• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Gelelim bugünkü menüme sabah yine çok yedim ama geç yedim bugün
Sabah 3 dilim ekmek ekmeği kızartınca dayanamıyorum maalesef ve Menemen ve az krem peynir
Öğlen 2 mandalina ve süt ile geçiştirdim
Akşama kıymalı patlıcan yemeği 2 kaşık pilav ayran ve salata yiyeceğim
4 2 2 2 oluyor

Sabah kahvaltılarım çok ender farklılaşıyor, onun için 1,5süt 1tahıl 1meyve olarak rutine bağlıyorum :)
öğlentavuk salata var
öğlen ile akşam arası 1elma yarım bardak süt
akşam dolma olduğu için tahılları çok harcamayacağım
2.5tahıl dolma, 1yoğurt,1et
4t,2et,3süt,2m, 8sarma (4sarma 1tahıl 1yağ) ve akşam içtiğim zeytinyağı 3yağ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün az yememe rağmen 200 gr fazla çıktım normal mi dersiniz bu dalgalanmalar 65 i görmek istiyorum yaa

Son düzenleme:
ah dilekciğim girip bakıyorum diyorum ama uzun uzudıya duramıyorum benim kız bilgisayara oturunca çıldırıyor hemen klavyeye saldırıyor bazen o kadar zorluklarla yazıyorum saçma sapan cümleler kurabiliyorum ben yazmaya başlayınca oğluma bil. yasak hemen o dibimde bitiyor kız ne anlayorsa yazmak istiyor falan :) neyse bu gün gene devam ettim direnç kırma diyetime inş yarında devam edersem53 ü görebileceğim sabah 54.6 geldim arkadaşlar özellikle yazmak istiyorum ben gün içinde kuru meyve tüketiyorum ama kendi kuruttuğumuz yazın mutlaka kurutun ihmal etmeyin hem gün boyu bnei oyalıyor akşamları çayın yanında kurtarıcımoluyor özellikle okulda kantine gitmemi engelliyor bu kuru meyvelerde neler var ekşi elma kurusu,kayısı, vişne,kiraz ,armut,şeftali benim en büyük kurtarıcım nasıl kurutuyorum vişne ve kiraz normal bütün olarak kurutuyorum armut ve şeftaliyi kalın kalın dilimleyerek elmayıda ister kabuklu isterseniz kabuğunu soyarakta kurutabilirsiniz ama tavsiyem vişne ve ekşi elmayı çok kurutmanınz şeker oranı düşük olduğu için ha bunların arasınada birde beyaz leblebi ve kuru siyah çekirdekli üzüm katarak yiyorum

canım bende böyle şeyleri çok severim,hatta şu sıralar ablama memleketten biri kurutulmuş elma yollamış, arada 1-2 tane atıyorum ağzıma. bunları nasıl kurutuyorsun. pazardan alıp yıkayıp, yazın sıcak güneşte, açık havada diye tahmın ediyorum doğrumu? bende bi aralar bahçedeki incirlerden toplayıp denemiştim ama sonra iyice kurumadımı bilmem ama kurtlandı. kayısı, vişne gibi çekirdeklikleri nasıl çekirdekleriylemi kurutuyorsun?

slm kızlar , herkesler nasıl iyisinizidr inş yazamadım ne zamandır ama mutlaka takip ediyorum burayı,kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum inş böyle devam edersini,dilekcik canım çok geçmiş olsun sanada bi süre sağlığın için fedakarlık yapman gerekecek sanırım bozma moralini sağlık herşeyden önemli, bişey sormak istiyorum size siz ne zaman tartılıyorsunuz gün içinde,ben mesela sabah kalktığımda bir tartılıyorum birde gün içinde karnım açken tartılıyorum ama en az 500 600 gr fazla çıkıyorum sizinde böyle oluyormu yoksa yine o kabus dolu duraklamaya mı girdim anlamadım yaa

canım teşekkür ederim. burada belli bir günümüz yok, herkes ruh haline göre kilo bildirimi yapıyor:)))
şekerim benim ctesi en hafifi çıktığım gün ve ctesi sabahla pazartesi sabah arasında abartmıyorum ama 1.5-2 kilo oynuyor. her pazartesi acayip şiş oluyorum salı günü hemen 1 kilosu rahat gidiyor. gün içinde tartılarak kafayı bozma derim. haftada bir tartılmaya çalış dicem ama dayanamayacaksin biliyorum ama en azından bir günü baz al

gelelim bugünkü menümüze,

uyanınca__1 çk z.yağ, 3 mürdüm eriği
kahvaltı___2 yk.yulaf ezmesi,2 yk melemen,1 çk.keten tohumu, 1 yk lor peynirli musli
öğlen_____4 yk. nohutlu salata, 1 bardak kefir
ikindi_____1 elma,1 bardak ayran
akşam____spor var.eve gidince tarçınlı yoğurt, portakal

canım teşekkür ederim. burada belli bir günümüz yok, herkes ruh haline göre kilo bildirimi yapıyor:)))
şekerim benim ctesi en hafifi çıktığım gün ve ctesi sabahla pazartesi sabah arasında abartmıyorum ama 1.5-2 kilo oynuyor. her pazartesi acayip şiş oluyorum salı günü hemen 1 kilosu rahat gidiyor. gün içinde tartılarak kafayı bozma derim. haftada bir tartılmaya çalış dicem ama dayanamayacaksin biliyorum ama en azından bir günü baz al

sorma valla dayanamıyorum ama genelde gün içinde bile aç karna çıkıyorum tartıya tokken asla :))) birde her sabah tartılıyorum ben ya bakiyim oynama olmuşmu diye biraz fazla yemişsem hemen farketiyo lanet tartı,bundan sonra hep aç karna sabah tartılıyım ozaman formül bu :))

Menüm
Sabah yine çok kaçtı maalesef 3 dilim kızarmış ekmek ve 1 omlet peynirli
Öğlen meyveli yoğurt
Arada 1 meyve daha
Akşam patlıcan 1 dilim ekmek yoğurt salata
3 fincan yeşil çay
4222 oluyor

canım bende böyle şeyleri çok severim,hatta şu sıralar ablama memleketten biri kurutulmuş elma yollamış, arada 1-2 tane atıyorum ağzıma. bunları nasıl kurutuyorsun. pazardan alıp yıkayıp, yazın sıcak güneşte, açık havada diye tahmın ediyorum doğrumu? bende bi aralar bahçedeki incirlerden toplayıp denemiştim ama sonra iyice kurumadımı bilmem ama kurtlandı. kayısı, vişne gibi çekirdeklikleri nasıl çekirdekleriylemi kurutuyorsun?
canım kiraz ve vişneyi çekirdekleri ile kurutuyorum tam kuruttuktan sonra yıkayı verip 2 gün daha kuutuyor temiz temiz yıkamaya gerek duymadan her zaman rahalıkla yiyebiliyorum ben kruularımı dolapta muhafaza ediyorum yoksa kurtlanır hatta çoksa bir kısmını dondorucuya atıyorum dolapta yer olmuyor diye sonra dolaptaki bitince dondurucudakini çıkartıyorum

sağol canım tavsiyen için yiyorum dereotu 4 lt yakın su içiyorum her öğün yeşillik yemeye çalışıyorum süt içiyorum kuru incir ve dut kurusu elimin altında ama çok yoruluyorum ikinci çocuğum tekim evde gece uykusu da az olunca bazen süt olmuyor kızımda mama içmiyor denemediğim mama kalmadı ama almıyor işte mecburen 1,5 ay daha sıkamıycam kendimi ama sonra daha sıkı uygulayacağım inşallah

canım Allah ım kolaylık versin canım benim de2 tane hemde 1. sınıfları okutuyorum e okuldaki çocuklarda daha bebeolduğu için evde çocuk okulda çocuk :( hemde aileden uzakta olunca çok zor oluyor ama sütte biraz bünye meselesi galiba az olunca insan ne yapsada az oluyor varsada zaten her daim yetiyor ben kzıım 2 aylıkken sıkı diyet yapmaya başamıştımkii gerçi sıkı diyet demeyimdem sağlıklı besleniyordum gayete yetiyor ve kiloda vermem hızlı olmuştu

selalmaz
canım Allah ım kolaylık versin canım benim de2 tane hemde 1. sınıfları okutuyorum e okuldaki çocuklarda daha bebeolduğu için evde çocuk okulda çocuk :( hemde aileden uzakta olunca çok zor oluyor ama sütte biraz bünye meselesi galiba az olunca insan ne yapsada az oluyor varsada zaten her daim yetiyor ben kzıım 2 aylıkken sıkı diyet yapmaya başamıştımkii gerçi sıkı diyet demeyimdem sağlıklı besleniyordum gayete yetiyor ve kiloda vermem hızlı olmuştu[/QUOTE]

canım bende sınıf öğretmeniyim ilk kızımda ben de 1. sınıfları almıştım 6 aylıktı sene sonunda bütün veliler soruyodu nasıl zayıfladın diye:)ben dre çocuklarınızdan diyodum hehe bakalım ya 3 4 gündür sürekli kuru incir kuuru dut yiyorum sütüm arttı çok şükür çok kalorili ama yapacak bir şey yok benim meyve 3 değil 8 9 oluyor bu arada kaç kilodan başlamıştın diyete

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün yine moralim çok bozuk bir türlü kendimi toparlayamıyorum.üzerine bir de kilo alıyorum.dün annemdeydim ve oda fark etti hemen kilo aldığımı ne yapacağımı şaşırdım artık.sırf motive olayım diye eşim tatil sözü verdi hemde 20 gün ama nasıl yapacağımı bilemiyorum sanki herşey aklımdan silinmiş gibi....:50:

üzülme canım bir kere yapmışsın tekrar yapabilirsin nette başarı hikayelerini oku bu beni motive eder mesela buradan da sürekli destek veririz birbirimize ben de az önce tartldım şok oldum dün kaçamak bile yapmadım ama 66.1 çıkarken 66.8 çıktım ama yılmak yok bozmak ta yok sende bozma moralini

selam kızlar yemeklerden uzaklaşmak için kendimi çiçeklere verdim.evimin terasını düzenliyoruz yani yaza hazırlık bir nevi çok zevkli aslında biran önce yaz gelse de keyfini sürsek, yarın sabah annem ve ablam kahvaltıya gelecekler.bekarken pazar kahvaltılarımız vardı.ablam da ben de çalıştığımızdan ancak pazar sabahları evde kahvaltı yapabilirdik ve çok güzel geçerdi.sonra pazar kahvelerimiz valla insan özlüyor o günleri arada bir tekrarlamak güzel oluyor.tabi ki bu arada yarın biraz kaçırıcaz gibi görünüyor.ama söz pazartesi yeniden balayacağım.bu arada fırsat bulabilirsem yarın sabah ki kahvaltı soframızın fotoğrafını paylaşırım kızlar :56:

selalmaz
canım Allah ım kolaylık versin canım benim de2 tane hemde 1. sınıfları okutuyorum e okuldaki çocuklarda daha bebeolduğu için evde çocuk okulda çocuk :( hemde aileden uzakta olunca çok zor oluyor ama sütte biraz bünye meselesi galiba az olunca insan ne yapsada az oluyor varsada zaten her daim yetiyor ben kzıım 2 aylıkken sıkı diyet yapmaya başamıştımkii gerçi sıkı diyet demeyimdem sağlıklı besleniyordum gayete yetiyor ve kiloda vermem hızlı olmuştu

canım bende sınıf öğretmeniyim ilk kızımda ben de 1. sınıfları almıştım 6 aylıktı sene sonunda bütün veliler soruyodu nasıl zayıfladın diye:)ben dre çocuklarınızdan diyodum hehe bakalım ya 3 4 gündür sürekli kuru incir kuuru dut yiyorum sütüm arttı çok şükür çok kalorili ama yapacak bir şey yok benim meyve 3 değil 8 9 oluyor bu arada kaç kilodan başlamıştın diyete[/QUOTE]

ah canım keşke bende öyle olabilsem ama tez canlı oldugum için bu tarz şeyler beni pek etkilemiyor canım önceki sayfalarımda çok bahsettim okuyan arkadaşları sıkmak istemem ama seninde büütün sayfalara bakma imkanın olamaz bundan dolayı büyüüüüüüüüüüüüüük bir zevkle sanada anlatayım işin en keyifli kısmı :) ben ilk oğlumda 75 ile başladım kilo vermeye 57 oldum sonra kızıma hamile kaldım geçen sene bu zamanlarda 72 kilo ile kilo vermeye başladım ve şu anda bu gün itibari ile 53.7 geldim :)

günaydın kızlar bugün yine moralim çok bozuk bir türlü kendimi toparlayamıyorum.üzerine bir de kilo alıyorum.dün annemdeydim ve oda fark etti hemen kilo aldığımı ne yapacağımı şaşırdım artık.sırf motive olayım diye eşim tatil sözü verdi hemde 20 gün ama nasıl yapacağımı bilemiyorum sanki herşey aklımdan silinmiş gibi....:50:

canım geçenlerde bende öyleydim biliyorsun durmadan karar alıpbaşlıyordum ertesi gün dayanamıyordum sanki o kadar kiloları ben vermemişim ilk defa kilo veriyormuşumda beceremiyor gibiydim ama en büyük etkenin çevremdekilerin çok kilo verdin boyda kısaya yüzüme diyomuyorlar ama çocuk giib kalmışısn gibi sonuçta 2 çocuk annesi olunca acık kadın gibi durmam gerekiyor sanki kilolu olunca gibi düşünceler birde kilo verince yüzüm öyle yaşlandı gibi geldi falan bende bunu beynimde kabul ettiğim için başlayamıyordum aslında yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık sonuçlandırmama 2 kilo kalmış ama ben beceremedim aylarca 55lerde 54leri görsemde 54.6 nın altına inemedim tam artık kabullenmişken s beden olan hangi akla hizmet almış isem kaplarım vardı gerçi ne kadra zayıflasamda emzirdiğim için göğüsler pek dar oluyor ama geçen onları denedim baktım eger 55lerde kalırsam bu yaz gene giyemeyeceğim kapları aldım giyemeden modelleri eskiyecek :) yok dedim kim ne derse desin benim bunların içine rahat sığmam gerekiyor ve birde aynı düzende beslendiğim için vücut korumaya girdi gibi geldi bende 4 günlük lahan çorbası yaptım sabah bir güzel onu içtim üstüne sütlü kahve öğlen yeşil elma akşam yine çorba yeşil elma akşam çayın yanında kuru kayısı meyve yedim ertesi günler yine aynı ama bu kez akşam çorbaının yanıda 1 dilim ekmek ilave etim falan ve birde 4gün içinde en az 10.000 adım atmaya çalıştım derken şu anda 53.7 yi gördüm bu hafta gene lahanam artmıştı çorbamı yapıp normal 42323 sayarak artık artısı eksiğide olablir ama akşamları en azından yemeklerden önce 1 kase içerim diyorum 53 ü yerleştirmek için :)

yani ayşeciğim üstte yazdığım giib şöyle bir kaç günlüğüne değişik şeyler deneyerek kendini motive edebilirsin hatta ayça hanımın 3 günlük kalsiyum diyeti var onu yapabilirsin ben onuda yaptım bir ara ama ben zaten çok yogurt tüketiğim için beni pek etkilemeye başladı beni en güzel etkileyen bu lahana çorbam oluyor.

Back