• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Aramiza hosgeldin canim.hayirlisi olsun ogluslarini allah bagislasin ve sabir versin .benim 9.5 yasinda kizim 14 aylik da oglum var. Ne iyi ettinde geldin bak sen geldin topik hareketlendi maasllah
Insallah bereketli de gelirsin kilo verme acisindan herkes patir patir tig gibi olur insallah:54:
teşekkür ederim hoş bulduk. hep beraber vererim şu kiloları.

Selam bayanlar. Bütün sayfaları tek tek okuyamadım ama bense katılmak istiyorum aranıza. Ayça kaya nın kitabını aldım. Benim 9 aylık bir kızım var emziriyorum. 1.68 boyunda bugün itibariyle 96.9 kiloyum. Şu an çalışmıyorum ücretsiz izindeyim. Haftada 2 gün spora gidiyorum. Bayrama kadar en azından 80-85 arası olmak istiyorum.yalnız ben emzirdiğim için ve kilomdan dolayı 64333 yapsam nasıl olur. Kitaptaki o noktayı tam anlamadım hepsinden 1 birim artırabilirsiniz diyor ama birinden artırıp diğerinden azaltacakmıyım
hepsinden bir birim arttıracaksın.
7544 gibi...kast edşlen sütten azaltıp ekmeği arttırmak değil. kaloriyi dengeli arttırmak için hepsini birer birer arttırıyorsun.
ben emzikli değilim ama anca 5333 yapabilicem.

teşekkür ederim hoş bulduk. hep beraber vererim şu kiloları.

canım valla ne iyi yaptın şu liste işiyle. şimdiden heyecanlandım bak :18: sanki diyetisyene gidip cuma hesap günüymüş gibi hissetmey başladım:))) hepimiz cuma az çıkmak için sıkarız gibime geliyor veee böylece kilolar inerrrr...

nehır34/34/1,65/82,80
nehir bundan sonra bilidirmlerde listenın bozulması gibi bir problemle karşılaşmamak için öğretme maksatlı ben düzeltmiyorum. hadi son listeyi düzgünce kopyalayarak listenin sonuna kendini bir daha ekle.

selam kızlar bilgisayarım bende olmadığından günlerdir giremedim.bayağı değişiklikler olmuş galiba kızlar beni unutmuşsunuz çok üzüldüm.:50::50:

selam kızlar bilgisayarım bende olmadığından günlerdir giremedim.bayağı değişiklikler olmuş galiba kızlar beni unutmuşsunuz çok üzüldüm.:50::50:

ayşem seni unuturmuyuz hiç, sen, selalmaz ve sonra ben demirbaş sayılırız be, kimse yoktu siz ikiniz vardınız...hadi oku sayfaları kilo bildirimi yapıyoruz katıl aramıza

nehir bundan sonra bilidirmlerde listenın bozulması gibi bir problemle karşılaşmamak için öğretme maksatlı ben düzeltmiyorum. hadi son listeyi düzgünce kopyalayarak listenin sonuna kendini bir daha ekle.

Cepte n girince nasil yapicagimi bilmiyorum
Bilgisayari actigimda duzeltirim okey

ayşem seni unuturmuyuz hiç, sen, selalmaz ve sonra ben demirbaş sayılırız be, kimse yoktu siz ikiniz vardınız...hadi oku sayfaları kilo bildirimi yapıyoruz katıl aramıza

sağol canım 34/1,56/81,7 bu aralar yine dağıldım ama toparlamam lazım haziranın ilk haftası tatile çıkıcaz ama benim kilom aynı yerinde:50:

Hic unuturmuyuz aysecim.ben sizlerin yazilari beni gaza getirip araniza katilmistim.sensiz olmaz.su liste isi cok iyi oldu oldu da ogrenmek lazim

Hic unuturmuyuz aysecim.ben sizlerin yazilari beni gaza getirip araniza katilmistim.sensiz olmaz.su liste isi cok iyi oldu oldu da ogrenmek lazim

teşekkürler canım ya o zamanlar öyle bir motive olmuştum ki eşim bile şaşırmıştı.çok da hoşuna gitmişti ama şimdi öyle bir dağıldım ki eşim şimdi de bu dağılışıma hayret ediyor.ne yapacağımı şaşırdım iyice

Unutmadik biz diyet arkadaslariyiz samimi bir ortam oluştu hosgeldin yeniden .artik bizimle motive olursun tekrar toparlaniriz hepberaber

Unutmadik biz diyet arkadaslariyiz samimi bir ortam oluştu hosgeldin yeniden .artik bizimle motive olursun tekrar toparlaniriz hepberaber

nick/ yaş/boy/başlangıç kilosu/1. hafta: /2. hafta /3.hafta/.......gibi
Listemiz

Hedef52/33/1,57/64,6
martan123/33/1,65/57,8
dilekcik/34/1,65/53
Sayyar/27/1,55/54.8
NEHIR34/34/1,65/82,8

Listemiz

Ayse1/34/1,56/81,7
dilekcik/34/1,65/53
Sayyar/27/1,55/54.8
Hedef52/33/1,57/64,6
martan123/33/1,65/57,8
NEHIR34/34/1,65/82,8

aysecık dılekcık bas tacımız en bastalar he heeeeee:34:

Listemiz

Ayse1/34/1,56/81,7
dilekcik/34/1,65/53
Sayyar/27/1,55/54.8
Hedef52/33/1,57/64,6
martan123/33/1,65/57,8
NEHIR34/34/1,65/82,8

hedef52 canım doğrumu yapmışım

Cepte n girince nasil yapicagimi bilmiyorum
Bilgisayari actigimda duzeltirim okey

sağol canım 34/1,56/81,7 bu aralar yine dağıldım ama toparlamam lazım haziranın ilk haftası tatile çıkıcaz ama benim kilom aynı yerinde:50:

Listemiz

Ayse1/34/1,56/81,7
dilekcik/34/1,65/53
Sayyar/27/1,55/54.8
Hedef52/33/1,57/64,6
martan123/33/1,65/57,8
NEHIR34/34/1,65/82,8

Harikasin nehir.ayseyi de eklemissin.
Ben de su an cep tel.den giriyorum.cepten listeyi kopyalamak zor ama alinti yapip bastaki ve sondaki
leri silince kopyalamis gibi oluyoruz

ya bu bılgısayardan bıktım modemı gormuyo bağlantıyı kesıyo habıre off çok sınır bozucu:20:

Back