- Konu Sahibi BlackSwann
-
Merhaba arkadaşlar. ben bugün ilk defa duydum bu diyeti. Yarın ilk işim kitabı almak olacak. Her kiloya göre farklı numarada diyet yapıyoruz sanırım. Bana 5333 olur gibi geldi bana ama tabi kitabı okuduktan sonra net olacak anlarım.
Merhaba arkadaşlar. ben bugün ilk defa duydum bu diyeti. Yarın ilk işim kitabı almak olacak. Her kiloya göre farklı numarada diyet yapıyoruz sanırım. Bana 5333 olur gibi geldi bana ama tabi kitabı okuduktan sonra net olacak anlarım.
günaydın aramıza hoş geldin.kitabı okuduktan sonrası çok kolay aslında kitabın mantığını anladığında olay tamamdır zaten.kolay gelsin.
evet bu kitap tam başucu kitabı aldıına pişman olmayacaksın...kolay gelsin...
bugüne kadar çok fazla diyet yöntemi duyduk.ama bu bir diyet değil yaşam biçimi en güzel en sağlıklı olanı da bu zaten daha önce devlet hastanesinin diyetisyenine de gittim.hatta annemle gittik ben 90 kiloydum annem 115 ikimizede aynı diyeti verdi.hatta gelen herkese aynı kağıdı veriyordu.sadece ekmek dilimlerinde oynama yapıyordu 1 dilim az veya çok tabiki sonuç değişmedi önce verdik.sonra tekrar aldık.ama ayça hanımın kitabından sonra herşey değişti.ben başlayalı tam 45 gün oldu ve ben 5,4 gr. verdim.annemse şuan 104 kilo bence ayça hanım bizim için bir şans işin mantığını anladığımızda herşey kendiliğinden ilerliyor zaten.
maşalah canım ya annende çok güzel kilo vermiş
kilo cevetlini ben de yapamiyorum bilen varsa yardim etsin lutfen ve ayse1 seni anneni tebrik ediyorum cok guzel kilo vermissiniz...
herkese merhabalar bugün tartıda 84,200 geldim.biliyorum sizin için bir anlamı yok ama benim için çok anlamı var bu kadar kısa sürede ve yardım almadan kilo verebileceğimi tahmin edemezdim.ama irade ve ayça hanımın kitabı sağolsun o olmasa böyle kilo veremezdim.herkese mutlaka tavsiye ediyorum kitabını okusunlar illede kilolu olmak gerekmiyor bence sağlıklı yaşamak içinde şart.diyet başlayalı tam 47 gün oldu ben tam 5,800gr.verdim isteyince oluyor kimse pes etmesin
evet bizim kilomuz senin kadar degil belki ama birbirimizin yasadigi sevincler ayni ....seni cani gonulden tebrik ediyorum ve durmak yok yola devam birbirimize destek olmaya devam....
herkese merhabalar bugün tartıda 84,200 geldim.biliyorum sizin için bir anlamı yok ama benim için çok anlamı var bu kadar kısa sürede ve yardım almadan kilo verebileceğimi tahmin edemezdim.ama irade ve ayça hanımın kitabı sağolsun o olmasa böyle kilo veremezdim.herkese mutlaka tavsiye ediyorum kitabını okusunlar illede kilolu olmak gerekmiyor bence sağlıklı yaşamak içinde şart.diyet başlayalı tam 47 gün oldu ben tam 5,800gr.verdim isteyince oluyor kimse pes etmesin
çok güzel maşallah günlük nasıl beslendiğini paylaşırmısın ben kendimi veremiyorum başlıyorum sonra motivem bozuluyor vermem gerken kilo az olunca psikolojik olarak kendimi veremiyorum ama az olması rağmen neden o kadar verdimde şu 2-3 kiloyu veremiyorum diyede moralim bozuluyor bir versem bir kurtulsam ayça hanımın önerileri ile koruyacağıma eminim ama kurtulamıyorum 2-3- kilodan
motivem çok bozuldu neden bilmiyorum kendimi durduramıyorum tatlı krizlerine giriyorum beni hurma kayısı kesmiyor daha reglime de var sizler nasıl çözüm buluyorsunuz???
sorma bende kendimi zorluyorum dünü güzel atlattım kazasız bu günde inş öyle olur sabah tartıldım 57.9 geldim yarın sabah kaç gelirim bilmiyorumen azından diyorum 5 gün kendimi kontrol altına alayım ki 56 yı görebileyim diyorum inş.
valla bende artık o tatlı krizleri olmuyor artık neden bilmiyorum bende tatlıyı çok severdim ama şimdi hiç aramıyorum bile belkide günde 3 sefer meyve yediğim içindir daha önce bu kadar meyve yemezdim birde artık yemek düşünmeyi bıraktım önceden aklım hep yemeklerdeydi ama şimdi aklıma hiç gelmiyor bence bu ayça hanımın diyeti sayesinde oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?