• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Gunaydinlar dün öğleden sonra kendime sahip olamadim 5-6lokum büyük bir kase yerfistigi yedim aksam da salata yogurt yedim abur cubura badladim mi sonu gelmiyor kendimi tutamiyorum motive olmam lazım. 59.6 takildim gerci dunku yememden sonra mucize ama.1 haftadir ayni kilo zaman azaliyor ama kilolar baki .

Bugünkü menü
sabah.patates kizartmasi azicik domates salatalik biber peynir çay
ara.portakal
Öğle. Ispanak yemegi yogurt yesillk
ara .kahve cilek
aksam.nohut yemegi cacik
arada da yesil çay inşallah bugün birşeylere saldirmam.motivasyona ihtiyacim var.

Gunaydin kizlar bugun 23 nisan nese doluyor insan:3:
Bu sabah tartida 300 gr. daha eksilmisim
22.04.2014 ...84.90
23.04.2014 ... 84.60 kg. hepsi yag degildir tabii.
Bugun 11 gun oldu taplamda 2.400 gr vermisim

Bugünkü menü
sabah.patates kizartmasi azicik domates salatalik biber peynir çay
ara.portakal
Öğle. Ispanak yemegi yogurt yesillk
ara .kahve cilek
aksam.nohut yemegi cacik
arada da yesil çay inşallah bugün birşeylere saldirmam.motivasyona ihtiyacim var.

Canim benim kilo az olunca daha zor veriliyor
Ama sabahlari patates kizartmasi yemesen daha iyi olucak sanki yumurtayi da yagda degil haslama olarak tuketirsen daha iyi olucak gibi senin icin kilo verdigini gordukcede motiven yerine gelicek eminim buna kilo korumaya gectigimizde biraz daha serbest yemeye baslariz insallah.

Çocuklara ne yaparsam bende yiyorum sabah cok erken kalkiyoruz gece küçük oglumda pek uyumaz oyuzden sabah useniyorum
soyle bakinca hepsi bahane aslinda bogazimi tutmaliyim cok gevsedim 57 Olmak istiyorum

Çocuklara ne yaparsam bende yiyorum sabah cok erken kalkiyoruz gece küçük oglumda pek uyumaz oyuzden sabah useniyorum
soyle bakinca hepsi bahane aslinda bogazimi tutmaliyim cok gevsedim 57 Olmak istiyorum

Seni cok iyi anliyorum canim ben de sabah 5 de kalkiyorum 4 sinifa giden kizim var sabahci 6 40 da evden cikiyor:(((( 13 aylik oglumda gece uyaniyor hatta oda bizimle beraber bazen 5de uyaniyor. Sabah sabah kosusturmaca uykusuzluk ama iyikide varlar cocuklarim herseyim benim.kilolar nasil olsa verilir.

Bugunku menum

Sabah 2dilim ekmek yumurta 1dilim peynir 5 ad zeytin domates salatalik biber yesil cay
Arada 1 elma
Oglen mercimek corbasi cacik yesillik
Arada sutlu kahve 5adet cilek
Aksam taze fasuye yogurt salata 1dilim ekmek
Gece kefir icerim 1cay bardagi

Bugun hava cok guzel yuruyus yapsam cok iyi olucak Cumartesi en azindan 83.9 u gormek istiyorum:((((

selam kızlar;
bugün neredeyse tüm gün dışarıdaydık. ailecek önce kitap fuarını gezdik. kızlarıma güzel kitaplar aldım.oradan lunaparka gittik.oradan yemeğe,oradan otel cafesinde kahve içmeye derken evin yolunu ancak bulduk.ama çok güzeldi en önemlisi de kızlarım çok eğlendiler.nede olsa onların bayramıydı kısacası çok güzel ve zevkli bir gündü.listemi veremeyeceğim:17: daha doğrusu vermesem iyi olur yarın yeni listemi yazarım artık.:34:

Kızlar şimdiye kadar bu yöntemle çok kilo verdim ama artık tık yok sabit dürüyorum bakalım ne olacak
Menüm
Sabah 1 yumurta az peynir ve yarım dl ekmek
Öğlen 3 küçük dilim ıspanaklı börek bu fena oldu
Akşam taze fasülye yoğurt salata
Arada 1 elma ve yeşilçay
Tahılı sayamadım et 1.5 süt 1 meyve 1 oldu

Gunaydin kizlar dun aksam dayanamayip form biskuvinin uzerine cikolata surup yememe ragmen 400 gr daha vermisim.nasil oluyor anlamadim.gun icerisinde meyve yemeye firsatim olmadi belkide ondandir.
Bugunku menum
Sabah 2dilim ekmek ve peynir 5ad zeytin dom.saltlik biber
Arada 5 ad cilek
Oglen kiymali mantar salata yogurt 1dilim ekmek
Arada sutlu kahve
Aksam 1 kase corba cacik salata 1dilim ekmek
Gece acikirsam 1cay bardagi kefir

23.04.2014 84.60
24.04.2014 84.20 gr.

Gunaydin kizlar dun aksam dayanamayip form biskuvinin uzerine cikolata surup yememe ragmen 400 gr daha vermisim.nasil oluyor anlamadim.gun icerisinde meyve yemeye firsatim olmadi belkide ondandir.
Bugunku menum
Sabah 2dilim ekmek ve peynir 5ad zeytin dom.saltlik biber
Arada 5 ad cilek
Oglen kiymali mantar salata yogurt 1dilim ekmek
Arada sutlu kahve
Aksam 1 kase corba cacik salata 1dilim ekmek
Gece acikirsam 1cay bardagi kefir

23.04.2014 84.60
24.04.2014 84.20 gr.
çok iyi. Ben verecegime 200gr almisim gerci çikolatalı lokumlari yerken gözüm dönmüştu ogle yemegi yerine onlari yedim yetmiyormuş gibi birde tavuk dürum yedim sonrada karnim agridi dünkü listeye uyamadim dışarda çocuklarla vakit gecirdik çok eğlendik

Bugünkü menum kahvalti.1yumurta 1zeytin 2 çay 1/2peynir1dl ekmekara.yesil çay

öğle. 3 köfte salata yogurt 1dl ekmek
Ara çilek 5 adet turk kahvesi sade
akşam. Oglenin aynisi olur cacik yogurtla yer degistirir sabaha soyle 59 la başlasam leslieyle 3mil yaptim ogleden sonra cocuklarla disari cikariz birdaha abur cubur yemiyecegim

Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum benimde 6-7 kilo fazlam var insallah bende sizler gibi kilo veririm bu arada siteyi nasil kullanacağımı bilmiyoru ogrencem yarın başlıyorum. Yardım ederseniz cok mutlu olacagim

Kızlar merhaba...
Ben de şuan bu diyeti araştırıyorum. 5 kilo versem daşşş olacağım:) beni de aranıza alınnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back