Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Biraz bilgi verirmisiniz nasil oluyo yani menünüzü nasil hazırlıyorsunuz hangi saatlerde yiyosunuz ne yiyosunuz ayrıca sütümün azalması mühim değil bebisim zaten 1,5 yasında yemegede basladi

Biraz bilgi verirmisiniz nasil oluyo yani menünüzü nasil hazırlıyorsunuz hangi saatlerde yiyosunuz ne yiyosunuz ayrıca sütümün azalması mühim değil bebisim zaten 1,5 yasında yemegede basladi

Ben daha başlamadım Perşembe oruç tutarak başlayacaktım ama özel günümdeyim şimdi tutamayacağım ama o günler 3111 yaparak hem dengeli hem az kalorili yapmak niyetim
Geçen bi ara 3111 yapmıştım ama sürdürmedim tabi az çünkü doğru değil ama arada olabilir diye düşünüyorum
Mesela kahvaltı 1 dl ekmek 1 yumurta domates yeşillik filan
Öğlen sebze yoğurt 1 dl ekmek
Akşam çorba sebze salata
Arada 1 meyve
Olabilir

Yani şimdi yaptığımız ayça Kaya'nın sayarak yöntemini azaltıyorum
Kitapta hepsinden 1 er azaltabileceği yazıyordu o yüzden 5333 ü azaltıp 3111 yapacağım oruç günlerinde

Günaydın kızlar Bugün 200gr vererek 58.2kg oldum 57ye az kaldi zamanda 1hafta hadi hayirlisi sporda yapmiyorum kac gundur artik baslamam lazimmenu
kahvalti 1haslanmis yumurta 1dlekmek 1 üçgen peynir1ceviz
ara meyvve
öğle kiymali patares yemegi yoğurt salata
ara süt meyve
aksam Mücver yoğurt

Gunaydin kizlar
Dun cok istahliydim zor kontrol ettim kendimi sabah yogurt kurunu yaptim .kahvaltimi yedikten 1 saat sonra 2avuc fistik yedim olmadi evde beyaz ekmek vardi mis gibi de kokuyordu icine peyniri koydum yedim nasil miden aldi diyeceksiniz ama aldi iste bende bilmiyorum.istahim bi acildimi sonu gelmiyor.
Dun bide az su ictim neyse olan oldu onumuze bakicaz artikin. O yuzden bugun hafif beslenmek istiyorum.

Sabah ...2dilim peynir 2dilim ekmek yesillik yesil cay
Arada ...portakal
Oglen... mercimek corbasi salatalik ve dereotu limonlu
Arada ... sutlu turk kahvesi
Aksam...3 kasik karabugday yogurt salata

83.200 kg.

selam kızlar,

Birkaç gündür işlerin yoğunluğunda giremedim.Halbukim yeni aldığım kararlarımın haftasıyındayım. Bir diyet listesi buldum ,onu kendime uyarladım ve uyguluyorum, baktığında ayça kayanınki gibi sayılarada uyuyor ama ben hayatımda bir değişiklik olsun,saymayı bırakıp bana uyan bir liste takip ediyim istedim.bir kaç hafta yapıyım istiyorum.bu hafta pazartesi başladım ve firesiz devam ediyorum yani mümkün mertebe kaçamak yapmadım ve bu sabah 52.7 idim,geçen gün tv'de bir diyetisyen tartılmak için en iyi gün Cuma'dır dedi.Bunu da deneyeceğim

bakın yazayım menümü,

sbaha_ 1 dlm ekmek,1 yk lor peyniri,domates,salatalık,y.biber
ara___ 1 ceviz,1 günkurusu
öğle__ 1 küçük light ton balıklı, pancarlı salata, 1 dlm ekmek,1 badr ayran
ikindi__1 elma,1 bardka ayran
akşam__4 yk yeşil mercimekli salata,yoğurt,1 dlm ekmek

canim kilon süper ötesi boyun kaç acaba ben o kiloda olsam cok zayif olurdum ah ahhhh

Son düzenleme:
Dilekcik öncelikle seni tebrik edeyim
Ben 53 ü bir görsem çok mutlu Olcam ama vermek yerine aldım geçen hafta
Neyse bugün 200 azaltmışım
54.8 im bugün
Ve özel günümdeyim çok şiş hissediyorum
Neyse menüm
Sabah 2 dl ekmek yumurta domates
Öğlen 1 elma
Akşama misafir var inşallah tutarım kendimi kıymalı pide yapcam yarım yemeyi düşünüyorum yoğurt bide
Bugün spor kaldı maalesef misafir yüzünden

Günaydın herkese oleeeyyy 57.8olmusum şükürler olsun. Hedefe 800gr var zamanda 4 gün bakalim ne olacak .yatili misafirlerim olacak verdiklerimi geri almayayimda.Saymayi ogrendim ve tahili fazla aldigimda tarti hic affetmiyor.herkese hayirli cumalar

Herkese hayırlı sabahlar.bur türlü 63 e düşürmedim bu sabah 64,300 çıktım olsun yinede yavaş yavaş veriyorum
Kahvaltı;
1 haslanmış yumurta
Bir kibrit kutusu peynir
Kıvırcık yeßil biber
Yeşil çay
Ara öğün;
Yoğurt
Öğle yemeğini bilmiyorum arkadaşıma davetliyim
Aksamda muhtemelen öğleyin fazla kaçıracağım icin aksam sadece salata ile gecirdiririm :))

Maaşallah ne guzel vermissin darısı bize. Dünkü menünü yazmışmıydın ay ne yedinde bir gunde 500 gr gitti

Maaşallah ne guzel vermissin darısı bize. Dünkü menünü yazmışmıydın ay ne yedinde bir gunde 500 gr gitti

canım sanırım dun oglumun anneler gunuyle ılgılı dısarda işleri vardı 2 saat koşturdum birde sut urunlerı bana iyi geliyor galiba dunle bugun arasında 400gr oynamış.
senın nasıl gidiyor kimse bildirim yapmamıs

slm kızlar. 33 yaşında 1,57 boyunda 64,6 kiloyum. doğum ve emziklilik döneminde 73 kiloyu görmüş biri olarak şimdiki kilomda rahatlamış olmalıyım ki yaklaşık 1,5 yılıdır hemen hemen aynı kilolardayım
geçen yıldan bu yıla fark eden tek şey geçen yıl 65-67 arasında gidip gelirdim bu yıl ise 63-65 arasında. ve bu arada unutmadan söyliyim epedir buralarda zayıflama takımlarında fink atıyorum. temmuzdan beri 2. takımdayım. .. bu zayıflama takımındaki halim yani bir de takımda olmasam kaç kiloya çıkıcam varın gerisini siz düşünün...
ilk doğumdan sonra da 74e çıkmıştım ve takımlarla Ayça Kayanın önerilerine benzer bir diyetle 60,5e düşüp 2. gebeliğim olmuştu. gayet planlıydım yani öööööyle hönk diye hamililiek olmadı iyiki ki de kilo vermişim çünküm ikiz bebek taşıdım, doğurdum emzirdim 2 velet yüzünden strese girip kilo aldım.
neyyyyyyse ne uzattım beaaaa...grubunuzu da sevdim. ben de en azından bir dönem aranızda olmaya karar verdim. (keşke daha uzun aranızda olsam ama kendime güvenemiyorum)

menum
kahvaltı sucuklu yumurta 1kk peynir 1zeytın bıberyarım dılım k.ekmek
ara yeşil çay meyve
öğle mantar sote yogurt salata
ara meyve
akşam belli değil sebze yemegi olabilir

ben de 5333 yapiiim, ööyle 3111 fana çok az ayapamam ben:8

bu aradda daha sabah karatay yapmaya başlamış 2 dilim peynir, 1,5 yumurta hem de tereyağında yemiştim
şimdi ne yapıyoruz et ve süt hakkımızı azaltıp listeye devam ediyoruz değil mi...anaaaaaam 1 süt, 1,5 et hakkım kalmış:18:

Ben tam anlamıyla bir haftadır düzenli uyguluyorum 66 kiloydum şu an 64 .300 deyimDoğru süt ürünleri banada iyi geliyor galiba tahılı mümkün olduğu kadar azaltmak lazim

Son düzenleme:
hosgeldin aramiza bende 5nisandan beri uyguluyorum 62.4le başladım bende 33 yasindayim ve 2 oglum var. Sanirim 53333 aciliminida biliyorsun bence takil buraya motive olup hep beraber kurtulalim kilolardan ve bir daha almayalim basta cok zor oluyor ama oluyor.Birde senin kac cocugunvar ?

sabah kalkınca: 1yk elma sirkesi, 1tk çörek otu yağı, 1 koca bardak ılık su, 10 dut kurusu

kahvaltı: 2dilim peynir, 1,5 yumurta terayağda, 1 de orta şekerli türk kahvesi

hoşbulduk canım. ben de totalde 3 oğlan anasıyım. 62,4 ile başladın şimdi kaç kilosun acaba?

bir kilo bildirim günü yapıyor musunuz? kim kaç kilo vermiş napmış? çok güzel kilolar verilmiş bence bir sonuç listesi sayfanız/sayfamız olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…