• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum benimde 6-7 kilo fazlam var insallah bende sizler gibi kilo veririm bu arada siteyi nasil kullanacağımı bilmiyoru ogrencem yarın başlıyorum. Yardım ederseniz cok mutlu olacagim

Aramiza hosgeldin nazseyra insallah kilo vermek isteyen herkes kalici olarak saglikli birsekilde amacina ulasir

Kızlar merhaba...
Ben de şuan bu diyeti araştırıyorum. 5 kilo versem daşşş olacağım:) beni de aranıza alınnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aramiza hosgeldin ilovemycar hedefine ulasirsin yaza dasss gibi girersin sende insallah

Gunaydinlar yeni katilanlar arkadaslar hosgeldiniz bol bol kilo vermeler nerdeyse 10 gündür ayni kiloda gidip geliyorum bugunde degismedi 59.7 geldim hedef 57 zamanim azaliyor mayis 14ekadar hedefi yakalamaliyim.ogleden sonralari ipin ucu kaciyor dun yine buyuk kase fistik 6-7lokum yedim aksama sadece 3-5kasiksalata yedim en kötüsude yerken vicdan azabi cekecek olmam .Günde en az 3lt su iciyorum sanirim dendeyi boyle kurdum ama şeker sadece yaglandiriyor .Zaten sezeryan sonrasi gobek kaldi çok rahatsiz ediyor beni 2 yil once dumduzdu o zaman 40 gun platesyapmistim simdi yuruyus sadece tekrar motive olmaliyim.

Bugunku menü
sabah.1pankek 1zeytin 1/2kasik lor peyniri domateshaslanmis yumurta beyazi(2 tahil.1et)
Öğle. 3 kofte 1dl ekmek salata yogurt(1et1tahil 1sut 1yag)
Ara.yesil cay 5cilek(1meyve)
Aksam.mantar sote cacik 4kasik barbunya yemegivsalata(1thil 1 süt 1yag)
42212oldu birde aksam bakmak gerekir ne kadarininyspmisim diye

Gunaydin kizlar

Haftanin 4 gunu guzel kilo veriyorum ama cuma cumartesi pazar vucut direniyor sanki
Bugun 84.20 yani ayni :19:

Bugun ku listem
Uyaninca 3 ad kuru kayisi sutlu kahve
Sabah 2 dilim ekmek yumurta 1dilim peynir domates
Arada 1elma
Oglen ispanak yemegi yogurt 1dilim ekmek
Ikindi yaban mersini biberiyeli yesil cay
Aksam corba 3kasik ispanak salata

Bugunku menü
sabah.1pankek 1zeytin 1/2kasik lor peyniri domateshaslanmis yumurta beyazi(2 tahil.1et)
Öğle. 3 kofte 1dl ekmek salata yogurt(1et1tahil 1sut 1yag)
Ara.yesil cay 5cilek(1meyve)
Aksam.mantar sote cacik 4kasik barbunya yemegivsalata(1thil 1 süt 1yag)
42212oldu birde aksam bakmak gerekir ne kadarininyspmisim diye

günaydın martan123 dünkü listende eksik hesapladıkların var canım dikkatimi çekti uyarmak istedim.mantar et grubuna girdiği için 4 kaşık mantar 1 et demek,kuru bakliyatları da hem et,hemde tahıl olarak sayıyoruz.4 kaşık kuru bakliyat da 1 tahıl,0,5 et demek böyle hesaplarsan daha doğru olur canım.

herkese günaydın;
kaç gündür yine girip de bir şey yazamadım.ama geldim işte yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler inşallah isteğiniz kiloya biran önce inersiniz kızlar.en son kaç kiloda kaldığımı hatırlamıyorum.ama bugün tartıldığımda o çok korktuğum şey başıma gelmedi yani kilo almamışım ama tabi ki verememişim de neyse kötünün iyisi diyelim almadığımıza sevinelim.sevgili dilek hep der ya arada yeni kararlar almak lazım diye işte benim de yeni karalarım kızlar artık havalar iyice güzelleşti kendime güzel bir yürüyüş ayakkabısı alıp düzenli olarak hergün yürümek,yediklerime daha fazla dikkat etmek,(çünkü bu aralar çok kaçamak yaptım)suyu biraz daha arttırmak gibi... ama en önemlisi hareket neyse pazartesiden itibaren başlıyorum bakalım ne kadar fark edecek.neyse bugünkü listemi vereyim ;

sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
ara:3 kayısı
öğlen:zeytinyağlı patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:3 kayısı
akşam:1 kepçe çorba,sebze yemeği

kilo bildirimim ise;
26,04,2014 80,600 gr.

günaydın martan123 dünkü listende eksik hesapladıkların var canım dikkatimi çekti uyarmak istedim.mantar et grubuna girdiği için 4 kaşık mantar 1 et demek,kuru bakliyatları da hem et,hemde tahıl olarak sayıyoruz.4 kaşık kuru bakliyat da 1 tahıl,0,5 et demek böyle hesaplarsan daha doğru olur canım.

tesekkurler dun netten baktım mantarı bulamamıstım bende sebzesaymıstım.zaten barbunya yememiştim yoksa tahıl fazla olacaktı.

Yine
aynı kilo sıkıcı .bugunku menu sabah omlet 1zeytın salatalık domates biber 1dl ekmek
ara yesil çay 1 avuc leblebi
öğle yogurt barbunya yemegi salata
ara meyve
aksamada bilmiyorum ev halkına gore bırseyler yapıp ucundan alırım belkı

beni soran sevgili arkadaşlarım..ilginize çok teşekkür ederim. aranızdan ayrılmaya hiç niyetim yok. istediğim kiloya insem bilem kiiii inemem ya:(( sizinle muhabbet için yine burdayım.
en son konuştuğumuzda motivasyonum çok düşük, içimden bir şey gelmiyor diyordum ya...aynen olanlar oldu...23 nisanda çarşamba annemle dışarıdaydım,perşembe sabah hastaneye cildiyeye gittim, kan verdim,öğleye kadar aç kaldığım için öğleden sonra bozuldu,bu arada özel günüme girdim.cuma yine sabah kadın hastalıkları için hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım, koşturarark işe gel, aç kal derken yine öğleden sonra bozuldu.

ve malum günlerde olduğum için canım deli gibi tüm yasakları istiyor.aklımdan geçenleri saysam sizinde canınız ister diye söylemiyorum:)))

yani kayışşşş kopmuşşşş hemde fena.zaten şişim diye kaç gündür tartılmıyorumda. ctesi pazar diyet zaten kalmıyor.iradem de o kadar zayıf ki,hiç kendimi tutamıyorum,yasakları yediğim gibi miktarlarımı da kontrol edemiyorum:(((((

ama kızlar ayşenin dediği gibi pazartesine kadar yeni kararlarımı alıp tekrar başlamam lazım. hadi bismillah demeliyim, çok canım sıkılıyor çok...

Selam kizlar
Oncelikle aysecim dilekcim hosgeldiniz ozlettiniz kendinizi bu topige baslayali 15gun oldu ama cok alistim size.

Yeni kararlar demisken bende yeni kararlar aldim .ilk olarak ictigim suya yarim cay kasigi karbonat koydum icimi daha kolay ve yumusak oldu.
Ikinci olarak da ogunlerime kara bugdayli tarifler ilave edicem ama kac kasigi kac tahil yapiyoronu bilmiyorum.

Kiloma gelince
25.04.2014 84.20 gr
26.04.2014 84.00 gr. dun aksam cok az yedim acikinca cok sulu ayran ictim ve rezene ictim gece bebise sut lazim.
Mayis 15 den sonra kizimi servisten alip okula ben goturucem almaya giderkende evden 1saat erken cikip yurumeyi planliyorum.
05 hazirana en az 79 olmam lazim kizimin yil sonu balosu var.

Selam kızlar bende kaç gündür bozdum yine ve 1 kilo almışım vermek hayal
Bende sabah karar aldım 5 ten sonra birşey yemek yok
Eşimle de konuştum sabah 53 olana kadar akşamları yalnız yiyecek çünkü 8 den önce yiyemiyoruz onunla iken çünkü geç geliyor
Hergün yazacağım kilomu
Bugün 56.2

kızlar eşimle yaz için otel bakmaya başladık.çok güzel oteller var.ama ben bu kilolarla gitmek istemiyorum.mutlaka vermem lazım şu kiloları artık iyice taktım kafaya haziranın ilk haftası gitmeyi planladığımız için çok da fazla zamanım kalmadı.o yüzden ayça kayanın şu 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapmayı düşünüyorum.

İyi geceler ben bir türlü diyet moduna giremedim ama çok kararlıyım tek enfişem var bu diyet bende işe yarar mı ben hep şok diyet yaptım ve cok kilolar verdim ama artık saglıklı bir sekilde zayıflamak istiyorum Pazartesi gunu tam gaz başlıcam insallah 66 kilo ile

herkese günaydın,iyi pazarlar kızlar; dün gece de yazdığım gibi yeni kararlarım var.şimdiden tatil moduna girdik bile o yüzden acele edip biran önce kendimi toparlayıp en az 75 olmam lazım bende taktım şu 75 e bir türlü göremedim o yüzden herhalde:50: neyse bu sefer değiştireyim bari 74 olsun belki daha iyi olur...artık karar verdim ayça kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini uygulayacağım.bakalım ne kadar verebileceğim hep beraber görücez kızlar bugünkü listemi vereyim;

sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
ara:5 çilek
öğlen :sebze yemeği,yoğurt
ikindi:3 kayısı
akşam:1 kepçe çorba,sebze yemeği

kilo bildirimim ise;
26,04,2014 80,600
27,04,2014 80,400 gr.

200 gr. olsun yağlardan olsun bu da iyidir.:46::46::46:

Back