil 2 et 5 sut 1 meyve 1 yag oluyor

Sut grubuna biraz agirlik verdim bakalim gunu boyle bitirirsem farki hep birlikte gorecegiz.

Bugun leslie 3 mil yapildi.
Enerjim olursa aksamada yapmayi dusunuyorum bugun esim yok yalnizim dolayisi ile abur cubur da yok o evdeyken illaki aksam cayin yaninda biseyler yiyor benim sabretmem zor oluyor.
:3::3::3:

Back