- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.581
Çok guzel düşündünüz liste yapma işini verdigimiz kiloları yazınca motive oluruz. Birde verememek var tabi ama olsun bende yazdım boyumu kilomu
YENİ ARKADASLAR HOŞ GELDİNİİZ
sayyarcım sağol geldim ama dediğim gibi biraz motivasyonum düşük bir de üzerine hala diş ağrısı çekiyorum salı günü de endokrinolojiye gideceğim troid kontrolüm var troidlerim çalışmıyordu çünkü bakalım değişiklik varmı kontrolden sonra biyopside yapıyorlar biraz ağrılı oluyor çok tedirginim ama kaçışım yok artık çünkü ablamla gideceğim bakalım sonuç nasıl çıkacak nolur dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Dun aksam spor 400 ziplama 100 yarim mekik oldu.
Bu sabah2yk yulaf ezmesi 1cb yogurt et suyu ve cok az yag ile yogurt corbasi yaptim nu ictim.1tahil.1/2 sut ve1yag sayiyorum.ama doyurucuydu .buna ihtiyacim vardi.
Kahvaltidan once yani saat 6 gibi de 1yk elma sirkesi, 1tk corek otu yagi ve 12 dut kurusu yedim
Eline saglik harika olmuş birde ben32222 mi yapmaliyim
canım merakımdan dolayı bişey sormak istiyorum. bu yediğin çörekotu yağı ve dut kurusu ne için yiyorsun. varsa bir faydası bizde deneyelim şeker...
ayşecim çok geçmiş olsun.dularımız seninle. kalbini ferah tut,allahın izniyle inşaalh güzel çıkacak sonuçların.önce sağlık,kilo herzamn verilir dimi,hele ki senin gibi azimli birisi için.
Sanada iyi sabahlar canimHerkese Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?