Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Dün aksam kendimle cok mücadele ettim ama sadece 1 çay bardağı süt içtim. Dun eşime 4 adet gözleme yaptım ucunda bile yemedim 1tanesi 600 kalori erkekler icin sorunolmuyor ki.ben bir dondurma yerken 40 keredusundum.yilin ilk dondurmasiydi ve harikaydi.

Kızlar benimde dün akşam tartının üzerine su döküldü ve bozuldu çalışmıyor üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Habire tartılıyordum sabah tartılamadım ama hafif uyandım
Menüm sabah 2 dl kızarmış ekmek ve omlet
Öğlen elma çünkü hafta sonu yine geç yaptım kahvaltıyı
Akşam kıymalı ıspanak yemeği yoğurt ve 1 dl ekmek
3211 oluyor

Bu haftaki hedefim de yine 1 kilo vermek cumaya kadar
Cuma günü tartılırım artık bi yerde
Bide bugün 45 dk yürüyüş yaptım

herkese günaydın iyi pazarlar bugün hala kahvaltı yapamadın kızlarımı tiyatroya götüreceğim o yüzden evde bir telaş koşturduk neyse ki giyindiler ve hazırlar şimdi kahvaltı zamanı işte listemiz;

sabahmlet,domates,salatalık,biber,1 dilim peynir
öğle:büyük ihtimalle atlarım kahvaltım geciktiği için acıkmam
ikindi:1 dilim hindistan cevizi
akşam:zeytinyağlı enginar,1 dilim ekmek

Herkese iyi pazarlar hava serin olunca istahim artiyor kendimi kontrol edemiyorum ozledigim yiyecekleri yedim. o yuzden de kac gundur bisey yazasim gelmedi motivem dustu kilo vermem durdu.Ama bugunden itibaren yeniden devam durmak yok yola devam

04.05.2014... 83.800 olmusum yani yarim kilo almisim((((43:

Selam kızlar
Tartı olmayınca eksik hissediyorum kendimi bağlanmışım ona)
Ama iyiki de yok akşam iki dilim çikolata ve 1 dilim kek yiyerek kötü birşey yaptım bugün şiş uyandım o yüzden maalesef
Bu haftaki kaçamak hakkımı doldurdum
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek peynir ve yeşillik
Öğlen ıspanak 1 dl ekmek ve yoğurt
Akşam belli değil daha karar veremedim
Ve 45 dk yürüyüş

Günaydın kızlar
Bugün sayarak zayiflayali tam bir ay oldu.62.4 ile basladim suan 58.6yim boyum 165.15 gunde de sadece 1 kilo gitti .menum
kahvalti salamli yumurta 1kk peynir 1zeyti salatalik biber
öğle nohut 8kasik salata yogurt
ara meyve yedil cay
aksam belli degil

Gunaydin kizlar birkac gunluk moladan sonra yeniden devam herkes bol bol kilolar verir insallah.

Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek 1dilim peynir 1fincan yesil cay
Bu sabah 6.30 da kahvalti yaptim 7.30 da evden ciktim 1 saat yurudum ara ogunum geldi bile
Ara..... 2 ceviz ici 1dilim peynir 1dilim ekmek rezene
Oglen..kiymali turlu yemegi yogurt salata 1dilim ekmek
Ara ... 5 ad cilek sutlu kahve
Aksam... dereotlu kabak corbasi unsuz salata 3 y.kasigi karabugday
Gece ...acikirsam tarcinli sut

04.05.2014... 83.800 kg.
05.05.2014... 83.600 kg.

Herkese bol irâdeli haftalar
Çok kaçamaklı bir hafta sonu ardından mutsuz bir Pazartesi sabahına uyandım tâki tartıya çıkana kadar 64.400 görünce şok oldum enson iki gün önce tartıya çıktım ve 64.900 çıkmıştım cok mutlu oldum 60 kiloyu görmeyi istiyorum sadece 4.5 kilo kaldi hepimize kolay gelsin :)

Aramiza hosgeldin paykek hadi hayirlisi olsun.insallah bol bol kilolar verirsin.

Gunaydin kizlar
Bu sabah 400 gr hafif uyandim kacamaklarim yuzunden 1 haftam bosa gitti.insallah boyle devam eder.ama kendimle cok mucadele veriyorum ozellikle hava kapali yagmurlu olunca cok zorlaniyorum.

Menum
kahvalti 2dilim kepek uzerine peynir maydanoz yumurta karistirip firinladim tavsiye edetim kitir kitir oldu. 1zeytin yedim
ara yeşil çay meyve
öğle kabak Mücver fırında yoğurt
ara meyve
akşam 4kasik yesil mercimekli bulgur pilavi yoğurt acikirsam tarçınlı süt

Gunaydin kizlar
Bu sabah 400 gr hafif uyandim kacamaklarim yuzunden 1 haftam bosa gitti.insallah boyle devam eder.ama kendimle cok mucadele veriyorum ozellikle hava kapali yagmurlu olunca cok zorlaniyorum.

Burasi dün gunesliydi oğlumu bebek arabasina koydum 1.5 saat yürüdük tabii aralarda kucak molasi mizmizliklar falanda vardi.iyiydi .
Benimde hava kotu olunca istahim artiyor gerci ne zaman kapali ki

Arkadaşlar diyetin daha etkili olması için yaptığımız şeler bol su icmek yeşil çay icmek yürüyüş yapmak falan bunların dışında yaptığınız birseyler varmi zayıflamak için sarımsak cayı gibi ôzel birşey yapanınız ben hiç denemedim yapanlar varsa lütfen paylasabilirmi

Burasi dün gunesliydi oğlumu bebek arabasina koydum 1.5 saat yürüdük tabii aralarda kucak molasi mizmizliklar falanda vardi.iyiydi .
Benimde hava kotu olunca istahim artiyor gerci ne zaman kapali ki

Canim hangi sehirdesin ? Evet cocukla yuruyus yapmak pek verimli olmuyo ama hic yoktan iyidir.en azindan temiz hava aliyoruz.evde durunca insan gozu mutfakta oluyor hele bide stresliysem.cok kotu cookk

Cookk var ama duzenli istikrarli yapabilseek keske
- 2litre suyun icine yarim limon dogruyum 2 fincan sallama rezene ayri bir yerde demleyip icine dokuyorum hem sutu artiriyor.
- 7otlu cay dan iciyorum bazen yesil bazen beyaz cay iciyorum.
- bide bi kur varmis yag yakici diyorlar yeni duydum sen sorunca bi arastirdim denemekte kararsizim ama baya faydasi oluyomus 2kasik yogurda 1er cay kasigi tarcin zencefil zerdecal koyup yemekten 30 dk once yiyormussun.haftada 2yada3 gun yeterliymis bir hafta denemek lazim sonucuna gore yapilabilir.zerdecal ozellikle cok faydali bagisiklik sistemi icin.

Bahsettigin yoğurt kurunu ben denemiştim yeni dogum yapmıştım tadî cok kötü ama kilo verdiriyo ben emzirdigim icin bebeğe gecer diye düşündüm bıraktım sonra ama faydası oluyo sarımsak çayını merak ediyorum acaba ise yariyomu zencefil de var galiba bu çayda birde tarif ettigin gibi rezeneyi deniycem Be zamandır sayarak zayıfliyorsun ne kadar kilo verdiniz ben tamamını okumadım öğrenmek istiyorum tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…