Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

kaç gündür dikkat ediyorum ama bir kaç gündür kilom hiç değişmiyor hep aynı ama pes etmek yok yola devam.şimdi bırakırsam bir daha toparlayamam.

yanlız değilsin bende hafta sonu ipin ucunu kaçırdım hafta içi düzenli oluyor ama hafta sonu dikkat edemiyorum ama pes etmek yok

ben bu aralar oruç tutuyorum hep erteledim oruç tutarken kilo alıyorum diye ama zaten gün içinde ağzıma abur cubur koymuyorum e dedim akşam eve geldiğimdede ezan okunuyor zaten 42323 e görede beslenmeme dikkat edersem kiloda almam oruçlarımı tamam layayım dedim sahurda koca bir bardak süt içtim akşamda kalan yoğurtumu sebze yemeğim var etli et ve tahıl hakkımıda akşam yemekte kullanırım gene çayın yanındada kuru mayısı ve ceviz ilede meyve ve yağ hakkımı kullanırım diye düşündüm her günümü böyle planlamayı düşünüyorum en azından hafta içleri oruçlu olduğum zaman inş

sonunu da başardım ve şu 85,7 den kurtuldum.sabah tartıldığımda 85,2 olmuştum bugün itibarıyla tam 5 kilo verdim.

hayatımda gramların hiç bu kadar değerli olacağını bilmezdim.bana destek olduğunuz içinde çok teşekkür ederim.

Allah kabul etsin...Allah kolaylıklar versin....

bugün 2 kaşık yoğurda 3 kayısı,1tatlı k.keten tohumu,1 tatlı k.tarçın ve 4 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle güne başladım.tabiki en başta 1 büyük kupa yeşil çay ve su vardı.ara öğünde sütlü kahve vazgeçilmez oldu artık:)

bu günlerde hem uyabiliyorum hem uyamıyorum biraz karışık duygular içindeyim yemelerimde değişiyor ama genede kendimi dizginlemeye çalışıyorum az önce ilk sayfaları okudumda ben vermem gereken 2-3 kilodan bahsetmişim ama bilinki bayanlar ben 71 kilodan geldim 57 ye belki bu sizi motive eder evet benim vermem gereken az gibi hatta çevremdekiler kızıyorlar yeter diye ama hırs yaptım 55 i görmek istiyorum inşama unutmayınki ben 71 den geldim yani olabiliyor baynalr 70 lerden 50leri görmek kolay gelsin hepimize

bu gün niyetli değildim ama yarın inş niyetli olacağım şimdiden planladım sahurda koca bir bardak süt akşamada diğer et süt meyve ve tahıl hakkımı kullanırım zaten hepsini bir anda kullanmakla karnım bir hayli doyar

10 günde 14 kilomu verdin?çünkü ilk yazın 10 gün önce

10 günde 14 kilomu verdin?çünkü ilk yazın 10 gün önce

yok canım 10 günde 14 kilo imkansız yani yazmaya başladığımda önceki kilomdan bahsetmemişim demek isedim ben 2. bebeğimi dünyaya getirdim ilk bebeğimden sonrada 75 den 57 ye inmiştim 2. bebeğimdede doğumdan sonra 71 den 57 ye indim tam anlamıyla ayça kayanın 42323 ile heseplayarak değildeonun söylediğiklerini uygulamaya çalışıyorum yani bol bol yogurt tüketmek yemeklerden önce genelde sütlü kahve nerdeyse artık pilav hiç yapmıyorum kızartılacak şeylerimi fıırn poşetinde fırında yapıyorum yani gerçekten mutfaktaki alışkanlıklarımı değiştirdim canım ttlı istediğinde çayın yanında 2tane falan hurma tüketiyorum falan ama artık son 2-3- kilolarım kaldığı için vucut direniyor hatta geçen haftalardavücudumun direncini kırmak için lahana çorbası diyeti yaptım ondan önce haftann 3 günü yogurt ve salata ağırlıklı beslenerek verdim 2-3- kilo falan ama genel anlamda ayça kayanın önerilerini göz önüne alark yapıyorum ve alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum ki kalıcı olsun kilolarım ayrıca eşim yemeklerdeki değişikliklerimle ve bir kaç onu yeme bunu böyle ye yönlendirmelerimle 97 kilodan 85 e indi

ben de bugün tartıldım 69 olmuşum çok mutluyum selalmaz ayça kaya ile mi verdin bu kadar kiloyu merak ettim....

az öncede bahsettim ama sanada cevap vermek istedim canım ben ayça kayayı heryerde takip etmeye çalışıyorum onun önerilerini alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum yazın bol bol kabak tüketiyorum mesela sütlü kahve vazgeçilmezim tatlı ihtiyacımı kuru kayısı ve hurmadan karşılıyorum geneldekurabiyedir keketir tabağıma bol bol koyupta ne yersem değilde sınırımı çizip bir dilim koyup onun tadını çıkara çıkara yiyorum falan anlatılacak o kadar çok şey varki aslında ama tam anlamıyla 42323 ü uygulamaya çalışıyorum artık en azından son kilolarımdan kurtulmak için inş bir kurtulsam almam örneğin ayça kaya br davetten sonra 3 günlük kalsiyum diyeti yapın falan diyor ben onu gün içindede uygulamaya çalışıyorum sabah hamur işi yemiş isem akşam yemeğim bazen yogurtlu bir salata hatta sadece sütlü kahve olabiliyor

bebeklerini güle güle büyük canım benimde iki kızım var biri 4,5 diğeri 2 yaşında yaşlarıda yakın olduğu için arada çok fazla kilo veremedim.ama artık vermeye başladım o 50'li kiloların darısı benim başıma.

amin canım Rabbim güzel günlerini göstersin inş bizlere benimde oğlum 3,5 kızımda 10 aylık veririsin canım moral çok önemli vereceğine inanmak çok önemli ben o kadar hırslı olmama rağmen bazenbenimde kilo konusunda canım sıkılıp daha fazla yediğim bile oluyorher gün yazıyormusun kilonunu gr gro bnei çok motive ediyordu sabah eksik gelmem gerek diye akşamları kendimi çok dizginlediğim oluyor ve gr gr da olsa bi süre sonra kaç kilolardan kaça gelmişim diyerek çok motive oluyordum

evet hergün ne yedim ne içtim yazıyorum her sabahda tartılıyorum gerçekten çok işe yarıyor.

Merhaba arkadaşlar. ben bugün ilk defa duydum bu diyeti. Yarın ilk işim kitabı almak olacak. Her kiloya göre farklı numarada diyet yapıyoruz sanırım. Bana 5333 olur gibi geldi bana ama tabi kitabı okuduktan sonra net olacak anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…