• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Herkese bol iradeni haftalar..
Menüm
Kahvaltı 2 dl ekmek melemen ve peynir
Arada 2 meyve 1 çb süt 3 yeşilçay
Öğlen ve akşam kabak yemeği yoğurt salata 1er dl ekmek
4232 oluyor toplam

Artık kimsecikler uğramıyor herhalde
Ben de iki gündür yine bıraktım misafir geldi piknik filan derken kaçtı ipin ucu
Ramazana kadar en azından korusam Ramazan da zaten rahat veriyorum biter inşallah
Birazda o yüzden rahatım

Herkese merhabalar ve gunaydin bu aralar kimse topige yazmamis ben dahil.bu hafta bende kendimi saldim cunku ramazana kadar derin temizligimi bitirmek istiyorum o yuzden de yediklerime dikkat edemiyorum.temizlik bitince full motiveyle kaldigim yerden devam ederim insallah.ama tek basina motive olmakta zorlaniyorum.bu sabah 600 gr artidaydim yani 80.100 olmusum.

Selam kizlar nerelerdesiniz?topigi bos birakmayin ben tatildeyim sayma falan kalmadi dehset derecede yjyorum otelin yemekleride lezzetli o, unca duramiyoru m aylardir verdigim emek lere yazık olacak 4 gün daha burada yim sonra tekrar kosusturma firsat buldukca yazarim

Nehir tebrik ederim ne güzel gitmiş kilolar umarim ramazana kadar hedefi e ulasirsin
antalyadayim deniz gunes kum ve aquapark harika bwnim cocuklar cok egleniyor yaz çok güzel
bol kilo vermeler artik bende kendi evime gecince dikkat ederim artik

Kızlar ben de ayça kaya diyetini bıraktım kalori hesabı yapacağım biraz
Uyulabilse en iyi diyet bu aslında ama bu aralar yapamadım
Ramazana kadar kalori sayarak yapacağım sonra tekrar ayça kaya ya devam onu bırakamam;)

Merhaba ben de bu formule gore beslenmeye basladim acikcasi cok eglenceli geliyor bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar kacamaksiz bir haftasonu diliyorum
07.06.2014...79.500 kg.
28.06.2014...75.000 kg.
Yeni hedefim. 3 haftada yani ramazana kadar 4.500 kg verebilmek.

MAalesef ki benim hedef sasti bu hafta yedim de yedim tum yasaklari yedim hemde.
Sonuc tabiki kilo almisim offf iyice dagildim kendimi toparlamam lazim

15.06.2014...81.200 gr hedefi uzattim bayrama kadar 75.000 olmak istiyorum

Su 80 81 de takildim kaldim sinir oldum diyete yeni basladigimda kacamak da yapsam veriyordum.hele su 3 5 ayda 20 kilo verenler nasil sabrediyor cok merak ediyorum.kilo alip vermekten cok sikildim bu isin sonu ne olacak boyle devam ederse belki ramazandan sonra diyetiyene baslarim para verince verdigim paraya yazik diye pis bogazimi tutuyorum mecburen o zaman.

Nehir tebrik ederim ne güzel gitmiş kilolar umarim ramazana kadar hedefi e ulasirsin
antalyadayim deniz gunes kum ve aquapark harika bwnim cocuklar cok egleniyor yaz çok güzel
bol kilo vermeler artik bende kendi evime gecince dikkat ederim artik

Iyi tatiller canim yalniz kalinca bende saymayi biraktim neyse toparliycam insallah

Kızlar ben de ayça kaya diyetini bıraktım kalori hesabı yapacağım biraz
Uyulabilse en iyi diyet bu aslında ama bu aralar yapamadım
Ramazana kadar kalori sayarak yapacağım sonra tekrar ayça kaya ya devam onu bırakamam;)

Bence kalori hesabiyla sayarak beslenme ayni yola cikiyor.
Birinde yediklerini sayiyorsun digerindedde yediklerinin kalorisini sayiyorsun
Insallah basarirsin canim kolay gelsin

Ohhh sonunda yazdim yazdim sayfa atlattim.tek basina bu kadar oluyor
Ama bu son hergun gun sonunda yediklerimi yazicam oyle daha iyi oluyor disiplin sart

Bence kalori hesabiyla sayarak beslenme ayni yola cikiyor.
Birinde yediklerini sayiyorsun digerindedde yediklerinin kalorisini sayiyorsun
Insallah basarirsin canim kolay gelsin

Doğru söylüyorsun aynı şey aslında
Zaten bu mantık en sağlıklısı bana göre o yüzden bırakamıyorum bunu
Internette hep dolaşıyorum şok diyet filan okuyunca gaza geliyorum biran önce vermek için ama sonra doğru olmadığını görüyorum;)
Ben de hergün kilo bildirimi yapacağım öyle daha çok motive oluyordum
Tam 4232 olmadığında kalori sayacağım o gün inşallah
Şimdiki kilom 56 5 (utanıyorum bu arada tekrar aldım)
Hedefim bayrama 52

Menüm sabah 1 yumurta yeşillik 5 zeytin çay 2 dl ekmek
Öğlen yemedim dondurma yiyeceğim için
Akşam karnıyarık 1 dl ekmek salata yoğurt
Arada 1 çb süt 2 meyve
3 yeşilçay 3 Lt su

Selamlar herkes e kalori sayimida güzel motive ediyor diyet arkadaşım sitesindenyediklerinizi hesapliyor ben 1200kalori alirsam koruyorum yada 100 200 gr gidiyor gerci burda 3000kalori kesin aliyorumdur bu alinanlar nasil gidecek yaa

Bugun yediklerim

Sabah kalkinca ...2 bardak limonlu su

Kahvalti... 2 bucuk dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin dom salatalik dereotu maydanoz
Biberiyeli yesil cay

Ara...1 cay bardagi sutten turk kahvesi 1 er cay kasigi tarcin ve vanilya koydum icine

Ogle...mercimekli karabugday salatasi semizotlu cacik
Ara yapmadim
Aksam...oglen yedigim cok tok tuttu saat 8 gibi sut recelinden kakaolu 2 top dondurma yaninda 3 bebe biskuvisi bu kotu oldu ben tam sopaligim:17:

Doğru söylüyorsun aynı şey aslında
Zaten bu mantık en sağlıklısı bana göre o yüzden bırakamıyorum bunu
Internette hep dolaşıyorum şok diyet filan okuyunca gaza geliyorum biran önce vermek için ama sonra doğru olmadığını görüyorum;)
Ben de hergün kilo bildirimi yapacağım öyle daha çok motive oluyordum
Tam 4232 olmadığında kalori sayacağım o gün inşallah
Şimdiki kilom 56 5 (utanıyorum bu arada tekrar aldım)
Hedefim bayrama 52

Canim ben sunu cok iyi anladim topige yazmayi birakinca ipin ucu kaciyor sanki ozgur oluyorsun seni cok iyi anliyorum

selam kızlar uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum bakıyorum da herkes bir yere dağılmış doğruyu söylemek gerekirse bende dağıldım.yarın da tatile çıkıyorum bakalım dönüşte ne olacak ama kararlıyım ramazanda toparlayacağım:34::34::34:

Gunaydin kizlar bu sabah cok mutluyum yine kilo vermeye basladim hem de ufak kacamaklarla bide onlar olmasa super olur.
TAbiki kilo veremedigim gunler de olucak moral bozmak yok bu sefer basaracacigim 80 direncini kiracagim

15.06.2014...81.200
16.06.2014...80.700 gr .:nazar:

Back