• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Merhaba arkadaşlar. ben bugün ilk defa duydum bu diyeti. Yarın ilk işim kitabı almak olacak. Her kiloya göre farklı numarada diyet yapıyoruz sanırım. Bana 5333 olur gibi geldi bana ama tabi kitabı okuduktan sonra net olacak anlarım.

günaydın aramıza hoş geldin.kitabı okuduktan sonrası çok kolay aslında kitabın mantığını anladığında olay tamamdır zaten.kolay gelsin.

Merhaba arkadaşlar. ben bugün ilk defa duydum bu diyeti. Yarın ilk işim kitabı almak olacak. Her kiloya göre farklı numarada diyet yapıyoruz sanırım. Bana 5333 olur gibi geldi bana ama tabi kitabı okuduktan sonra net olacak anlarım.

evet bu kitap tam başucu kitabı aldıına pişman olmayacaksın...kolay gelsin...

arkadaşlar bebeklerinizi ve bebeklerimizi güle güle büyütelim benim de 8 ve 2 yaşında iki çocuğum var ben de 87 lerde doğum yaptım ve ancak zar zor 72,5 indim ama 23 gün önce d&r dan ayça kayanın kitabı yemeklere karşı bakış açımı değiştirdi...yaptığım güzel şeylerden biridir aldığım bu kitap ve çevremdeki sevdiğim kilolu ve zayıflamak isteyenlere bu kitabı hediye etmeyi düşünüyorum...hepimize kolay gelsin....pes etmek yok yola devam böyle birbirimize destek olalım tamam mı....

bugüne kadar çok fazla diyet yöntemi duyduk.ama bu bir diyet değil yaşam biçimi en güzel en sağlıklı olanı da bu zaten daha önce devlet hastanesinin diyetisyenine de gittim.hatta annemle gittik ben 90 kiloydum annem 115 ikimizede aynı diyeti verdi.hatta gelen herkese aynı kağıdı veriyordu.sadece ekmek dilimlerinde oynama yapıyordu 1 dilim az veya çok tabiki sonuç değişmedi önce verdik.sonra tekrar aldık.ama ayça hanımın kitabından sonra herşey değişti.ben başlayalı tam 45 gün oldu ve ben 5,4 gr. verdim.annemse şuan 104 kilo bence ayça hanım bizim için bir şans işin mantığını anladığımızda herşey kendiliğinden ilerliyor zaten.

bugüne kadar çok fazla diyet yöntemi duyduk.ama bu bir diyet değil yaşam biçimi en güzel en sağlıklı olanı da bu zaten daha önce devlet hastanesinin diyetisyenine de gittim.hatta annemle gittik ben 90 kiloydum annem 115 ikimizede aynı diyeti verdi.hatta gelen herkese aynı kağıdı veriyordu.sadece ekmek dilimlerinde oynama yapıyordu 1 dilim az veya çok tabiki sonuç değişmedi önce verdik.sonra tekrar aldık.ama ayça hanımın kitabından sonra herşey değişti.ben başlayalı tam 45 gün oldu ve ben 5,4 gr. verdim.annemse şuan 104 kilo bence ayça hanım bizim için bir şans işin mantığını anladığımızda herşey kendiliğinden ilerliyor zaten.

maşalah canım ya annende çok güzel kilo vermiş

herkese merhabalar bugün tartıda 84,200 geldim.biliyorum sizin için bir anlamı yok ama benim için çok anlamı var bu kadar kısa sürede ve yardım almadan kilo verebileceğimi tahmin edemezdim.ama irade ve ayça hanımın kitabı sağolsun o olmasa böyle kilo veremezdim.herkese mutlaka tavsiye ediyorum kitabını okusunlar illede kilolu olmak gerekmiyor bence sağlıklı yaşamak içinde şart.diyet başlayalı tam 47 gün oldu ben tam 5,800gr.verdim isteyince oluyor kimse pes etmesin

herkese merhabalar bugün tartıda 84,200 geldim.biliyorum sizin için bir anlamı yok ama benim için çok anlamı var bu kadar kısa sürede ve yardım almadan kilo verebileceğimi tahmin edemezdim.ama irade ve ayça hanımın kitabı sağolsun o olmasa böyle kilo veremezdim.herkese mutlaka tavsiye ediyorum kitabını okusunlar illede kilolu olmak gerekmiyor bence sağlıklı yaşamak içinde şart.diyet başlayalı tam 47 gün oldu ben tam 5,800gr.verdim isteyince oluyor kimse pes etmesin

evet bizim kilomuz senin kadar degil belki ama birbirimizin yasadigi sevincler ayni ....seni cani gonulden tebrik ediyorum ve durmak yok yola devam birbirimize destek olmaya devam....

Son düzenleme:

çok güzel maşallah günlük nasıl beslendiğini paylaşırmısın ben kendimi veremiyorum başlıyorum sonra motivem bozuluyor vermem gerken kilo az olunca psikolojik olarak kendimi veremiyorum ama az olması rağmen neden o kadar verdimde şu 2-3 kiloyu veremiyorum diyede moralim bozuluyor bir versem bir kurtulsam ayça hanımın önerileri ile koruyacağıma eminim ama kurtulamıyorum 2-3- kilodan:(

çok güzel maşallah günlük nasıl beslendiğini paylaşırmısın ben kendimi veremiyorum başlıyorum sonra motivem bozuluyor vermem gerken kilo az olunca psikolojik olarak kendimi veremiyorum ama az olması rağmen neden o kadar verdimde şu 2-3 kiloyu veremiyorum diyede moralim bozuluyor bir versem bir kurtulsam ayça hanımın önerileri ile koruyacağıma eminim ama kurtulamıyorum 2-3- kilodan:(

selamlar selalmaz inan bana evlenirken benimde kilom 58'di. bende bir kaç kilodan bir şey olmaz dedim iki çocuktan sonra sonuç ortada şimdi uğraşdur:( ama eski halime gelmeye kendime söz verdim herkes buzdolabını kapağına herkes zayıf resmini yapıştırır bense en kilolu halimi yapıştırdım şaka bir yana herşey beyinde ve iradede bitiyor.beslenmeme gelince genelde sabahları yulaf ezmesi kuru meyve yiyiyorum.bazen de tam buğday ekmeğine bir tost ara öğün sütlü kahve öğlen kurubaklagil ve sebze yemeği salata ikindi bir meyve akşam sadece sebze ve salata gecede tarçınlı süt tabiki bu yediklerim günlere göre değişebiliyor mesela öğlen et yada tavuk yersem kurubaklagil yemiyorum gibi ama sakın motiven bozulmasın.kolay gelsin.

motivem çok bozuldu neden bilmiyorum kendimi durduramıyorum tatlı krizlerine giriyorum beni hurma kayısı kesmiyor daha reglime de var sizler nasıl çözüm buluyorsunuz???

motivem çok bozuldu neden bilmiyorum kendimi durduramıyorum tatlı krizlerine giriyorum beni hurma kayısı kesmiyor daha reglime de var sizler nasıl çözüm buluyorsunuz???

sorma bende kendimi zorluyorum dünü güzel atlattım kazasız bu günde inş öyle olur sabah tartıldım 57.9 geldim yarın sabah kaç gelirim bilmiyorumen azından diyorum 5 gün kendimi kontrol altına alayım ki 56 yı görebileyim diyorum inş.

sorma bende kendimi zorluyorum dünü güzel atlattım kazasız bu günde inş öyle olur sabah tartıldım 57.9 geldim yarın sabah kaç gelirim bilmiyorumen azından diyorum 5 gün kendimi kontrol altına alayım ki 56 yı görebileyim diyorum inş.

valla bende artık o tatlı krizleri olmuyor artık neden bilmiyorum bende tatlıyı çok severdim ama şimdi hiç aramıyorum bile belkide günde 3 sefer meyve yediğim içindir daha önce bu kadar meyve yemezdim birde artık yemek düşünmeyi bıraktım önceden aklım hep yemeklerdeydi ama şimdi aklıma hiç gelmiyor bence bu ayça hanımın diyeti sayesinde oldu.

valla bende artık o tatlı krizleri olmuyor artık neden bilmiyorum bende tatlıyı çok severdim ama şimdi hiç aramıyorum bile belkide günde 3 sefer meyve yediğim içindir daha önce bu kadar meyve yemezdim birde artık yemek düşünmeyi bıraktım önceden aklım hep yemeklerdeydi ama şimdi aklıma hiç gelmiyor bence bu ayça hanımın diyeti sayesinde oldu.

ya benimde tatlı krizlerinden ziyade artık vucut savunmayamı geçti yoksa kırılma noktasında bilmiyorum yediklerime dikkat etmeme rağmen kolay veremiyorum artık yoksa tatlı yemek istediğim zaman hurma elma falan gayetiyi geliyor ama en ufak bir kaçamakta gr inmiyorum önceeden en ufaka kaçamak bu kadar etkilemezdi ama vucudum direniyor gibi geliyor bana ama insan yemeye yemeye tatlı yeme isteği olsada önce ki tükettiğim kadar tüketemiyorum midem bulanıyor

dünüde kazasız atlattım sabah 57.6 geldimbu günde gayet ayarlı gitti şimdiye kadar bakalım gün nasıl bitecek ve sabah kaç kilo geleceğimsabahacılı domates sosu ve bir kepek ekmekbir tatlı kaşığı reçel biryarım yumurta haşlaması yedim
öğlen yogurt ve beyaz leblebi yedim akşamada pırasa mücveri gibi bir şey deneyeceğim fırında yani 42323 sayımıma uygun beslenmiş oluyorum kabaca bakalım yarın kaç geleceğim

bu sabah 57.2 geldim yine bu saate kadar sınırlarımın dışına çıkmadım akşamadaevdekilere makarna yapıp kendim yogurtlu turp ve patlıcan ve biber közlemesi salatası yapacağım ve 2 kaşıkta makarna bu günüde bu şekilde kapatırsam yarın sabah 56 ları görürüm gibi geliyor amabakalımhedefimde cumaya kadar 56 yı görmekti inş

Back