Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Çok guzel düşündünüz liste yapma işini verdigimiz kiloları yazınca motive oluruz. Birde verememek var tabi ama olsun bende yazdım boyumu kilomu
YENİ ARKADASLAR HOŞ GELDİNİİZ

Yhosbulduk canim. Yeni bir zayiflama metoduna goz gezdirfigimde kim ne kafar kilo vermis ve sonrasini merak ederim hep.eskiden fe bu grupta liste yapiliyordu demek ki ara verildi tekrar basladik. Hem kendimiz hem de metodumuzun spnuclarini merak efenler icin listeler iyi olur.
Ohhhhh soyle tikir tikir kilolarin gittigini gorsek ne guzel degil mi.
2.takimdan bir arkafadimiz var 100 kusurden 78 egeldi.ilk zamanlar 500 -700 falan vermis haftada ama 6ay once falan kilo vermesi durgunlasti.ben takima geleli haftada100-200 gr.vererek 8 kilo galan verdi.
Onemli olan istikrar umarim bunu hrpimiz basaririz

ayşecim çok geçmiş olsun.dularımız seninle. kalbini ferah tut,allahın izniyle inşaalh güzel çıkacak sonuçların.önce sağlık,kilo herzamn verilir dimi,hele ki senin gibi azimli birisi için.

canım merakımdan dolayı bişey sormak istiyorum. bu yediğin çörekotu yağı ve dut kurusu ne için yiyorsun. varsa bir faydası bizde deneyelim şeker...

Eline saglik harika olmuş birde ben32222 mi yapmaliyim

canım boyun ve kilonla alakalı bu.kitabı olanlar bilirler.ayça kaya kendisi için 3232 besleniyormuş. bende aslında bu şekilde beslenmeye çalışıyorum ama 3 tahıl bazen kaçıyor 4 oluyor ama kilosu az olanlar bunu yapabilir gibime geliyor.

kızlar bugün yarım gün işteyim.akşam ablamlar çaya gelecek umarım diyetimi bozmam,illaki çayın yanında birşeyler olacak ama fazla kaçırmasam bari,
o yüzden bugün oldukça az yiyip nolur nolmaz diye tahıl hakkımı akşama bırakacağım.

sabah_1 günkurusu,1 incir
kahvaltı_2 dlm ekmek,1 yk lor,domates,salatalık,biber, 3 zeytin
ara olarak şimdi 1 çb süt içeceğim.
eve gidince saat 3 gibi yine sütlü kahve içerim, yemek falan yemem
akşam_ıspanak yemeği,yoğurt,salata

akşam allah ne verdiyse:))) şaka şaka kızlar, olsa olsa 1-2 kuru pasta olabilir.oda gündüz yemediğim meyve ve tahılıma sayılsın.

yarında oruç tutmayı düşünüyorum.

canım merakımdan dolayı bişey sormak istiyorum. bu yediğin çörekotu yağı ve dut kurusu ne için yiyorsun. varsa bir faydası bizde deneyelim şeker...

Dilekcik corek otu bitkisel w3kaynagi.insulin direncine de iyi geliyor.direncim yok ama kyllaniyorum.bir de yag oldugu icin sabah ac karna bagirsaga da iyi.
Dut kurusu da kuru kayisi gibi bagirsak calistiriyor arada degisiklik yapiyorum.

Selam herkese menum
kahvalti patates kizartmasi az biber domates
ara elma 1kayisi erik
öğle 2 küçük biber dolma yogurt salata
ara yesil cay
akşam patlican yemegi 1dl ekmeksemizotu yogurt

Kızlar bizde dün çaya davetliydik ama sadece yarım börek yedim tuttum kendimi
Gün içindede az yemiştim çay var diye iyi oldu yani)
Bugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek peynir zeytin azıcık reçel
Öğlen 4 kaşık müsli
Akşama 3 köfte salata salata
Arada 1tane elma 1 çb süt ve yeşil çay
Vee 45 dk yürüyüş
3222 oluyor

ayşecim çok geçmiş olsun.dularımız seninle. kalbini ferah tut,allahın izniyle inşaalh güzel çıkacak sonuçların.önce sağlık,kilo herzamn verilir dimi,hele ki senin gibi azimli birisi için.

sağol dilekciğim ama programım malesef ki değişti bu diş ağrısı daha beter çıknca mecburen salı gününe randevu aldım önce dişçiye gideceğim bakalım bir kaç gün sonrada endokrinolojiye

kızlar bu arada yarın anneler günü ve herkesin anneler günü şimdiden kutlu olsun olmak isteyenlere de allah biran önce evlat sahibi olmayı nasip etsin.benim yarın günüm biraz yoğun olacak çünkü annemin hem doğum günü hemde anneler gününü bir arada kutlayacağız.ablamla sürpriz hazırladık inşallah çok güzel geçecek zaten bu sene bendeki bu diş ağrısından dolayı iyice ümidini kesmişti bugün halimi görünce yazık gidemeyeceğime iyice inandı ama bizi çoluk çocuk karşısında görünce tam sürpriz olacak.yarın ki menüm biraz kaçabilir artık onuda mazur görmek lazım dimi kızlar.

Gunaydin iyi pazarlar herkese ;
Butun annelerin anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun.anne olmak isteyenlere de hayirli evlat rabbim nasip etsin.bekar olanlara da hayirli bi es nasip etsin
Benim annem sehir disinda sadece tel ile kutlayabilecegim maakesef .ama kayinvalideme gidecegiz .Esim ve kizim bana birlikte hediye almislar cok duygulandim gozlerim doldu.ne diyim evlat bam baska bisey rabbim isteyen herkese versin .

günaydın kızlar hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN dün akşamda yazdığım gibi bugün evde yokum ve listemin sadece kahvaltı kısmını yazacağım kahvaltımı da hafif yapıp öğlen ve akşam kullanacağım haklarımı

kahvaltım:2 kaşık yoğurda,2 kaşık yulaf ezmesi

şimdilik bu kadar kendimi öğle ve akşam menülerine saklıyorum sizlere de afiyet olsun ailelerinizle güzel bir gün geçirmeniz dileği ile......

Günaydın kızlar anneler günümüz kutluolsun. Menü
kahvalti yumurta 1zeytin 1kk peynir 1dl ekmek biber domates
ara yeşil çay meyve
öğle tavuk salata ayran2kasik pilav
ara meyve
akşam kabak yemegi yogurt
hadi bakali m bugun liste beni zorlar, Dun patlamış misir yecim 1 avuc halbuki yaparken koca bir kase hayal etmistim sonra kalorisini gorunce aziciga razi geldim ama sabah tarti beni uzmedi .57.7 birde kusurat olmasa harika olurdu inşallah cumaya kadar 57 olurum

kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ve Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Maalesef benim annem de kayınvalidede yok yanımda kameradan uzaktan kutlayacağız ama uzakta da olsalar varolmaları yeter
Duygulandım birden
Neyse menüme geçeyim hemen ağlamadan
Sabah 1 haşlanmış yumurta az krem peynir zeytin 2 dl ekmek
Öğlen müsli ve 1 elma
Akşam kabak yemeği yoğurt 1 dl ekmek salata
Arada yeşil çay 1 meyve
Ve 45 dk yürüyüş
4222 oluyor

Çok yorucu hata sonu ardından bir o kadar yorgun vücudum... birazda yediğim kaçamakları verdigi sıkıntı.yarin bir ayar vermem lazım,ayarlar bozuldu. Olmuyor be kadar zorlasamda hafta sonu nefsime engel olamıyorum. Birde evde küçük cocuk olunca evden çikolata bisküvi eksik olmuyo bende dayanamıyorum özellikle hafta sonu. Eşimde kanıma giriyo "ne diyeti ye gitsin hatunum" diye bende tabiki kıramıyorum onu. Ôyle iste Allah'tan hafta ici irâdeli oluyorum. Kendime söz veriyorum sizde şahitsiniz bu hafta cumaya kadar 62. Olacam insallah hadi bakalım

Günaydın kızlar nasilsiniz ben harikayim 56.7 çıktım şokta ydim.Dun az yemistim herhalde ondandir o kadar kastimki kendimi dun yememek icin birde ustune mide yanmasimahvetti beni.menum sahanda yumurta1dl ekmek biber domates
ara elma
ogle tavuk pilav salata yogurt
ara yasil cay
akşam kiymali kabak yemegi yogurt umarim uyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…