- Konu Sahibi BlackSwann
- #1.741
Aklima gelenleri yazdim istetsrn dene ama zaten zayifsin spor yapiyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklima gelenleri yazdim istetsrn dene ama zaten zayifsin spor yapiyor musun
dediklerini yapıyrum zaten canım.haftada 3 gün iş çıkışında 1 saat spora gidiyorum.
Selam bayanlar
Ben vedalasmaya geldim cunku diyeti biraktim :)
can bogazdan gelirmis istedigimi yiyoru m ama tabiki sporumuda yapiyorum sauna esofmani aldim evde hoplayip zipliyorum cok terletiyo 1 saat yapiyoru m gunde 500 gr veriyorum istedigimi yememe ragme n yani kisacasi ben isin formulunu buldum size bol sanslar:)
Yolun açık olsun yöntem ne olursa olsun kilolarindan kurtul daha cok gencsin sonra vermen daha zor.Selam bayanlar
Ben vedalasmaya geldim cunku diyeti biraktim :)
can bogazdan gelirmis istedigimi yiyoru m ama tabiki sporumuda yapiyorum sauna esofmani aldim evde hoplayip zipliyorum cok terletiyo 1 saat yapiyoru m gunde 500 gr veriyorum istedigimi yememe ragme n yani kisacasi ben isin formulunu buldum size bol sanslar:)
Ben dün okudum
Az yiyerek kilo verirken vücut artık o kadara alışıyormuş
Ve kilo vermek için o yediğindende azaltmak gerekiyormuş
Yani çokyanlış
Vücudun alışmış az yemeye bence
Ve tabi kilonda zaten gayet iyi ama tabi insan kendini nasıl mutlu hissedecekse öyleolmalı
Ama bence az değil de normal 4232 beslenmeyi deneyebilirsin
Azıcık miden Bayram etsin ki sana da yardım etsin)
Masallah canim cok guzel kilo veriyorsun haricen uyguladigin bisey varmi ? Yoksa metabalizman mi cok hizli bir gunde 500 gr vermissin nerdeyse hem de kacamaklaGünaydın kızlar 54.7 ciktim soktayim dün kendi küçük kalorisi büyük şeyler yedim çok yanlış beslendim gözüm dönmüş tu resmen.ama yürüyüş te yaptim.
Menü
kahvalti üçgen peynir 1zeytin yarim dl ekmek kiymali yumurta
öğle ve akşam nohut yemegi yogurt belki 2-3 kasik pilav
inşallah yine saldirmam tartilmaya ne kaldi bari cumaya kadar 54 olsam ondan sonra zaten memlekete gideceğiz orda artik allah kerim
Masallah canim cok guzel kilo veriyorsun haricen uyguladigin bisey varmi ? Yoksa metabalizman mi cok hizli bir gunde 500 gr vermissin nerdeyse hem de kacamakla
Günaydın kızlar 54.7 ciktim soktayim dün kendi küçük kalorisi büyük şeyler yedim çok yanlış beslendim gözüm dönmüş tu resmen.ama yürüyüş te yaptim.
Menü
kahvalti üçgen peynir 1zeytin yarim dl ekmek kiymali yumurta
öğle ve akşam nohut yemegi yogurt belki 2-3 kasik pilav
inşallah yine saldirmam tartilmaya ne kaldi bari cumaya kadar 54 olsam ondan sonra zaten memlekete gideceğiz orda artik allah kerim