• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

sabah büyük bir ümitle tartıya çıktım ama 56 yı göremedim 57.0 geldim yarını bekliyorum inş bu günde sabahtan beri sınırlarımın dışına çıkmadım akşamki beslenmemdede planladığım giib giderse yarın 56 yı görürüm inş akşama hafta sonu rahatlığı olur bende ve genelde çayın yanında yiyecek bir şeyler hazırlarım bu akşam bir tane ayça kaya tarifi yapacağım elmalı ,cevizli ,kakaolu ,tarçınlı falan

genelde bu tarz yazılar motive ediyor bende bundan dolayı kısa süreli kilo cetvelimi paylaşayım istedim

24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık ? beklenti 56.8 inş
ben kilo verirken kendime kısa süreli hedefler belirliyorum örneğin haftaya cuma yani3 ocakta 55 i görmek istiyorum inş

yediklerimizi paylaşırsak çeşitlerimizi çoğaltmış oluruz biz bu aralar yani eşimle yoğurtlu salatalara taktık yani mutlaka yemeğin yanında salata meze tarzı şeyler yapıyoruz dün makarnanın yanına közlenmiş biber ve patlıcan yağsız birde kocaman kase yoğurtlu turp rendesi yaptık çokda doyurucu oluyor ayça kaya yağdan hep çalın diyorya ben artık bazen salataya yağ atmayı unutuyorum yerken salatanın bir şeyi eksik ama ne falan diye düşüne düşüne yiyorum yemketen sonra aaa salataya yağ atmadım diyorum

bu günüde kazasız atlattım ama tartıda sabah 56 ları göremeyecem gibi bakalım yarın olmaz ise pazara inş yarın sıkıntılı bir gün benim için akşam misafirim var ve tabiki ikramlar:(

Merhabalar, ben de Bu diyetle 6,7 kilo kadar verdim. Hatta spor salonunda koşu bandında televizyona bakınırken rastladım.Aklıma yattı.Gerçekten önceden gittiğim diyetisyenlerin aynı yöntemle liste verdiğini anladım.Kitabını aldım ve okudum.Gerçekten bir gün elime kağıt kalem alıp yediğim her seyi yazdım.Niçin bir türlü kilo veremediğimi anladım.Şeker yemediğim halde tahılı fazla kaçırıyormuşum.
5333 rejimini yaptım.Çok su içtim.Bence çok başarılı.Ancak kitabı iyice anlayarak okumak lazım.Listeye göre yemek hazırlamak değil de var olan az yağlı yemekleri listeye uyarlayarak yemek çok daha kolay.Ayça Hanımı yalnızca TV de gördüm.Çok tatlı bir bayan.Aklına sağlık .Tavsiye ederim.

sabah tahmin ettiğim gibi 56 yı göremedim 57.1 geldim bu gün misafirim vardı gündüz hesaplayarak hazırlayabileceğim yemek yapmadım yiyecek vakitte bulamadım o başkada :) neyse misafirlerimle ikram tabağımdan yemedim az önce onları uğurladım çayımın yanına 4 sarma küçük bir parça kek ve misafirlerimden birisi diyetteydi onun için fırında yine ayça kayanın tariflerinden olan kabakta peynirli börek niyetine yiyebileceği bir şey yapmıştım bir tanede kırmızı biberli yapmıştım ondan kalanları yedim anlayacağınız bu günüde kazasız attım sabah kaç gelirim bilmiyorum.

herkese günaydın üç dört gündür yazamıyorum çünkü kızım rahatsızdı hep onunla uğraştım onun rahatsızlığı beni çok korkuttu.hiçbir şeyle uğraşamadım son tahlilleri yarın inşallah temiz çıkar şuan ondan başka bir şey düşünemiyorum zaten bu arada yemek düzenim kalmadı kızım iyi olsun da kilo nasıl olsa verilir.

herkese günaydın üç dört gündür yazamıyorum çünkü kızım rahatsızdı hep onunla uğraştım onun rahatsızlığı beni çok korkuttu.hiçbir şeyle uğraşamadım son tahlilleri yarın inşallah temiz çıkar şuan ondan başka bir şey düşünemiyorum zaten bu arada yemek düzenim kalmadı kızım iyi olsun da kilo nasıl olsa verilir.

geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş çocukların rahatsızlığı çok can sıkıcı oluyor insan başka bir şey düşünemiyor sıkıntıları attınca bekliyorum

bu gün gene 57. 1 geldim :( geçen sene bu şekilde beslenince 10 günde bir kilo verebiliyordum 24 aralıkta 57.9 la başlayınca pat pat inince dedim daha çabuk verecem galiba ama yok 4 günde falan 57.1 gördüm ama 56.9 u göremedim gene 10 günü bulacak galiba 1 kilo inmem

geçmiş olsun allah acl şifa versin canım...

24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9 ve nihayet 56yı görebildim:) ben 10 günü bulacak diyordum tam 7 günde 1 kilo indim :)

bu gün 42323 e göre neler planladım neler tüketeceğim paylaşayım bu gün bir avuç bile gelmeyecek beyaz leblebi ve akşam sütlü kahvemin yanında bir dilim kek ile tahıl hakkımı doldurcağım tabiki yağ hakkımda dolmuş oluyor öğlen öğünümde meyve hakkımı doldurdum akşamda yemekte havuçlu yoğrut salatası ve sütlü kahve ile süt hakkımı dolduracağımve akşam yemeğimdede et hakkımı kullanırım bu arada ben dün lahana çorbası pişirdim zaten lahana çorbası ayça hanımında önerdiği bir çorba ben akşam yemeklerinde sınırlarımı aşmamak için hergün bir kase çorbamdan içip diğer yemeklerime bu şekilde geçiş yapacağım

çok zor dört gün geçirdim.diyebilirimki ömrümden 10 yıl gitti.ama çok şükür herşeyi temiz çıktı bu arada bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim rabbim nerede hasta varsa hepsinin şifasını versin.

yarından itibaren kaldığım yerden devam artık durmak yok.ama kaç gündür dikkat etmediğim için kilom değişti galiba yarın sabah tartılıp son kilomu yazarım.şu kilo cetvelinide bilen yokmu acaba yardımcı olabilirmi

yarından itibaren kaldığım yerden devam artık durmak yok.ama kaç gündür dikkat etmediğim için kilom değişti galiba yarın sabah tartılıp son kilomu yazarım.şu kilo cetvelinide bilen yokmu acaba yardımcı olabilirmi

cetvel nasıl yapılıyor bilmiyorum canım ya ama ben kendim oluşturdum hergün yazıyorum o daha motive edici değil mi :):) bu arada çok geçmiş olsun sıkıntını atlatmış olmana çok sevindim

cetvel nasıl yapılıyor bilmiyorum canım ya ama ben kendim oluşturdum hergün yazıyorum o daha motive edici değil mi :):) bu arada çok geçmiş olsun sıkıntını atlatmış olmana çok sevindim

çok teşekkür ederim selalmaz allaha şükür atlattık.bu arada bende kendime excel de bir tablo hazırladım zaten oradan hergün yazıyordum.buradakini merak ettim ama neyse önemli değil bu arada tartıldım ve 85,3 olmuşum.yani 0,900gr.almışım.ama önemli değil bundan sonra dahada dikkat edicem.şimdi sabah kahvaltısında yulaf ezmesi yoğurt ve bir hurma yedim ara öğün yapmam öğlende bir tavuk but bir dilim ekmek yoğurt ve salata ara öğün yine yapmam çünkü akşam yılbaşı çok fazla yemem ama yinede ben önlemimi alayım.bu arada hepinizin yeni yılı kutlular herkese sağlık,huzur,mutluluk ve az kilolu bir sene dilerim :)

Back