- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.461
ben 1.68 boyunda 88.400 kg bugun itibarıyle ... ben 53333 yapıyorum.bugun oruç olduğum için mönüm: 2 kepçe çorba,2 kaşık domatesli pilav ,1 baget bol salataaa ama şimdi dondurma yiyorum 1 de meyve yer yatarım inşallah
Gunaydin kizlar
Bu sabah 400 gr hafif uyandim kacamaklarim yuzunden 1 haftam bosa gitti.insallah boyle devam eder.ama kendimle cok mucadele veriyorum ozellikle hava kapali yagmurlu olunca cok zorlaniyorum.
Burasi dün gunesliydi oğlumu bebek arabasina koydum 1.5 saat yürüdük tabii aralarda kucak molasi mizmizliklar falanda vardi.iyiydi .
Benimde hava kotu olunca istahim artiyor gerci ne zaman kapali ki
Arkadaşlar diyetin daha etkili olması için yaptığımız şeler bol su icmek yeşil çay icmek yürüyüş yapmak falan bunların dışında yaptığınız birseyler varmi zayıflamak için sarımsak cayı gibi ôzel birşey yapanınız ben hiç denemedim yapanlar varsa lütfen paylasabilirmi
Cookk var ama duzenli istikrarli yapabilseek keske
- 2litre suyun icine yarim limon dogruyum 2 fincan sallama rezene ayri bir yerde demleyip icine dokuyorum hem sutu artiriyor.
- 7otlu cay dan iciyorum bazen yesil bazen beyaz cay iciyorum.
- bide bi kur varmis yag yakici diyorlar yeni duydum sen sorunca bi arastirdim denemekte kararsizim ama baya faydasi oluyomus 2kasik yogurda 1er cay kasigi tarcin zencefil zerdecal koyup yemekten 30 dk once yiyormussun.haftada 2yada3 gun yeterliymis bir hafta denemek lazim sonucuna gore yapilabilir.zerdecal ozellikle cok faydali bagisiklik sistemi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?