- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.521
canim kilon süper ötesi boyun kaç acaba ben o kiloda olsam cok zayif olurdum ah ahhhh
Dilekcik öncelikle seni tebrik edeyim
Ben 53 ü bir görsem çok mutlu Olcam ama vermek yerine aldım geçen hafta
Neyse bugün 200 azaltmışım
54.8 im bugün
Ve özel günümdeyim çok şiş hissediyorum
Neyse menüm
Sabah 2 dl ekmek yumurta domates
Öğlen 1 elma
Akşama misafir var inşallah tutarım kendimi kıymalı pide yapcam yarım yemeyi düşünüyorum yoğurt bide
Bugün spor kaldı maalesef misafir yüzünden
Maaşallah ne guzel vermissin darısı bize. Dünkü menünü yazmışmıydın ay ne yedinde bir gunde 500 gr gitti
slm kızlar. 33 yaşında 1,57 boyunda 64,6 kiloyum. doğum ve emziklilik döneminde 73 kiloyu görmüş biri olarak şimdiki kilomda rahatlamış olmalıyım ki yaklaşık 1,5 yılıdır hemen hemen aynı kilolardayım
geçen yıldan bu yıla fark eden tek şey geçen yıl 65-67 arasında gidip gelirdim bu yıl ise 63-65 arasında. ve bu arada unutmadan söyliyim epedir buralarda zayıflama takımlarında fink atıyorum. temmuzdan beri 2. takımdayım. .. bu zayıflama takımındaki halim yani bir de takımda olmasam kaç kiloya çıkıcam varın gerisini siz düşünün...
ilk doğumdan sonra da 74e çıkmıştım ve takımlarla Ayça Kayanın önerilerine benzer bir diyetle 60,5e düşüp 2. gebeliğim olmuştu. gayet planlıydım yani öööööyle hönk diye hamililiek olmadıiyiki ki de kilo vermişim çünküm ikiz bebek taşıdım, doğurdum emzirdim 2 velet yüzünden strese girip kilo aldım.
neyyyyyyse ne uzattım beaaaa...grubunuzu da sevdim. ben de en azından bir dönem aranızda olmaya karar verdim. (keşke daha uzun aranızda olsam ama kendime güvenemiyorum)
bir kilo bildirim günü yapıyor musunuz? kim kaç kilo vermiş napmış? çok güzel kilolar verilmiş bence bir sonuç listesi sayfanız/sayfamız olmalı...
Selam bayanlar. Bütün sayfaları tek tek okuyamadım ama bense katılmak istiyorum aranıza. Ayça kaya nın kitabını aldım. Benim 9 aylık bir kızım var emziriyorum. 1.68 boyunda bugün itibariyle 96.9 kiloyum. Şu an çalışmıyorum ücretsiz izindeyim. Haftada 2 gün spora gidiyorum. Bayrama kadar en azından 80-85 arası olmak istiyorum.yalnız ben emzirdiğim için ve kilomdan dolayı 64333 yapsam nasıl olur. Kitaptaki o noktayı tam anlamadım hepsinden 1 birim artırabilirsiniz diyor ama birinden artırıp diğerinden azaltacakmıyım
bencede kızlar yapalımmı öyle bir liste... hatta şöyle bir öneride bulunmak istiyorum, ne dersiniz bilmem....dünde dediğim gibi tvde izlediğim bir diyetisyen ctesi ve pazar günleri illaki kaçırmalar oluyor.pazartesi salı bu kaçırmalar tartıya yansıyıp demoralize olmayın, tartılmak için en iyi gün cuma sabahıdır demişti...yani hepimiz cumadan cumaya tartılalım ve 1 haftada kaç kilo verdiğimizi yazalım....fikirlerinizi alayım
canım hoş geldin. ikiz çok severim ya sende ikiz annesisin he,ikizler kızmı erkekmi. allah banada nasip eder inşallah. bizimle ol verirsin inşallah,kendine güven canım
evet yapalım bugun baslasın hatta katılanlar kilosunu yazsın ama kim yapacak çizelgeyi
ben yardımcı olurum. haftalık düzenlemeyi de sırayla yaparız inşallah.önce kimler bu listeyi yapıyor onun listesini bir yapalım. herkes kendisini, başlangıç ve ve bu sabahki kilosunu yazsın. messela şöyle bir düzenleme olabilir
nick/ yaş/boy/başlangıç kilosu/1. hafta: /2. hafta /3.hafta/.......gibi
sürekli haftalar ilerledikçe ekleriz
herkes kendinden bir önceki arkadaşın listesini kopyalarak devam etsin
Listemiz
Hedef52/33/1,57/BK:64,6
martan123/33/165/57,8
nick/ yaş/boy/başlangıç kilosu/1. hafta: /2. hafta /3.hafta/.......gibi
Listemiz
Hedef52/33/1,57/64,6
martan123/33/165/57,8
dilekcik/34/165/53
Sayyar/27/155/54.8
Umarım doğru olmuştur
slm kızlar. 33 yaşında 1,57 boyunda 64,6 kiloyum. doğum ve emziklilik döneminde 73 kiloyu görmüş biri olarak şimdiki kilomda rahatlamış olmalıyım ki yaklaşık 1,5 yılıdır hemen hemen aynı kilolardayım
geçen yıldan bu yıla fark eden tek şey geçen yıl 65-67 arasında gidip gelirdim bu yıl ise 63-65 arasında. ve bu arada unutmadan söyliyim epedir buralarda zayıflama takımlarında fink atıyorum. temmuzdan beri 2. takımdayım. .. bu zayıflama takımındaki halim yani bir de takımda olmasam kaç kiloya çıkıcam varın gerisini siz düşünün...
ilk doğumdan sonra da 74e çıkmıştım ve takımlarla Ayça Kayanın önerilerine benzer bir diyetle 60,5e düşüp 2. gebeliğim olmuştu. gayet planlıydım yani öööööyle hönk diye hamililiek olmadıiyiki ki de kilo vermişim çünküm ikiz bebek taşıdım, doğurdum emzirdim 2 velet yüzünden strese girip kilo aldım.
neyyyyyyse ne uzattım beaaaa...grubunuzu da sevdim. ben de en azından bir dönem aranızda olmaya karar verdim. (keşke daha uzun aranızda olsam ama kendime güvenemiyorum)
Selam bayanlar. Bütün sayfaları tek tek okuyamadım ama bense katılmak istiyorum aranıza. Ayça kaya nın kitabını aldım. Benim 9 aylık bir kızım var emziriyorum. 1.68 boyunda bugün itibariyle 96.9 kiloyum. Şu an çalışmıyorum ücretsiz izindeyim. Haftada 2 gün spora gidiyorum. Bayrama kadar en azından 80-85 arası olmak istiyorum.yalnız ben emzirdiğim için ve kilomdan dolayı 64333 yapsam nasıl olur. Kitaptaki o noktayı tam anlamadım hepsinden 1 birim artırabilirsiniz diyor ama birinden artırıp diğerinden azaltacakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?