Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

sevgili dilek yolun izmire düşerse mutlaka beklerim misafirim ol.birlikte hem yeriz hem sohbet ederiz.düğününüzde hayırlı olsun,ama satıcı bence densizlik etmiş ona neymiş ki senin kiloların hem evlenince kilolu olacaksın diye birşey de yok bence sen keyfine bak.

günaydın kızlar bugün çok işim var o yüzden hemen listemi vereyim;

sabah:2 kaşık yulaf ezmesi ve süt
ara:3 kayısı
öğlen:1 kepçe çorba,4 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği
ikindi:1 bardak süt,3 kayısı
akşam:4 kaşık patlıcan,yoğurt,1 dilim ekmek

3 tahıl+3 süt+2 meyve

aralarda bol su içiyorum ama artık yeşilçay,kahve içemiyorum çünkü kabızlık yapıyor.

Öğünlere dikkat ediyorum ama spora ağırlık vermeye başladım, normalde bir gün yürüyüş 1saat (yada eliptik bisiklet 45dk),birgün callanetics yapıyordum ama şimdi hergün yapıyorum... Daha iyi hissediyorum call zaten ara ara yapmıştım ama şimdi düzene iyice koydum, iyi gidiyor...
Bugün 2ymk kaşığı müsli, 1meyve ,ysb süt
öğlen haşlanmış karnıbahar ve ysb yoğurt
akşama bol salata ama yanına ne yapacağıma daha karar veremedim...

gerçekten spor çok önemli ben çocuklardan dolayı fırsat bulamıyorum ama artık havalar ısınıyor en güzeli yürüyüş bence:)

herkese günaydın yine kilolar takıldı galiba ama pes etmek yok zayıf hallerimi düşünüp motive olmaya çalışıyorum.aslında bazen hiç bu konuları düşünmüyorum o zaman daha rahatım aslında insan düşündükçe daha çok yemek istiyor.bende kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.bu aralar terasımı düzenlemeye çalışıyorum.çiçeklerimi daha yeni yeni dikiyorum bir de vazgeçemediğim ahşap boyamalarım var tabi ki insanın aklı başka yerde olduğunda şu yemekmiş zayıflamaymış zaten kendiliğinden unutuluyor.neyse bugün çok uzattım lafı işte bugünkü listem;

sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurtanın sarısı,5 zeytin,1 ç.b.süt
öğlen:zeytin yağlı kabak yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ikindi:5 çilek,3 kayısı
akşam:1 kepçe çorba,kabak yemeği,yoğurt

01,04,2014 81,400
03,04,2014 81,300 gr.

canım takıldıysan şaşırt kendini mutlaka korkma kilo almıyosun tecrübeyle sabit 2 -3 gün bırak dengeli beslenmeyi yemediğin şeyler girsin bünyene takılman geçer,ben 80,5 kiloda takıldım hemde tam 2 hafta böyle olmıcak risk almak zorundayım dedim yoksa gitmiyo ne yapsam olmadı ozaman da takıldığımda 5 gün hem sporu hem diyeti bırakmıştım sonra yeniden başladım ve takır takır ilerlemeye başladı ve öyle 2-3 kilo falanda almadım en fazla 500 gr oynamıştır onuda zaten yeniden vermeye başlayınca hemencik veriyosun korkma yani takılmaktan..

Son düzenleme:

ben zaten takıldığım da bırakıp şaşırtmak istediğim için 79,300 den geri 82,00 kiloya geri geldi bir daha da böyle birşey yapmayı düşünmüyorum.hem insanın bünyesi için de zararlı olduğuna inanıyorum neyse yine de önerin için teşekkürler.

bendede durumlar aynı ayşecim takıldım 52.5-53 gidip geliyor.spordan sonra eve gidince ymek yemiyorum o zamn az çıkıyor.eve erken gidip akşma yemeği yiyince fazla çıkıyor. bünyeyi şaşırtmak lazım ama bu şaşırtmayı bence şokla sağlamak lazım yani bir süre farklı şeyler yiyerek,çok yiyerek değil.
bende önümüzdeki hafta öyle bir şey yapmayı planlıyorum...kafaya taktıkça aklım hep yemekte oluyor...ahhh bir rahat olabilsek...

bugünkü menümü yazayım.

uyanınca__1 çk yağ,2 kuru incir,1 kuru kayısı yedim. dün akşam spor vardı ya çok aç olduğum için az ekmek ve peynir yemeden evden çıkamadım(
kahvaltı___2 yk.yulaf ezmesi,1 çk.keten tohumu,1 yk.lor,yarım domates,
öğle______kıymalı karnabahar,1 brd ayran
ara_______1 yeşil elma,1 brd ayran
akşam____salata,yoğurt,çorba,pazı kavurması

şaşırtmak için sürekli yüksek kalorili yicekler yemişsen eğer böyle olması normal abartmamak lazımdı neyse rica ederim.

Selam kızlar benimde sürekli oynuyor. Bir türlü adapte olamadım ama gerçekten düşünmemek lazım diyette olduğunu insanın aklı hep yemekte oluyor bide benim gibi evdeseniz daha fena)
Sabah 2 dilim ekmek melemen ve peynir
Öğlen 1 sb süt içtim sadece
Arada 1 elma ve 3 fincan yeşil çay
Akşama taze fasülye çorba salata ve turşu
3221oluyor
Kilom
1.04...56
2.04...55.4
3.04...56(akşam maalesef kek ve kurabiye yemiştim)

herkese günaydın hep en erken yazan benim galiba ama olsun benim için iyi oluyor.buraya yazınca yerken de değiştirmemiş oluyorum.hem de tüm gün yiyeceklerim belli oluyor.neyse işte listem;

sabah:2 dilim ekmek,salatalık,1 dilim peynir,maydanoz,dereotu,5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,1 ç.b. süt
öğlen:fırında mücver,yoğurt
ikindi:5 çilek
akşam:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi

5 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;
03,04,2014 81,300
04,04,2014 80,700 gr. :116:

görüldüğü gibi tekrar başladım kilo vermeye çok güzel bir şekilde devamı da gelecek.

kızlar hafta sonu bilgisayarım bende olmayacağın yazamayacağım ama aynen devam pazartesi görüşürüz.hepinize iyi hafta sonları:)

Ayşecim tebrik ediyorum seni ne güzel ben de vermeye başladım
Menüm sabah 2 dilim ekmek bir yumurta bir peynir
Kahvaltıyı geç yaptım öğlen yemedim akşam da yemeğe davetliyiz diğer haklarımı sakladım
Kilom
3.04...56
4.04...55.6

slm kızlar epeydir yazamadım bu ara maalesf uyamıyorum sütüm çok az mamada içmiyor kızım ama takipteyim sizi kilolar gidiyor maaşallah sizden görüşürüz

günaydın kızlar,

dün sabah erken saatlerde ofis toplantısıyla başlayan koşuşturmaca bütün gün devam etti. ne sabah kahvaltım oldu ne adam gibi öğle yemeğimi yiyebildim.akşam spora yarım elma ve 1 brk ayran ile aç gittim sayıılır. spordada hoca salona yeni gelen bir bisiklet için bak bu bisiklet basen ve kalça için çok iyi diyince ooo tam benlikmiş dedim ve 35 dk. sadece onu bindim.eve geldiğimdede akşam 9 olmuştu. geç oldu diyerek azcık süt içtim ve kalan yarım elmamı yedim ama nedense herzamn bunlar yeterdi dün akşam ise banamısın demedi...karnımdan gelen gurultular ile ve bu gecenin sabahı nasıl saldırmadan yapacağımı düşünerek uyudum(( ve korktuğum başıma geldi(

sabah herzamnki gibi 1 çk yağ,3 kayısı yedim. sonra evden aç çıkmaya mecalim bile olmadığı için hemen ağzıma atıyım bişeyler dedim.1..2..derken tam 3 dilim ekmek,peynir,zeytin, azcık sarelle,sürme lor peyniri, yeşillik, 1 çb süt... yani anlayacağınız ne bulduysam ki bunları en fazla 10 dakikada attım ağzıma, resmen gözüm dönmüştü(( şimdilerde bu kadar yemenin verdiği vicdan azabını, yediklerimin mideme taş gibi oturmasını ve neden böyle olduğumu düşünmelkteyim( bu benim çok karşılaştığım bir sorunum. hee bazen tutuyorum kendimi bazen tutamıyorum bugünkü gibi( demekki biryerledr yanlışım var. belkide akşam 9 da olsa bişeyler yemeliyim...kilo aldırmayan ve tok tutan. akşam kilo alırm diye yemiyorum, ee noluyor sabah acısını fazlasıyla çıkartıyorum..böylece bir işe yaramıyor.

çözümler bulmalıyım,artık bu gidişe bir dur demeliyim,her öğünüm benzer yoğunlukta olmalı. sizinde fikirlerinizi alıyım kızlar...

önümüzdeki haftaya yeni kararlarla yeni bir başlangıç yapmak istiyorum kızlar. uzun zamandır devam eden 2 ileri 1 geri direncini kırmam lazım...akşam ızgara balık ve salat ile umarım günü telafi edebilirim. yarında birkaç akraba ziyareti var, malum düğünümüz için. insanlar illaki bişeyler ikram edecekler,bana zararının olacağı kesinde inş. çok olmaz bari...herkese iyi haftasonları diliyorum. kendinize iyi bakın canlarım...

Dilekcik bence akşam az yemekle iyi yapıyorsun
Ben senden öğrendim aç yatmayı bence aç yatınca zaten veriliyor kilolar
Sıkıntı sabaha epey guruldayan sesli bir mideyle uyanmak)
Ve tabi dediğin gibi hemen sonrası
Tavsiyem şu ben öyle yapıyorum
Hemen kalkar kalkmaz 2 bardak su
Ve bir yerde okumuştum yemek isteğiniz gelince eğer beklemezseniz hızlı ve çok yersiniz o yüzden hemen yemeden önce 15 dakika bekleyerek bu isteğinizi erteleyin diyordu ve çok mantıklı zaten 15 dk sonra yerim diye düşününce beklerken vazgeçiyor insan ve daha sağlıklı düşünüyor

Menüm sabah 2 küçük haşlanmış patates üzerine yoğurt ve çok azıcık tereyağ
Öğlen büyük bir elma
Akşam ıspanak yoğurt ve bir dilim ekmek
8 gün sonra diyete başlayalı iki ay olmuş olacak o zamana kadar dikkat etme hedefi koydum kendime hiç kaçamak yapmayacağım
Kilom
3.04...56
4.04...55.6
5.04...54.8 ama bir günde nasıl bu kadar değişti anlamadığım için tartının bozuk olduğunu düşünüyorum)
Bugün yazlıkları çıkardım geçen yaz ki kıyafetlerim bol geldi mutlu oldum ama bi daha kıyafet almak zorunda olmak kötü

Geçen yaz 60 vardım

Menüm sabah 2 küçük haşlanmış patates üzerine yoğurt ve çok azıcık tereyağ
Öğlen büyük bir elma
Akşam ıspanak yoğurt ve bir dilim ekmek
8 gün sonra diyete başlayalı iki ay olmuş olacak o zamana kadar dikkat etme hedefi koydum kendime hiç kaçamak yapmayacağım
Kilom
3.04...56
4.04...55.6
5.04...54.8 ama bir günde nasıl bu kadar değişti anlamadığım için tartının bozuk olduğunu düşünüyorum)
Bugün yazlıkları çıkardım geçen yaz ki kıyafetlerim bol geldi mutlu oldum ama bi daha kıyafet almak zorunda olmak kötü

Geçen yaz 60 vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…