- Konu Sahibi BlackSwann
-
kimse paylaşımda bulunmuyor ama
herkese günaydın üç dört gündür yazamıyorum çünkü kızım rahatsızdı hep onunla uğraştım onun rahatsızlığı beni çok korkuttu.hiçbir şeyle uğraşamadım son tahlilleri yarın inşallah temiz çıkar şuan ondan başka bir şey düşünemiyorum zaten bu arada yemek düzenim kalmadı kızım iyi olsun da kilo nasıl olsa verilir.
herkese günaydın üç dört gündür yazamıyorum çünkü kızım rahatsızdı hep onunla uğraştım onun rahatsızlığı beni çok korkuttu.hiçbir şeyle uğraşamadım son tahlilleri yarın inşallah temiz çıkar şuan ondan başka bir şey düşünemiyorum zaten bu arada yemek düzenim kalmadı kızım iyi olsun da kilo nasıl olsa verilir.
yarından itibaren kaldığım yerden devam artık durmak yok.ama kaç gündür dikkat etmediğim için kilom değişti galiba yarın sabah tartılıp son kilomu yazarım.şu kilo cetvelinide bilen yokmu acaba yardımcı olabilirmi
cetvel nasıl yapılıyor bilmiyorum canım ya ama ben kendim oluşturdum hergün yazıyorum o daha motive edici değil mi :):) bu arada çok geçmiş olsun sıkıntını atlatmış olmana çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?