Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

canım benim ne demek baştacı çok sağol

nick/ yaş/boy/başlangıç kilosu/1. hafta: /2. hafta /3.hafta/.......gibi
Listemiz

Ayse1/34/1,56/81,7
dilekcik/34/1,65/53
Sayyar/27/1,55/54.8
Hedef52/33/1,57/64,6
martan123/33/1,65/57,8
NEHIR34/34/1,65/82,8
Nazseyra/25/1,70/64,3

Son düzenleme:

Eline saglik harika olmuş birde ben32222 mi yapmaliyim

Aysee özledik seni merak etme)
Hadi toparlan bakalım bu liste işi iyi olacak gibi
Hedef52 aklına sağlık
Ayyy gaza geldim bak hadi bismillah

Aysee özledik seni merak etme)
Hadi toparlan bakalım bu liste işi iyi olacak gibi
Hedef52 aklına sağlık
Ayyy gaza geldim bak hadi bismillah

sayyarcım sağol geldim ama dediğim gibi biraz motivasyonum düşük bir de üzerine hala diş ağrısı çekiyorum salı günü de endokrinolojiye gideceğim troid kontrolüm var troidlerim çalışmıyordu çünkü bakalım değişiklik varmı kontrolden sonra biyopside yapıyorlar biraz ağrılı oluyor çok tedirginim ama kaçışım yok artık çünkü ablamla gideceğim bakalım sonuç nasıl çıkacak nolur dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Canim insallah sonuclarin temiz cikar allah yardimcin olsun rabbim saglik sifa versin dualarim seninle.
Beni mazur gor biyopsi tiroidlemi alakali ondadami parca aliyolar.

5333umun ilk gunu.lahana yemeginin ve oglenki paca corbasinin icinde ne kafar un veya ne kafar misir oldugunu tam olarak bilemiyorum.zannca fazlafa 1tahil olmustur.1meyveyi de bu yuzfen eksilttim yani 6332 olfu gibi.
5500 adim yuruyus de yaptim.2yesil cay da ictim.agerim bana

İnşallah iyi çıkar Allah şifa versin

Dun aksam spor 400 ziplama 100 yarim mekik oldu.
Bu sabah2yk yulaf ezmesi 1cb yogurt et suyu ve cok az yag ile yogurt corbasi yaptim nu ictim.1tahil.1/2 sut ve1yag sayiyorum.ama doyurucuydu .buna ihtiyacim vardi.
Kahvaltidan once yani saat 6 gibi de 1yk elma sirkesi, 1tk corek otu yagi ve 12 dut kurusu yedim

Afiyet olsun canim dun aksam cok yormussun kendjni haketmissin

Canim insallah sonuclarin temiz cikar allah yardimcin olsun rabbim saglik sifa versin dualarim seninle.
Beni mazur gor biyopsi tiroidlemi alakali ondadami parca aliyolar.

evet canım nodüllerim var ve ultrasonla bakıldıktan sonra iğneyle içinden sıvı alıp tahlile gönderiyorlar inşallah kötü bir durum çıkmaz dualarınız içinde allahrazı olsun

Çok guzel düşündünüz liste yapma işini verdigimiz kiloları yazınca motive oluruz. Birde verememek var tabi ama olsun bende yazdım boyumu kilomu
YENİ ARKADASLAR HOŞ GELDİNİİZ

günaydın kızlar yine diş ağrısıyla uyandım ve hala da ağrıyor.neyse bugünkü listemi vereyim ;

sabah:2 kaşık yoğurda,2 kaşık yulaf ezmesi,3 kayısı
öğlen:4 yaprak sarma,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 kepçe çorba,salata

Bugunku listem
Uyaninca 6.00 gibi 3 bardak su biri limonlu
Kahvalti 2 dilim peynir 2dilim ekmek 3zeytin yaseminli yesil cay ictim
Arada...3 adet kayisi sutluu kahve
Oglen... taze fasulye yogurt 1dilim ekmek
Arada ...portakal
Aksam..corba salata yogurt

Allah kolaylık versin insallah tertemiz çıkar sonucların kalbini ferah tut kilo işine gelince motivasyonun düşmesin insanlar 100 kilo veri düşünsene bizim 10 ,15 kilo fazlamız var verecez inssllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…