• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9
31aralık 57.0
01 ocak 56.9
02 ocak 56.4 6 gündür takılmış olduğum 57.0ve 56.9 lu sayılardan 56.4 e inmiş bulunuyorum :):)

mesajımı yanlış yazmışım düzeltemedim tarihlerime bakarsak tam 10 günde 57.9-56.4 =1.5 kilo vermiş bulunuyorum
benden başka pek sık yazan birileri olmadığı için kendi kendime takılıyorum burda onu yazıyorum bunu yazıyorum belki okuyanlar aynı şeyleri yazıp duruyor diye bilir ama napayım kendi kendime ancak bu kadar yazışabiliyorum. arkadaşlar nerelerdesiniiiiiiiiiz

mesajımı yanlış yazmışım düzeltemedim tarihlerime bakarsak tam 10 günde 57.9-56.4 =1.5 kilo vermiş bulunuyorum
benden başka pek sık yazan birileri olmadığı için kendi kendime takılıyorum burda onu yazıyorum bunu yazıyorum belki okuyanlar aynı şeyleri yazıp duruyor diye bilir ama napayım kendi kendime ancak bu kadar yazışabiliyorum. arkadaşlar nerelerdesiniiiiiiiiiz

tebrikler yok canım yanlız değilsin sadece ben bu ara tam yapamadığımdan dolayı kilom değişmiyor ondan yazamadım yoksa takipteyim ama doğru söylüyorsun yazmadan da olmuyor söz yarından itibaren tekrar yediklerimide paylaşıcam.

tebrikler yok canım yanlız değilsin sadece ben bu ara tam yapamadığımdan dolayı kilom değişmiyor ondan yazamadım yoksa takipteyim ama doğru söylüyorsun yazmadan da olmuyor söz yarından itibaren tekrar yediklerimide paylaşıcam.

yazmanın çok faydasını görüyorum tartıda bir önceki günden daha eksik çıkınca buraya hemen yazmak istiyorum dediğin gibi aynı kiloda çıkarsam yazasım gelmiyor ama yazdığım zaman ertesi gün az çıkmalıyım burda paylaşmalıyım diye düşünerek daha dikkat ediyorum

sizlerle bir tatlı tarifi paylaşmak istiyorum başka yerlerde varmı bilmiyorum ama bir yerlerden görmeden okumadan kendim denedim ve çok beğenerek yiyorum tatlı krizlerimi çok rahat atlatıyorum hemde zahmetsiz bir tane yumuşacık cennet hurmasının içine bir tatlı kaşığı kakao ben taçını çok sevmiyorum ama genede çok azda olsa atıyorum ve bir tane ceviz içi atıyorum bir güel karıştırıyorum ve gerçekten tam bir puding tadı alabiliyorum akşam ev dekilere çayın yanında bir şeyler hazırlarken kendimede bundan yapıyorum ve severek yiyorum

Son düzenleme:
bu gün neler yedim sayarak paylaşmak istiyorum
4 tahıl= sabah 1 dilim ekmek öğlen beyaz leblebi akşam bir küçük ev yapımı kurabiye
2 et =sabah bir yumurta akşam et yemeği
3 süt = öğlen yoğurt akşam sütlü kahve
2meyve= bir tane cennet hurması

her sabah ki gibi güne yeşil çayımla başladım arkasından yulaf ezmesi yoğurt ve elma ara öğünde sütlü kahve öğlene zeytinyağlı barbunya yoğurt bir dilim ekmek salata ikindide bir meyve akşama daha yemek yapmadığım yapınca paylaşırım.bir de ben düzenli yiyemediğim için bir kaç gündür ipin ucu kaçtı yine yani hep korktuğum başıma geldi.taparlayıncaya kadar yani en son 84,200'e tekrar inene kadar kilomu yazmiycam.ama yediklerimi devamlı paylaşıcam.hepimize kolay gelsin.

ve bu gün kilomu yazayım 56.2 :) akşam uzun süredir olmayan kıyafetlerimi denedim içlerine girebilmek çok güzel hatta bol bile gelenler var ama kilolu iken alıpta hala hiç içine giremediğim kıyafetler var ben şu anda birazda onlar için zayıflıyorum tavsiye ederim bu şekilde kıyafet alabilrisniz az kaldı şöyle bir 53 olabilsem çok rahat olacak içine şu anda tam giriyorum ama istiyorum ki rahat rahat olsun yarın annem geliyor ve beni görünce kızacak neden bu kadar zayıfladın diye tamda gaza gelmiştim :(

akşama gene misafirim olacak çeşitlerim az ama inş dayanabilirim. gerçi tahıl hakkımın 2 dilimini kullandım şuana kadar ama bakalım akşama Rabbim sabrımı bol versin ki yarın 55 i görmek istiyorumyarın sabah 55.9 u görmüş olursam12 günde 2 kilo vermiş olacağım inş.

valla tebrikler darısı benim başıma benim önümde uzun bir yol var daha yaza kadar en az 15 kilo vermem lazım

Allahın izni ile bebişim doğsun ben de aranıza katılcam kızlar

hayırlı olsun bebeşin doğsunda kilo nasıl olsa verilir bu günlerinin kıymetini bil benim iki kızım var hayatımın en güzel ve özel günleri hamilelik günlerimdi.çok rahat iki hamilelik yaşadım umarım seninkide rahat geçer

valla tebrikler darısı benim başıma benim önümde uzun bir yol var daha yaza kadar en az 15 kilo vermem lazım

olur canım olur ümitsiz olma ben 75 den 57 ye indim hop 2. bebek tekrar 72 den 56 ya indim ki ben çok zor kilo veren şahıslardanım kimisi hasta olur hemen 1-2 kilo gider kimisi bir sıkıntısı olur hop 1-2 kilo gider kimisi çok koşuşturmaktan kilo alamaz falan ama bunların hiç biri beni etkilemez ama maşallah ayça hanımın yöntemi ile tık tık vermeye başladım önceden daha sıkı diyetlerim falan oluyordu ama bu kadar hızlı veremiyordum ama bu günlerde maşallah bir hızlı iniş oldu ama yediklerimi gerçketen sayıyorum

günaydın 31.12.2013 85,300gr.bu sabah tartıldım.85 kilo geldim.neyse buna da şükür bundan sonra daha da dikkat etmem lazım.şu seksenlerden bir kurtulsam...

Allahın izni ile bebişim doğsun ben de aranıza katılcam kızlar

ilk doğumdan sonra tam 57 olmuştum tadına varamadan 2. bebek oldu ben zayıf hamile klaınca kilo almam yediklerimede dikkat ederim diyordum gene ama olmadı hamilelikte gene çok kilo almıştım bende sizin gibi en az doğum kadar doğumdan sonraki kilolarımıda vermem için sabırsızlanıyordum doğumu bir yapayım nasıl kilo verecem diyordum ve doğumdan sonra 1. aydan sonra gerçekten yemelerime dikkat ettim ayça hanımın tavsiyelerine uyarak falan ve hem emzirmek hemde dikkat edince hızla inmiştimsonra yavaşlayabiliyor kilo verme azyemek benim sütümü etkilememişti maşallah ve rahatlıkla yediklerimi kısabildimama ilk oğlumda süt olsun diye hastaneden eve geldiğimde 71 dim ama emzirirken 75 olmuştum ve hemen dikkat ettim spor falan eger dikkat etmeseydim dahada alırdım eminim

31.12.2013 85,300
04.01.2014 85
05.01.2014 84,800 evet kilolardan böyle gram gram kurtuluyoruz artık.darısı tüm isteyenlerin başına

Back