Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

dediklerini yapıyrum zaten canım.haftada 3 gün iş çıkışında 1 saat spora gidiyorum.

Ben dün okudum
Az yiyerek kilo verirken vücut artık o kadara alışıyormuş
Ve kilo vermek için o yediğindende azaltmak gerekiyormuş
Yani çokyanlış
Vücudun alışmış az yemeye bence
Ve tabi kilonda zaten gayet iyi ama tabi insan kendini nasıl mutlu hissedecekse öyleolmalı
Ama bence az değil de normal 4232 beslenmeyi deneyebilirsin
Azıcık miden Bayram etsin ki sana da yardım etsin)

Ben de dün hiç kaçamak yapmadım
Umarım bu hafta hiç yapmam
Menüm
Kahvaltı 1 krep peynir zeytin
Öğlen ve akşam bezelye yemeği yoğurt salata 1 er dl ekmek
Arada 1 elma 3 kayısı ve yeşil çay

Selam bayanlar

Ben vedalasmaya geldim cunku diyeti biraktim :)
can bogazdan gelirmis istedigimi yiyoru m ama tabiki sporumuda yapiyorum sauna esofmani aldim evde hoplayip zipliyorum cok terletiyo 1 saat yapiyoru m gunde 500 gr veriyorum istedigimi yememe ragme n yani kisacasi ben isin formulunu buldum size bol sanslar:)

Gunaydin hayirli haftalar diliyorum herkese

Dun ogleden sonra disaridaydik alisveris yaptik persembe gunu kizimin balosu var eksiklerimizi aldik abiyeye uygun ayakkabi canta taki vs. Cok yorulduk hepimiz o yuzden disarida yemek yemek durumunda kaldim ne yedigimi soylemiyim caniniz ceker belki bayadir yemiuodum ozlemisim gozum de karnimda doydu.ama tarti bunu affetmedi
81.100 ciktim bu sabah bu gun telafi ederim insallah havalar da hep yagisli bu aralar benim istahim da tavan yapmis durumda ne yapicam ben bu istahimi kesmenin bir yolu olmali

Sanada bol sanslar zeynepcim ne yaparsan yap kaloriyi azaltmadan olmuyor unutmayalim can bogazdan da cikarmis(((((

Günaydın kızlar dün kimse ugramamis ben dahil.dun 55.7 cikmistim bir onceki gun akşam tek başıma oturup abur cuburlari yedimde yedim dun dikkat ettim biraz bol su ictim bu sabah neyseki 55.2 geldim.
sabahda sigara boregi yedim iflah olmam ben cuma tatile gitmeme denize girmeme sadece 10 gün kaldi maşallah iştah açık nasıl kapanacaksa
gerci 1-2ay sonra ev tasiyacagim umarim fazlaliklar gider
menum
ara meyve
öğle tavuk pilav
ara yeşil çay
aksam kabak yemegi beli bir dondurma

Yolun açık olsun yöntem ne olursa olsun kilolarindan kurtul daha cok gencsin sonra vermen daha zor.

canım çok sağol aslında haklıda olabilirisn. evet hep az yiyorum ama az kilolu bir insasnla çok kilolunun yedikleri aynı olamazki,haliyle kilo vermek için az yemeli değilmi. 4232 neye göre dedin onu anlayamadım benim boy 165 kilo 53 bana o fazla gelir diye düşünüyotrum.ben aslında 3232 uygun diye düşünüyorum ve yaptığımda bunu yapıyorum.ama bazen şoklar yaparak tahılı azaltıp eti arttırıyorum. çünkü kilo vermek için tahıl azaltılmalı.

bu hafta yine 3 günlük şoku yapacağım. bide regl oldum yine inmez bu ibre((

zaten bugünde doktora gittim.adet düzensizliği yaşıyordum bir süredir. bana hap verdi.içinde ödem yapabilir diyor,hormon hapı.dünyam başıma yıkıldı eyvah kilomu alacam diye.ama mecburum.bakalım ne olacak.tuzu kesip bol bol su içersem birde hap iştah açmazsa bişey olmazda inş. öle olur.

ben normal değilim ya artık böyle düşünüyorum...biryerlerde bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne onu bulamıyorum işte.yada bünyem direniyor işte.başka bir açıklaması yok...

Günaydın kızlar 54.7 ciktim soktayim dün kendi küçük kalorisi büyük şeyler yedim çok yanlış beslendim gözüm dönmüş tu resmen.ama yürüyüş te yaptim.
Menü
kahvalti üçgen peynir 1zeytin yarim dl ekmek kiymali yumurta
öğle ve akşam nohut yemegi yogurt belki 2-3 kasik pilav
inşallah yine saldirmam tartilmaya ne kaldi bari cumaya kadar 54 olsam ondan sonra zaten memlekete gideceğiz orda artik allah kerim

Masallah canim cok guzel kilo veriyorsun haricen uyguladigin bisey varmi ? Yoksa metabalizman mi cok hizli bir gunde 500 gr vermissin nerdeyse hem de kacamakla

Gunaydin kizlar

30.05.2014..80.700 gr
31.05.2014..80.600
01.06.2014..80.500
02.06.2014..81.100
03.06.2014..80.600 gr dort gundur al gulum ver gulum bosa kurek cektik su 80 i bi kirsam sonrasinin daha kolay olucagina eminim

Bugunku menum

Sabah
2 dilim ekmek
1dilim peynir
1haslama yumurta
Domates salatalik
Beyaz cay

Arada
12 ad kiraz

Oglen
Taze fasulye
Salata cacik
1dilim ekmek

ARada
Seftali

Aksam
OGlenle ayni

Gece
Kefir

4 tahil 2 et 2 sut 2 meyve oluyor

Son düzenleme:
Masallah canim cok guzel kilo veriyorsun haricen uyguladigin bisey varmi ? Yoksa metabalizman mi cok hizli bir gunde 500 gr vermissin nerdeyse hem de kacamakla

Aslinda hizli değil bir haftada 700gr gitmis gelgitletim olmus artik halimden menmunum bunu korusam yeter
gerci 52 hedefim buyaz ev tasima planim var orda kilo veririm diye düşünüyorum

maşalh canım ne güzel işte. yiyipte kilo vermek, kıskandım bak şimdi:)))

Benimde menüm
Sabah sürüklüyor yumurta ve 2 dl ekmek
Öğlen 4 kaşıkmüsli
Akşamı bilmiyorum şimdilik ama sebze yerim
Arada 1 bardak süt armut ve yeşil çay

Umarım cumaya fark olur

Gunaydin kizlar dun sadece 2 parca sutlu kinder yedim ve aksam 5 le 8 arasi alisveristeydim aksam yemegi yiyemedim cok yoruldum yorgunluktan canim yemek istemedi
Sadece kefirle bol su ictim yatana kadar
Veee sonuc 79.900 gr.sonun da 7 li rakamlara geldim darisi 6 lilara insallah:))))))) tabi yagdan degildir cumaya kadar bu kiloyu korursam bile yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…