- Konu Sahibi BlackSwann
- #1.101
Ben zırt pırt tartılıyorum ve tabiki sabah ki kilodan fazla çıkıyorum diğerlerinde
yani bu durumda sabah aç karna olan kiloyumu baz alıyoruz? çünkü bende habire tartılıyorum ama gün içinde olanlar canımı sıkıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zırt pırt tartılıyorum ve tabiki sabah ki kilodan fazla çıkıyorum diğerlerinde
yani bu durumda sabah aç karna olan kiloyumu baz alıyoruz? çünkü bende habire tartılıyorum ama gün içinde olanlar canımı sıkıyo
tamam canım tşk ederim o zaman bende sabhkini alayım :)Evet sabah ki yani en az çıktığım kilomu baz alıyorum:)
kimse yokmuuu kızlaarr siz gün içinde ne zaman tartılıyorsunuz ve kilom şu diyorsunuz yardım plss ..
ah dilekciğim girip bakıyorum diyorum ama uzun uzudıya duramıyorum benim kız bilgisayara oturunca çıldırıyor hemen klavyeye saldırıyor bazen o kadar zorluklarla yazıyorum saçma sapan cümleler kurabiliyorum ben yazmaya başlayınca oğluma bil. yasak hemen o dibimde bitiyor kız ne anlayorsa yazmak istiyor falan :) neyse bu gün gene devam ettim direnç kırma diyetime inş yarında devam edersem53 ü görebileceğim sabah 54.6 geldim arkadaşlar özellikle yazmak istiyorum ben gün içinde kuru meyve tüketiyorum ama kendi kuruttuğumuz yazın mutlaka kurutun ihmal etmeyin hem gün boyu bnei oyalıyor akşamları çayın yanında kurtarıcımoluyor özellikle okulda kantine gitmemi engelliyor bu kuru meyvelerde neler var ekşi elma kurusu,kayısı, vişne,kiraz ,armut,şeftali benim en büyük kurtarıcım nasıl kurutuyorum vişne ve kiraz normal bütün olarak kurutuyorum armut ve şeftaliyi kalın kalın dilimleyerek elmayıda ister kabuklu isterseniz kabuğunu soyarakta kurutabilirsiniz ama tavsiyem vişne ve ekşi elmayı çok kurutmanınz şeker oranı düşük olduğu için ha bunların arasınada birde beyaz leblebi ve kuru siyah çekirdekli üzüm katarak yiyorum
slm kızlar , herkesler nasıl iyisinizidr inş yazamadım ne zamandır ama mutlaka takip ediyorum burayı,kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum inş böyle devam edersini,dilekcik canım çok geçmiş olsun sanada bi süre sağlığın için fedakarlık yapman gerekecek sanırım bozma moralini sağlık herşeyden önemli, bişey sormak istiyorum size siz ne zaman tartılıyorsunuz gün içinde,ben mesela sabah kalktığımda bir tartılıyorum birde gün içinde karnım açken tartılıyorum ama en az 500 600 gr fazla çıkıyorum sizinde böyle oluyormu yoksa yine o kabus dolu duraklamaya mı girdim anlamadım yaa
canım teşekkür ederim. burada belli bir günümüz yok, herkes ruh haline göre kilo bildirimi yapıyor:)))
şekerim benim ctesi en hafifi çıktığım gün ve ctesi sabahla pazartesi sabah arasında abartmıyorum ama 1.5-2 kilo oynuyor. her pazartesi acayip şiş oluyorum salı günü hemen 1 kilosu rahat gidiyor. gün içinde tartılarak kafayı bozma derim. haftada bir tartılmaya çalış dicem ama dayanamayacaksin biliyorum ama en azından bir günü baz al
canım kiraz ve vişneyi çekirdekleri ile kurutuyorum tam kuruttuktan sonra yıkayı verip 2 gün daha kuutuyor temiz temiz yıkamaya gerek duymadan her zaman rahalıkla yiyebiliyorum ben kruularımı dolapta muhafaza ediyorum yoksa kurtlanır hatta çoksa bir kısmını dondorucuya atıyorum dolapta yer olmuyor diye sonra dolaptaki bitince dondurucudakini çıkartıyorumcanım bende böyle şeyleri çok severim,hatta şu sıralar ablama memleketten biri kurutulmuş elma yollamış, arada 1-2 tane atıyorum ağzıma. bunları nasıl kurutuyorsun. pazardan alıp yıkayıp, yazın sıcak güneşte, açık havada diye tahmın ediyorum doğrumu? bende bi aralar bahçedeki incirlerden toplayıp denemiştim ama sonra iyice kurumadımı bilmem ama kurtlandı. kayısı, vişne gibi çekirdeklikleri nasıl çekirdekleriylemi kurutuyorsun?
sağol canım tavsiyen için yiyorum dereotu 4 lt yakın su içiyorum her öğün yeşillik yemeye çalışıyorum süt içiyorum kuru incir ve dut kurusu elimin altında ama çok yoruluyorum ikinci çocuğum tekim evde gece uykusu da az olunca bazen süt olmuyor kızımda mama içmiyor denemediğim mama kalmadı ama almıyor işte mecburen 1,5 ay daha sıkamıycam kendimi ama sonra daha sıkı uygulayacağım inşallah
selalmaz
canım Allah ım kolaylık versin canım benim de2 tane hemde 1. sınıfları okutuyorum e okuldaki çocuklarda daha bebeolduğu için evde çocuk okulda çocuk hemde aileden uzakta olunca çok zor oluyor ama sütte biraz bünye meselesi galiba az olunca insan ne yapsada az oluyor varsada zaten her daim yetiyor ben kzıım 2 aylıkken sıkı diyet yapmaya başamıştımkii gerçi sıkı diyet demeyimdem sağlıklı besleniyordum gayete yetiyor ve kiloda vermem hızlı olmuştu
günaydın kızlar bugün yine moralim çok bozuk bir türlü kendimi toparlayamıyorum.üzerine bir de kilo alıyorum.dün annemdeydim ve oda fark etti hemen kilo aldığımı ne yapacağımı şaşırdım artık.sırf motive olayım diye eşim tatil sözü verdi hemde 20 gün ama nasıl yapacağımı bilemiyorum sanki herşey aklımdan silinmiş gibi....