- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.761
Gunaydin kizlar
Bu aksam kizimin yil sonu balosu var.havada yagisli sanslarina insallah aksama dogru yagis olmaz.bu gece onlarin gecesi cok mutluyum ve gururluyum ehh biz de butun bi senenin yorgunlugunu aticaz.benim de buna cok ihtiyacim varmis sanki ben mezun oluyorum.
12.04.2014...baslangic 87.000 kg
05.06.2014...hedefim 79.000 kg olmakti
Ama 79.800 olabildim buna da sukur .
Bugun gunu hafif geciricem insallah zaten ben telastan istahtan kesilirim aksama sakliyorum istahimibugun relaxx olucam yarin telafii ederim insallahh
Selamlar korkarim verdigim kilolarida alacagim iştahım bir açıldı ki.doyuyorum ama gözüm doymuyor çok fenayim
kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
ben her yıl ramazanda 3-4 kilo alıyorum. bayramlar, tatıller vs. derken tabi o arada sporuda bırakmıştım geçen yıl tam 10 kilo aldım hemde 3-4 ayda. geçen yıl 54 kilo ile ramazana girdim aralık ayında 61 idim.diyete spora başladım şimdi 53 lerdeyim. yani yaz al, kış ver oldu. önceki yılda buna benziyordu..bu yılda aynı şeyi yaşamak istemiyorum. bir arkadaşım diyetisyene gidiyordu bana sende ramazanda gidersen belki bu yıl öyle olmaz en azından 4 kilo değil 2 kilo alırsın, onuda ramazandan sonra 1 ayda verirsin, formunu korursun, ister istemez diyetisyene kontrolüm var diye saldım çayıra yapmazsın dedi. benim aklıma yattı.benimdiyetisyen deneyimlerim var ama hiç ramazanda gitmemeiştim.kilo alıp tekrar aynı kabusu yaşamak istemiyorum(((
sizler ne dersiniz?????
amanda aman kızımız mezunmu oluyor,kaç yaşında canım.tesadüf bizim patronun kızında bu akşam yıl sonu balosu varmış:)))
kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
ben her yıl ramazanda 3-4 kilo alıyorum. bayramlar, tatıller vs. derken tabi o arada sporuda bırakmıştım geçen yıl tam 10 kilo aldım hemde 3-4 ayda. geçen yıl 54 kilo ile ramazana girdim aralık ayında 61 idim.diyete spora başladım şimdi 53 lerdeyim. yani yaz al, kış ver oldu. önceki yılda buna benziyordu..bu yılda aynı şeyi yaşamak istemiyorum. bir arkadaşım diyetisyene gidiyordu bana sende ramazanda gidersen belki bu yıl öyle olmaz en azından 4 kilo değil 2 kilo alırsın, onuda ramazandan sonra 1 ayda verirsin, formunu korursun, ister istemez diyetisyene kontrolüm var diye saldım çayıra yapmazsın dedi. benim aklıma yattı.benimdiyetisyen deneyimlerim var ama hiç ramazanda gitmemeiştim.kilo alıp tekrar aynı kabusu yaşamak istemiyorum(((
sizler ne dersiniz?????
Canim diyetisyene gitmeni tavsiye ederim cok faydasi oluyor en azindan yag kas su olcumlerini yaptirmis olursun daha iyi motive olursun
ramazanda diyetisyene gidip 3 kilo yağdan veren sendin dimi canım. peki açlıktan gözün dönünce kontrollü olabailiyormusun canım benim tek korkum o.
Ben de geçen haftadan beri sadece 300 gr vermişim ama normal yani yapamadım pek;(
Ve 1 aydır hep aynı kiloda dönüp duruyorum spora başlayacağım tekrar spor yapmadan veremiyorum ben
Nehir34 çok tebrikler maşallah çok iyi veriyorsun
Darısı herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?