- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.601
ooooo karabuğday çorbaları kefirler harikasın vallaaOhhhh misss gibi gunesli bir pazartesi ne guzell insallah herkes bu hafta en az 1kilo vermis olur cuma ya kadar
Bugunku menum
Sabah...1krep 1dilim peynir domates biber
Arada... 3adet kayisi
Oglen... 6 kasik yesil mercimekli karabugday salatasi cacik
Arada... yaban mersini 1 yem kasigi yesil cay
Aksam... karabugday corbasi bol limonlu yesillik
Gece ...kefir
ooooo karabuğday çorbaları kefirler harikasın vallaa
Ohhhh misss gibi gunesli bir pazartesi ne guzell insallah herkes bu hafta en az 1kilo vermis olur cuma ya kadar
Bugunku menum
Sabah...1krep 1dilim peynir domates biber
Arada... 3adet kayisi
Oglen... 6 kasik yesil mercimekli karabugday salatasi cacik
Arada... yaban mersini 1 yem kasigi yesil cay
Aksam... karabugday corbasi bol limonlu yesillik
Gece ...kefir
cumartesi 2den sonra ipin ucu kaçtı. pazar günü 1111 veya 1010 yapsam anca paklanırım derken pazar günü de fazlaıklarla geçti hep.
neyse günlerden pazartesi ve toparlanma vakti.
bu sabah
1,5 yumurta, 1 dilim peynir, 3yk sütlaç,yarım portakal
ara: 1 yeşil çay
canım bu karabuğday ne amaçla kullanıyorsun, dedikleri gibi zayıflatıyormu gerçekten. bunu tahıl olarak sayıyorsun dimi
Kilo durdu durdu dusmeye başladı ama cok iyi oldu tekrar moralim düzeldi. Kurumuş sun diyorlar ama bana oyle gelmiyor sporda yapamiyorum yapsam iyi olacak cuma gunune kadar herkes ben dahil istedigimiz gibi sonuclar alirizIyi haftalar martan senin bu aralar masallahin var tebrik ederim azminden oturu.hedefine ulastin yaza hazirsin ohhh
geçmiş olsun. korkmamaya çalış diyeceğim ama nasıl...geçeceğini düşüngünaydın kızlar dün hiç sayfaya giremedim diş ağrısıyla uğraşırken birde grip oldum.ama bugün büyük gün öğlen 2 de randevun var dişçide benim için nolur dua edin çok tedirginim
günaydın kızlar dün hiç sayfaya giremedim diş ağrısıyla uğraşırken birde grip oldum.ama bugün büyük gün öğlen 2 de randevun var dişçide benim için nolur dua edin çok tedirginim
günaydın kızlar dün hiç sayfaya giremedim diş ağrısıyla uğraşırken birde grip oldum.ama bugün büyük gün öğlen 2 de randevun var dişçide benim için nolur dua edin çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?