- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.321
Herkese iyi pazarlar kizlar...
Dun aksam yine abur cubur yedim dayanamayip ahhh su nefsime hakim olup bogazimi tutabilsem keske ama yine de 200 gr daha gitmis emzirmek heralde kurtariyor beni.
Aysecim sana eslik etmek isterdim ama yulaf ezmesini bi turlu sevemedim ben.ins basarirsin canim biraz azim biraz sabir takviye olarakda spor en guzeli yuruyus ve ip atlamak cok kalori harcattiriyor butun vucudu calistiriyor
Ayse1 tatil dedin aklima dusurdun bizde haziranin ortasinda gidecegiz soyle fit bir anne olarak gitmek istiyorum
Aysecim en onemlisi kendine guvenmek ben senin basaracagina inaniyorum ki zaten sen zoru basarmissin kis aylarinda kilo vermek bana gore cok zor.kisin vucut kendini otomatikmen yaglanmaya programliyo.ve sen vucudunla dreniyosun resmen ayrica 2 kucuk bebis le de diyet yapmak cok zor.o yuzden bu topik bende de cok etkili oldu.sanki diyetisyene gidiyomus gibi buraya da kilo bildirimi yapiyorum.kendimi oyle adapte ediyorum.ve ilk defa bu kadar zevkli kilo verme surecim oluyorsağol canım başaracağıma inanıyorum zaten 92 den 80 e düştüğüme göre 74 kiloya da düşerim herhalde hatta eski kilom olan 55 kiloya bile düşeceğim
Nehir34 bende oglumu emziriyorum sanirim katkisi var suan kendimi zor tutuyorum hurmalaramsaldirmamak icin
Kızlar bende 2 gündür çok hastaydım su bile içemedim mahvoldum
1.5 kilo vermişim hemen tabi asla böyle vermek istemezdim
oğlum 15aylik emmeyi seviyor yemegi zorla yiyorEvet canim cok faydasi oluyo ama tatli seyler istiyo canim cook onuda meyve ile sut yogurt la dengelemeye calisiyorum ozellikle kuru meyve cok kurtarici oluyor.senin oglus kac aylik bu arada
Oley 59.1 cook sevindim tekrar motive oldum 1haftadir ayniydi sukur degisti.hedefe 2kilo zamanda15 gun yani 15 mayis cok yakin herlese bol kilo vermeler
Iste abur cubur yememenin faydalari 2kilon kalmis zaten biraz sabret canim hedefine ulasinca kilo korumada sorun yasamiycagina eminim benim midem bile kuculdu abur cuburda olsa faxla midem almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?