• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Ohhhh misss gibi gunesli bir pazartesi ne guzell insallah herkes bu hafta en az 1kilo vermis olur cuma ya kadar

Bugunku menum
Sabah...1krep 1dilim peynir domates biber
Arada... 3adet kayisi
Oglen... 6 kasik yesil mercimekli karabugday salatasi cacik
Arada... yaban mersini 1 yem kasigi yesil cay
Aksam... karabugday corbasi bol limonlu yesillik
Gece ...kefir

Ohhhh misss gibi gunesli bir pazartesi ne guzell insallah herkes bu hafta en az 1kilo vermis olur cuma ya kadar

Bugunku menum
Arada... 3adet kayisi
Gece ...kefir
ooooo karabuğday çorbaları kefirler harikasın vallaa:46:

cumartesi 2den sonra ipin ucu kaçtı. pazar günü 1111 veya 1010 yapsam anca paklanırım derken pazar günü de fazlaıklarla geçti hep.

neyse günlerden pazartesi ve toparlanma vakti.
bu sabah
1,5 yumurta, 1 dilim peynir, 3yk sütlaç,yarım portakal
ara: 1 yeşil çay

Iyi haftalar martan senin bu aralar masallahin var tebrik ederim azminden oturu.hedefine ulastin yaza hazirsin ohhh :46::46:

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

öncelikle aranızda tek anne olmayan benim. sizlerin geçmiş anneler gününüzü kutlar, en kısa zamanda anne olmak ümidiyle bütün temennilerinizi amin diyerek okudum ve üstüme alıverdim:))

haftasonu çok kaçırmadım. cumartesi akşam ablamlar çayda bizdeydi ya sadece kuruyemiş yedim, dün oruçluydum akşam biraz ilave peynir ekmek yedim. aslında çok kaçırırım diyordum ama şükürler olsunki,sıktım biraz. kaçırdıklarımda çok bişey olmaz, bu hafta telafi ederim.
bugünkü menüm,

sabah_1 dlm ekmek,1 yk lor, domates,salatalık,biber
ara_1 ceviz
öğle_3 köfte,salata,1 dlm ekmek,1 bardk ayran
ikindi_1 dlm peynir,2 etiform sunta bisküvi
spor öncesi_1 yeşil elma
eve gidince_sebze çorbası,yoğurt

Bugunku menum
Arada... 3adet kayisi
Gece ...kefir

canım bu karabuğday ne amaçla kullanıyorsun, dedikleri gibi zayıflatıyormu gerçekten. bunu tahıl olarak sayıyorsun dimi

cumartesi 2den sonra ipin ucu kaçtı. pazar günü 1111 veya 1010 yapsam anca paklanırım derken pazar günü de fazlaıklarla geçti hep.

neyse günlerden pazartesi ve toparlanma vakti.
bu sabah
1,5 yumurta, 1 dilim peynir, 3yk sütlaç,yarım portakal

haftasonu illaki kaçıyor canım.yani kaçırmayanlar varmı bilmem ama varsa helal onlara, nasıl yapıyorsunuz meraktayım:))tebrik ediyorum onları.

bu hafta veririz takma kafana

canım bu karabuğday ne amaçla kullanıyorsun, dedikleri gibi zayıflatıyormu gerçekten. bunu tahıl olarak sayıyorsun dimi

Karabugdayi tahil yerine sayiyorum .tadi ve kokusu asurelik bugdayla ayni sayilir.yedigim gun kendimi daha iyi hissediyorum tok tutuyor.faydasini gordukcede paylasirim.:34:

Iyi haftalar martan senin bu aralar masallahin var tebrik ederim azminden oturu.hedefine ulastin yaza hazirsin ohhh :46::46:
Kilo durdu durdu dusmeye başladı ama cok iyi oldu tekrar moralim düzeldi. Kurumuş sun diyorlar ama bana oyle gelmiyor sporda yapamiyorum yapsam iyi olacak cuma gunune kadar herkes ben dahil istedigimiz gibi sonuclar aliriz

sabah:1,5 yumurta, 1 dilim peynir, 3yk sütlaç,yarım portakal
Öğ:5500 adım yürüyüş, 100 bacak 100 kol egzersizi, 3 limonlu form bisküvi, 1sb süt
ara: 1 yeşil çay, 3 hurma
planladıklarım
Akşama: semizotu+yoğurt
gece: 1 portakal

günaydın kızlar dün hiç sayfaya giremedim diş ağrısıyla uğraşırken birde grip oldum.ama bugün büyük gün öğlen 2 de randevun var dişçide benim için nolur dua edin çok tedirginim :43:

günaydın kızlar dün hiç sayfaya giremedim diş ağrısıyla uğraşırken birde grip oldum.ama bugün büyük gün öğlen 2 de randevun var dişçide benim için nolur dua edin çok tedirginim :43:
geçmiş olsun. korkmamaya çalış diyeceğim ama nasıl...geçeceğini düşün :5:

Gecmis olsun canim.allah acil sifa versin.insallah bir kerecikte kurtulursun bida bidaha gitmene grrek kalmadan iyilesirsin.kalbini ferah tut disin agridigindaki acidan daha hafif olur insallah

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dun gunum cok iyi gecti saat 5 gibi alisverise ciktik eve geldigimizde 8.30 falandi karnim da acti sanki ama yorgunluktan canim bisey istemedi kefirle 3 adet pirinc patlakli eti form yedim sadece
Bugunku menum

Sabah ..2 dilim peynirli tost domates cay
Arada...portakal
Oglen...5 ad mantar firinda karabugday salatasi yogurt
Arada 3 ad kayisi
Aksam..ispanakli bugdayli salata yogurt
Gece... tarcinli sut

ayşem çok geçmiş olsun. korkma canım,güzel düşün güzel olsun inş. dualarımız seninle...

günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. kaçamaksız günler diliyorum hepimize...

bugünkü menüm,

sabah_1 dlm ekmek,1 yk lor, domates,salatalık,biber
ara_1 ceviz, yarım elma
öğle_2 köfte,salata,1 dlm ekmek
ikindi_1 dlm peynir,2 etiform bisküvi, 1 bark. ayran
akşam_salata, yoğurt, patlıcan yemeği

Son düzenleme:
Herkese selamlar menum
kahvalti yumurta sahanda 1zeytin yarim dilim ekmek domates biber
ara 2 kayisi
öğle kiymali kabak yemegi cacik çorba
ara yeşil çay meyve