- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.501
Az tabi ama normal oruç tutmaya alışıksa insan zor olmaz gibi
Ama tabi emziriyorsan eğer hiç yanaşma derim
Azalır filan sütün sonra üzülürsün zayıflamak için bebişin sütsüz kalmasın)
Ben emziremedim sütüm çok azdı o kötü bir psikoloji oluyor boşver sen bunu)
Biraz bilgi verirmisiniz nasil oluyo yani menünüzü nasil hazırlıyorsunuz hangi saatlerde yiyosunuz ne yiyosunuz ayrıca sütümün azalması mühim değil bebisim zaten 1,5 yasında yemegede basladi
Biraz bilgi verirmisiniz nasil oluyo yani menünüzü nasil hazırlıyorsunuz hangi saatlerde yiyosunuz ne yiyosunuz ayrıca sütümün azalması mühim değil bebisim zaten 1,5 yasında yemegede basladi
canim kilon süper ötesi boyun kaç acaba ben o kiloda olsam cok zayif olurdum ah ahhhhselam kızlar,
Birkaç gündür işlerin yoğunluğunda giremedim.Halbukim yeni aldığım kararlarımın haftasıyındayım. Bir diyet listesi buldum ,onu kendime uyarladım ve uyguluyorum, baktığında ayça kayanınki gibi sayılarada uyuyor ama ben hayatımda bir değişiklik olsun,saymayı bırakıp bana uyan bir liste takip ediyim istedim.bir kaç hafta yapıyım istiyorum.bu hafta pazartesi başladım ve firesiz devam ediyorum yani mümkün mertebe kaçamak yapmadım ve bu sabah 52.7 idim,geçen gün tv'de bir diyetisyen tartılmak için en iyi gün Cuma'dır dedi.Bunu da deneyeceğim
bakın yazayım menümü,
sbaha_ 1 dlm ekmek,1 yk lor peyniri,domates,salatalık,y.biber
ara___ 1 ceviz,1 günkurusu
öğle__ 1 küçük light ton balıklı, pancarlı salata, 1 dlm ekmek,1 badr ayran
ikindi__1 elma,1 bardka ayran
akşam__4 yk yeşil mercimekli salata,yoğurt,1 dlm ekmek
Günaydın herkese oleeeyyy 57.8olmusum şükürler olsun. Hedefe 800gr var zamanda 4 gün bakalim ne olacak .yatili misafirlerim olacak verdiklerimi geri almayayimda.Saymayi ogrendim ve tahili fazla aldigimda tarti hic affetmiyor.herkese hayirli cumalar
Maaşallah ne guzel vermissin darısı bize. Dünkü menünü yazmışmıydın ay ne yedinde bir gunde 500 gr gitti
canım sanırım dun oglumun anneler gunuyle ılgılı dısarda işleri vardı 2 saat koşturdum birde sut urunlerı bana iyi geliyor galiba dunle bugun arasında 400gr oynamış.
senın nasıl gidiyor kimse bildirim yapmamıs
hosgeldin aramiza bende 5nisandan beri uyguluyorum 62.4le başladım bende 33 yasindayim ve 2 oglum var. Sanirim 53333 aciliminida biliyorsun bence takil buraya motive olup hep beraber kurtulalim kilolardan ve bir daha almayalim basta cok zor oluyor ama oluyor.Birde senin kac cocugunvar ?slm kızlar. 33 yaşında 1,57 boyunda 64,6 kiloyum. doğum ve emziklilik döneminde 73 kiloyu görmüş biri olarak şimdiki kilomda rahatlamış olmalıyım ki yaklaşık 1,5 yılıdır hemen hemen aynı kilolardayım
geçen yıldan bu yıla fark eden tek şey geçen yıl 65-67 arasında gidip gelirdim bu yıl ise 63-65 arasında. ve bu arada unutmadan söyliyim epedir buralarda zayıflama takımlarında fink atıyorum. temmuzdan beri 2. takımdayım. .. bu zayıflama takımındaki halim yani bir de takımda olmasam kaç kiloya çıkıcam varın gerisini siz düşünün...
ilk doğumdan sonra da 74e çıkmıştım ve takımlarla Ayça Kayanın önerilerine benzer bir diyetle 60,5e düşüp 2. gebeliğim olmuştu. gayet planlıydım yani öööööyle hönk diye hamililiek olmadıiyiki ki de kilo vermişim çünküm ikiz bebek taşıdım, doğurdum emzirdim 2 velet yüzünden strese girip kilo aldım.
neyyyyyyse ne uzattım beaaaa...grubunuzu da sevdim. ben de en azından bir dönem aranızda olmaya karar verdim. (keşke daha uzun aranızda olsam ama kendime gdüvenemiyorum)
hosgeldin aramiza bende 5nisandan beri uyguluyorum 62.4le başladım bende 33 yasindayim ve 2 oglum var. Sanirim 53333 aciliminida biliyorsun bence takil buraya motive olup hep beraber kurtulalim kilolardan ve bir daha almayalim basta cok zor oluyor ama oluyor.Birde senin kac cocugunvar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?