• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Bahsettigin yoğurt kurunu ben denemiştim yeni dogum yapmıştım tadî cok kötü ama kilo verdiriyo ben emzirdigim icin bebeğe gecer diye düşündüm bıraktım sonra ama faydası oluyo sarımsak çayını merak ediyorum acaba ise yariyomu zencefil de var galiba bu çayda birde tarif ettigin gibi rezeneyi deniycem Be zamandır sayarak zayıfliyorsun ne kadar kilo verdiniz ben tamamını okumadım öğrenmek istiyorum tesekkur ederim

Canim ben daha yeniyim 12 nisan da 87 kilo ole basladim bu sabah 83.200 kiloydum bu cumartesi 4hf bitecek .
Yogurt kuru ile ne kadar surede kac kilo verdin
Zencefilli sarimsak cayini bende duydum ama denemedim oda ise yariyordur mutlaka ama hergun onu taze hazirlamak lazim ama zayiflamak icin deger dimii.

Canim ben daha yeniyim 12 nisan da 87 kilo ole basladim bu sabah 83.200 kiloydum bu cumartesi 4hf bitecek .
Yogurt kuru ile ne kadar surede kac kilo verdin
Zencefilli sarimsak cayini bende duydum ama denemedim oda ise yariyordur mutlaka ama hergun onu taze hazirlamak lazim ama zayiflamak icin deger dimii.

Saglıklı ise değer tabiki ben yoğurt kurunü iki hafta hergün yaptım 3.üncü gün faydasını görmeye başladım günlük 200 gr eksiliyordu ama dikkatte ediyordum yediklerime tadı kötü olmasa yine baslarım ama icim almiyo kur yerine sarımsak çayını tercih ederim. Kadınlara yas sorulmaz derler ama nasil hitap edeceğimi bilmiyorum yasınızı bilmediğim icin

Saglıklı ise değer tabiki ben yoğurt kurunü iki hafta hergün yaptım 3.üncü gün faydasını görmeye başladım günlük 200 gr eksiliyordu ama dikkatte ediyordum yediklerime tadı kötü olmasa yine baslarım ama icim almiyo kur yerine sarımsak çayını tercih ederim. Kadınlara yas sorulmaz derler ama nasil hitap edeceğimi bilmiyorum yasınızı bilmediğim icin

Sorun degil canim soylerim yasim 34
Yastan dolayi metabolizma daha yavas calisiyo tabi kilolar da zor gidiyor.ben yarin su yogurt kurune basliyim o zaman ogunlerden oncemi yapmistin haftada kac gun uygulamistin canim

Sorun degil canim soylerim yasim 34
Yastan dolayi metabolizma daha yavas calisiyo tabi kilolar da zor gidiyor.ben yarin su yogurt kurune basliyim o zaman ogunlerden oncemi yapmistin haftada kac gun uygulamistin canim

Hergün yaptım yemeklerden yarım saat önce gunde üç defa iki yemek kasığı yoğurt birer çay kasığı zencefil zerdecal tarçın

Hergün yaptım yemeklerden yarım saat önce gunde üç defa iki yemek kasığı yoğurt birer çay kasığı zencefil zerdecal tarçın

Tamam tsk ederim canim ama emzirdigim icin yarim cay kasigi koyucam ilave olarak da toz kimyon koymaya karar verdim bakalim hadi hayirlisi ins kiloda fark eder.

Tamam tsk ederim canim ama emzirdigim icin yarim cay kasigi koyucam ilave olarak da toz kimyon koymaya karar verdim bakalim hadi hayirlisi ins kiloda fark eder.

İnsallah memnun olursun ben takip ediyordum bir ara çok kilo veren oluyodu bence ilk günler tam kasık 4. Üncu günden sonra azaltırsın. Kolay gelsin guzel haberlerini bekliyorum

Kızlar tartım bozuk olduğundan kilomu bilmiyorum aldım mı verdim mi ama aynı gibi hissediyorum;)
Menüm sabah peynir 2 dl ekmek domates
Öğlen 4 kaşık müsli
Akşam taze fasülye yoğurt ve salata
Arada 1 elma ve 3 fincan yeşil çay
45 dk yürüyüş
Dediğiniz gibi hava kapalı olunca insan evde oluyor ve sıkıntıdan habire buzdolabına doğru yavaş yavaş yol alıyor;)

Ayrıca nazseyra
daha önce doğumdan sonra bu diyeti yapmıştım ama hiç aksatmadan hergün yarım saat yürüyüşle beraber 2 ayda vermiştim 8 kilo
Şimdi yürüyüş filan yapmadım ve sürekli kaçamak yaptım bir türlü adapte olamadım bu sefer 3 ayda 4.5 5 kilo kadar verdim

Kızlar haftada iki gün oruç diyeti yapacağım iki gün ya oruç ya da diyetteki gibi o günler az beslenerek
Iki günün dışındaki günler ayça kaya ya devam
Zaten okuduğum duyduğum hiçbir diyet ayça kaya gibi mantıklı gelmiyor bana

Gunaydin kizlar
Bugun 83 kilo ciktim 200 gram vermisim yogurt kurunde bu sabah basladim tadi cok kotuymus:(((
Esimle iddasina girdik kurban bayramina 69 kg. olabilirsem ki insallah olurum odulum var..

Kızlar tartım oldu ama 1 kilo almış görünüyorum bugün özel günümdeyim çok şişim belki ondandır inşallah ondandır;)
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta ve 1 çb süt
Öğlen müsli 4 kaşık
Akşam çorba 4 kaşık barbunya yoğurt salata
Ve 45 dk yürüyüş

Ayrıca nazseyra
daha önce doğumdan sonra bu diyeti yapmıştım ama hiç aksatmadan hergün yarım saat yürüyüşle beraber 2 ayda vermiştim 8 kilo
Şimdi yürüyüş filan yapmadım ve sürekli kaçamak yaptım bir türlü adapte olamadım bu sefer 3 ayda 4.5 5 kilo kadar verdim

Cok iyi bence çünkü kendini kontrol ederek zayıfliyorsun yani eziyet olmuyo kendi yiyeceğini kendin seciyosun bu arada oruç tutarken nasil besleniyorsun

Selamlar kilom dunle ayni bugün saat 1 gibi bayağı yedim artik yemek yok sadrce akşam tarçınli süt icerim
yogurt kürü cok cazip aslinda denemek lazim ama zerdacal siz olurmu?arkadaslar

Canim hangi sehirdesin ? Evet cocukla yuruyus yapmak pek verimli olmuyo ama hic yoktan iyidir.en azindan temiz hava aliyoruz.evde durunca insan gozu mutfakta oluyor hele bide stresliysem.cok kotu cookk

Cevabimi yazamamistim şimdi yazayi m bitlisteyim sen hangi sehirdesin?bugunde buradi kotu evdeyim ve tum gun temizlikle ugradtim yorgunum birde kara bugday nasil sonuç alabildin mi

Cevabimi yazamamistim şimdi yazayi m bitlisteyim sen hangi sehirdesin?bugunde buradi kotu evdeyim ve tum gun temizlikle ugradtim yorgunum birde kara bugday nasil sonuç alabildin mi

Ben istanbuldayim.gorev icabimi bitlistesiniz ucretsiz izindeyim demistin sanki gecmis mesajlarda yanlis hatirlamadiysam.
Karabugdayi gecen hafta basladim carsambaya kadar iyiydi ama kacamak yapinca kilolar geri geldi.
Bugun cok istahliyim tarcin istah aciyomus acep omu yapti.

Cok iyi bence çünkü kendini kontrol ederek zayıfliyorsun yani eziyet olmuyo kendi yiyeceğini kendin seciyosun bu arada oruç tutarken nasil besleniyorsun

Normalde zaten oruç tutarken de sayarak yiyordum
Şimdi bu oruç diyetinde anladığım kadarıyla bildiğimiz oruç değil bahsedilen yani o günler 500-600 kalori alacaksın o yani mantığı
Bende oruç tutsam bile 3111 olarak sayarak yapayım diyorum zaten anca o kadar kalori olur diye düşündüm

Normalde zaten oruç tutarken de sayarak yiyordum
Şimdi bu oruç diyetinde anladığım kadarıyla bildiğimiz oruç değil bahsedilen yani o günler 500-600 kalori alacaksın o yani mantığı
Bende oruç tutsam bile 3111 olarak sayarak yapayım diyorum zaten anca o kadar kalori olur diye düşündüm

Anladımda 3111 cok az degilmi dayana bilirmisiniz ben yapamıyorum birde emziriyorum mesela bu gün ikitane sigara böreği yedim ama aksam ceza verdim kendime sadece yulaf yedim

Anladımda 3111 cok az degilmi dayana bilirmisiniz ben yapamıyorum birde emziriyorum mesela bu gün ikitane sigara böreği yedim ama aksam ceza verdim kendime sadece yulaf yedim

Az tabi ama normal oruç tutmaya alışıksa insan zor olmaz gibi
Ama tabi emziriyorsan eğer hiç yanaşma derim
Azalır filan sütün sonra üzülürsün zayıflamak için bebişin sütsüz kalmasın;))
Ben emziremedim sütüm çok azdı o kötü bir psikoloji oluyor boşver sen bunu;))

Back