- Konu Sahibi BlackSwann
şu an da 5333 yapıyorum
canım kitap şu anda elimde değil orda kaç arasına girersin bilmiyorum ama şu andaki giib devam et istersen bakarsın kiloda gr oynamaz isen biraz aşağı çekersin rakamları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an da 5333 yapıyorum
merhabalar tekrar aranızdayım bence böyle devam et inşallah bende yakında 70 leri görebilicem.bu arada ben hergün sabahtan akşam ne yersem günlük şeklinde yazıyorum.sana da tavsiye ederim.hem ne yediğimi daha iyi görüyorum.hemde yazdığım için fazla kaçırmıyorum.ben başlayalı tam 1 ay 6 gün oldu 4,600 gr.verdim.
1 ayda çok güzel kilo vermişsin
salata sevmeyen ve yemeyen biri olarak başta biraz zor oldu ama alıştım.birde hiç kaçamak yapmıyorum çünkü yaparsam devamı geleceğini biliyorum.onun için hepsinden uzak duruyorum.tavsiyem azla birşey olmaz demeyin çünkü o azlar sonradan çoğa dönüşüyor.o yüzden uzak durmakta fazda var.
merhabalar tekrar aranızdayım bence böyle devam et inşallah bende yakında 70 leri görebilicem.bu arada ben hergün sabahtan akşam ne yersem günlük şeklinde yazıyorum.sana da tavsiye ederim.hem ne yediğimi daha iyi görüyorum.hemde yazdığım için fazla kaçırmıyorum.ben başlayalı tam 1 ay 6 gün oldu 4,600 gr.verdim.
3 kestane 1 dilim ekmekmiş
mrb kızlar benim merak ettiğim lor peyniri ve aşure.acaba kaç yemek kaşığı lor bir et yerine geçer ve aşure nasıl hesaplanır.ve fazlalığı az olanlar 3-5 kilo gibi 42323e mi uymalı
ben iki kaşık loru bir et diye sayıyorum aşureyi ise bilmiyorum...
ayça hanımın dediğine göre öğlen öğününde ufak bir kase tüketilmesi ve ana yemek sayılması gerekiyormuş.