- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.441
Boyum kısa 1.56 hedefim 53 ama 51 50 filan olsam çok iyi olur
Boyum kısa olduğundan ancak yani
Kilonda iyi boyuna göre ben 54 kilo okuyunca şok oldum bazıları sıfîr beden Olacam diye ölesiye zayıflıyolarya ben öyle mı acaba diye düşündûm insallah istediğin kiloya çabucak inersin
kızlarrr sizler ne güzel nefsinize hakim olabiliyorsunuz, ben artık olamıyorummmmm ya yada olmakta çok zorlanıyorum. hep aklım zararlı yiyeceklerde, hep bozmakta.....
halbuki ben ağzıma attığım 2-3 tane leblebinin hesabını yaptığım zamanalarımı bilirim. noldu bana alllahım ya
kızlra yardım edin bana, şurda kalmış 3-4 kilom bunuda biran önce vermek işitiyorum. ne yapmam lazım ya,nasıl dur demeliyim kendime, çok üzgünüm çok
canım seni çok iyi anlıyorum ama kendini çok kasıyosun sürekli kısıtlama yaptığın,kendine hep yasak koyduğun için sıkılmış olabilirsin,birde hücrelerin gerçek anlamda doymadığı için sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyor olabilirsin geçen gün bir doktordan duymuştum tvde,bence sen daha önce dediğim gibi haftanın 2 günü kendine off ver diğer günlerde yine devam et dikkat etmeye böylelikle nefsine biraz olsun hakim olabilirsin,zaten çok fazla kilom kalmamış sonlara yaklaştıkça böyle oluduğunu söylüyorlar insan bıkıyor çünkü ama aralarda kendini ödüllendirki devam etme motivasyonun olsun belki 2 ayda veremezsin 3 ayda verirsin ama en aznından vicdan azabı çekmezsin ayrıca stres de kilo vermeye engel aklında olsun salgılanan hormonlar yüzünden,aman ne çok konuştum yaa :))
Selamlar karni tok oldugu halde birşeyler atistirmak istiyorum neden neden kendime sahip olmaliyim
Eveeet yardim su içiyorum tatmin etsin diye ama birisi deseki gel şunu yiyelim dese hic hayir diyesim yokahh canım işte aynı bende öyleyim ve senin gibi çözüm arıyorum. allahım demekki bir ben değilmişim valla artık psikolojik sorunlumuyum diye bile düşünmeye başlamıştım. cevabını bilenler bize yardım etsin dimi???
canım benim çok sağol.zaten haftasonları isteristemez kaçıyor ya ben onları öyle sayıyordum.
ama bu öyle bir şey değil yani aklım hep firari. istediğim 50 kilo yani 3-4 kilom var.gitsin dedikçe hep birşeyler çıkıyor mesela dünkü kandil simitleri gibi, ve 1 ileri 1 geri ve ben hep aynı yerdeyim, hiç eksilere inmiyorki. canım uzattıkça da daha çok strese giriyorum.gitsin bitsin istiyorum ya(((
Kızlar canınız acayip birşeyler yemek istediğinde durumumunuz müsaitse bi 15 dk lığına yürüyüşe dışarı çıkın
Geçiyor inanın Yani eğer evde 15 dk bekleyemeyecekseniz)
Benim de aynı kilom bugüne hedefim 54 dü dün 54.1 dim ama akşam iki dilim börek yedim 5 te yemiştim birde sonrasında alışverişe gittik dönünce çok açtım dayanamadım ve bugün 300 fazla çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?