Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

ha birde arkadaşlar kilo vermeye başladıkca yüzünüze kil maskesi falan uygulayın bneim yüzüm hani çökmüş derlerya öyle oldum her gören neyin var hastamısın çok yorgun görünüyorsun gbii yorumlar aldıkça kilo vermemden kaynaklı şeklimin kaymasına bagladım haftada bir kil maskesi yapmaya başladım sanki toparlanıyorum aslıda benide şu anda sizi uyardığım giib birisi uyarsaydı en azında her 3-4 kilo verdiğimde sık sık kil maskesi falan yapar yüüzm bu kadar birden çökmüş gibi durmazdı aslında siiz duyar gibiyim ah kilo verelimde iş yüzümüzü toparlamaya kalsın der ggibisiniz ama inanın bana biriis sen 53 kilolara inersin dese gülmeyi bırakın kahkaha atardım dalgamı geçiyorsun diye ama oluyor bayanlar geçen öğrtmenler odasına baklava getirdiler bir tane bile almadım aslında yarım dahi olsa yiyebibilirdim lahana çorbasını uygulamama rağmen ama dedim birde yesem 6 d ayesem üstüne bir su içsem büütn tat zevk siline verecek zaten ne gereği var dedim sonra kendi kendime söylediğim aldatmaca çok mantıklı geldi :)

çocukları uyutup fırsat buldumya arka arkaya sıralıyorum aklıma gelenleri:) size bir tarif önerim olacak bu gün misafirim vardı geçenlerde nette incir uyutması diye bir tatlı gözüme çarptı yıllar önce yemiştim hoşuma gitmişti bende ğişik bir lezeet deneyim dedim ve sonra malzemelee bakınca yenebilecek en masum tatlılardan şiddetle tavsiye ederim artık canım sütlü tatlı istediğinde bunu yapacağım
1 lt süt
15-16 suda bekletilmiş incir
1 yemek kaşığı şeker
yani diğer tatlılar gibi ne tereyağ ne un nede aşırı şeker yani bu tarifteki şker nerdeyse incirin kendi doğal tadı süüt kaynatıp robottan çektimiz incirleri kaynamış stüün içine atıp şekerle karıştırım sakın incirle süüt kaynatmayın kesiliyormuş yani kaynayıp ocaktan indirdiğimiz sütün içine atıyoruz incirleri kaselere döküyorsunuz sonra kaselerin ağzını kapatıp 2 saat uyutuyoruz yoğurt yapar gibi üzerini sofra bezi falan örterek sonrada dolapta soğutuyorum hem pratik hem 1 yemek kaşığı şekeri saymaz isek doğal gerçi misafirlerim bitirmedi ama eşimle benim hoşuma gitti:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bir yandan kızımı sallarken bir yandan yazılanları okuyorum selalmaz canım bütü kilonu bu diyetle mi verdin yoksa arada başka yaptın mı

günaydın kızlar bir yandan kızımı sallarken bir yandan yazılanları okuyorum selalmaz canım bütü kilonu bu diyetle mi verdin yoksa arada başka yaptın mı
canım ben 4 yıl içerisinde 2 kere 70lerden 50lere indiğim için çoooooooook şey yaptım spor adına diyt adına ama en etkili en mantıklı ve uzun üreli olan sayarak zayflama olduki ben ayça hanımı sağlam bir senedir sıkı takip ediyorum yani şu anda bir tv programına çıksa söyleyeceği şeyleri önceden mutlaka dinlemişimdir yani o dersecede yürüüyüş bandında yürüken bile netten videolaını indiirp izliyordum :)yani şu anda neyi nasıl neyle ne iyi ne kötü hepsine hemen hemen hakim durumdayımama illlaki vucüdumuz korumalara geçebiiyor bu Rabbimin hikmeti sadece böyle durumlarda artık kısa süreli şaşırtmalar yapıyorum bşrde artık vucudum son kilolarını vermeye çalıştığı için savunma sağlam çünkü kendimi bildim bileli hiç bu kadar zayıf bulmamaıştım annemle ablama yardımcı oluyorm onlar90lı kilolarda oldukları için hızlı vermeye başladılar zamanla illaki duraksamaları oluyorannem 94 kilodaydı şu anda 86 ablam 25 gün önce 94 kiloydu şu anda 87:)ha bu 4 yıl için çok denemelerim oldu kk dan baktığım uyguladığım örneğin bir haftalık tavuk salata ayran giib bir diyet vardı tam anlamı ile yaptım 1 gr vermedimfalan ama ayça hanımın söyledikleir ve önerileri gerçekten uzun yapılabilecek hatta sadece belirli bir süre yapılması gerken şeyler değilde hayatımıza girmesi gereken uygulamlar

ha şunuda belirteyim oğlumda 75 kilo ile başladığımda 57 kilo inmem 2senede olmuştu yani kilo verip hatta bu süre içinde çok spor yapmıştım ama diyetyapıp verip sıkılıp aşırı yemelerim oluyordu ve bu kadar bilinçli değildim bundan dolayı 2 ileri 1geri derken 2 senede verdim18 kiloyu ama kızımda geçen sene kızım doğgu dediğim giib geçen sendende ayça kayayı sıkı bir takibe aldım hatta 2çocuktan dolayı spor yapamıyorudm ama şöyle anlaşılabilir 2 çocuktan dolayı koşuşturmadan daha hızlı vemişsin diye ama hep belirttiğim gibi bu tarz hareketlemeler beni etkilemiyoryani hep hareketli olduğum için vucudum bunu normal karşılıyor neyse kızımda geçen sne 1 aylık oldu ben başladım kilo vermeye72 ile ve şu anda kızım 13 aylık ve ben 19 kilo verdim ama bu 1 senem ayça kayanın söyledikleirni ezberleyecekkadar takiplerim sonuçunda oldu ilk başlarda hızlı kilo inişim oldu hatta geçen yaz kızım 5-6 aylık iken ben 63kilolardaydım ama sonraki kilolar daha zor verildiği için 53lere inmem zaman aldı

anladım canım ben de ilk kızımda 59 la hamile kaldım 72 ile doğuma girdim eve geldim 64 tüm ama emzirme döneminde alıyorum ben bir ara 68 e çıktım sonra bir yaşına geldiğinde 59 lardaydım bu kızımda da 62 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim 64 e indim ama 2 kilo aldım şu iki ayda çok almak istemiyorum o yüzden erken başladım dikkat etmeye ama gitmiyor ya veriyorum alıyorum anlamadım neden iki sene önce dukan yaptım 1.5 ayda 7 kilo verdim bütün aşamaları yapamadım ayça hanımın söyledikleri çok mantıklı geliyor hayatımıza geçirirken sıkıntı olmuyor özel yemek hazırlamıyoruz en azından büyük rahatlık

selam kızlar dün yazmıştım sabah kahvaltıya annem ve ablam gelecek diye geldiler ve güzel bir kahvaltı yaptık.sizlerle de paylaşmak istedim işte nacizane pazar kahvaltımız

bu arada sabah tartı da 82,500 geldim.bugünkü bu güzel kahvaltı da bana biraz moral oldu ve yarın sabahdan itibaren başlıyorum.aslında başlıyorum demek biraz yanlış en doğrusu kaldığım yerden devam etmek galiba,olması gereken de bu zaten ne diyorduk pes etmek yok yola devam...bir de belirteyim sabah kahvaltıdan sonra daha yemek yemedim.akşama da sadece sebze ve yoğurt yiyeceğim.

Kızlar bende bu ara saldım gitti
Ama bende yarın tekrar kaldığım yerden başlıyorum çünkü kendimi bırakınca yarım kilo almışım üzerine
Havalarda artık güzel hergün yürüyüşe başlayacağım yeniden çünkü hergün yürüyüşe çıkarken motivem bu kadar düşmüyordu
Evde de kendi çapımda yapıyorum birşeyler ama yürüyüş kadar etkili olmuyor

Bu arada selalmaz seni çok tebrik ettim darısı başımıza
Ayşe ye de afiyet şeker olsun insanın annesi kardeşi yanında olunca ne güzel yenmiştir

valla ne yalan söyleyeyim gerçekten çok keyifliydi.zaten benim ailem herşeyim en iyi arkadaşım ablam onlar benim için çok değerli.devamlı birlikteyiz ama uzun zamandır böyle rahat bir kahvaltı yapmamıştık hem diyetler yüzünden hemde benim kızlar yüzünden bir türlü rahat bırakmıyorlardı.şimdi biraz daha akılları erdiği için daha rahatız.bu arada annem ve ablamda hala diyette annem 102 ye inebildi.ama ablam çok iyi gidiyor 76 ya düştü oda 90 kiloyla başlamıştı.şimdi sıra bende artık durmak dinlenmek yok.mayıs da akrabanın düğünü vardı en az 75 olmam lazım...

Çok şanslısın onlarla aynı şehirde olduğun için
Inersin inşallah bende yarın tekrar sıkı başlıyorum hedefim iki haftada iki kilo
Ve yediğim herşeyi yine yazacağım oda tetikliyor beni

günaydın kızlar bugün çok keyifli uyandım inşallah devamı da öyle gelir.bir kaç gün öğünlerimi biraz daha azaltarak yiyeceğim belki tekrar 79 ları görmemde faydası olur.bugünkü listem;

sabah:2 gün kurusu kayısı,1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
öğlen:zeytinyağlı taze bakla,yoğurt,1 dilim ekmek
ikindi:1 bardak süt,2 kayısı
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt

4 tahıl+3 süt+2 meyve

şimdilik böyle devam edeceğim bakalım inşallah en kısa sürede fark eder.

kilo bildirimim ise;
31,03,2014 81,700 gr.

59.9 :)
sabah 2ymk müsli,1sb kefir,ysb kefir
öğleye doğru 1armut ve ysb süt
öğlen etli pırasa
akşama çok çok dikkat edeceğim...
Sabah ki meyve hakkımı kabızlık dolayısıyla yiyordum(su içinde bekleyen 3adet kayısı) ama 25marttan bu yana uyguladığım kür dolayısıyla hakkımı ilerleyen saatlere akşam yemeğinden sonraya bırakbiliyorum. Çok iyi hissediyorum kendimi... Yavaşta olsa veriyorum...

1tahıl,2süt,1meyve,1et akşama 3tahıl,1süt,1et ve 1meyve hakkım var süperrr...

Son düzenleme:
sağol canım buralardayız işte benimde kilo yine bir takıldı kıpırdamıyor kaç gündür.eskisi kadar çok girip yazamıyorumda ama bırakmadım yola devam sen neler yaptın

Devam etmene sevindim .Bende kalori sayıyorum 10 gündür bakalım.Diyette her yol mübahtır.Ve spor tabisii agırlık vericem sıkılşamam için.Dilegim hepimiz yaza hedefimize ulaşıp fit gireriz

Kızlar menüm
Sabah 2dilim kızarmış ekmek peynir domates salatalık
Öğlen akşamdan kalma balık vardı biraz onu yedim
Arada 2 meyve ve müsli
Akşam pırasa 1dilim ekmek salata ve yoğurt
3 fincan yeşilçay
4222 oluyor
Kilom 56bu bıraktığımda 1 kilo almışım maalesef

herkese günaydın dün harika geçti sanki diyete hiç ara vermemiş gibiydim.korktuğum kadar olmadı zaten neden bu kadar korkuyorsam neyse yani genel itibarıyla iyiydi,bugünün de iyi geçeceğin inanıyorum.işte listem;

sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,maydanoz,5 zeytin
ara:3 kayısı
öğle:zeytin yağlı patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:3 kayısı,1 bardak süt
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt

4 tahıl+1 et+3 süt+2 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;

31,03,2014 81,700
01,04,2014 81,400 gr.

slm kızlar,

özledim sizleri valla...selalmaz tarifin güzele benziyor, biara deneyeceğim. ayşecimin kahvaltı masasıda güzelmiş, orada olmak istedim bir an ama o masada olsaydım, diyet falan kalmazdı sanırım:))) diğer kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ediyorum...

ablamın oğlunun 19 nisanda düğünü var, geçen haftasonu elbise alışverişi falan derken yoğunluktan giremedim...ama nihayet aldım elbisemi. kırmızı, uzun bir abiye. aslında ben siyah olsun asil oluyum dedim ama satıcı, ileriki zamanlarda zaten kilolu olacaksın ve o zamn siyahı bıkana kadar giyeceksin, şimdi göster kendini diyince dayanamdım, kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun dedim:))
alışverişe çıktığım tanıdıklarımın bana ''ayy ne kdadr zayıflamışsın, 38 beden bile bol geliyor, yeter artık kemiklerin sayılıyor, yüzün çökmüş'' demeleri moralimi bozsada yoluma devamdayım. hedefim 50 kilo şimdi ise 53. ama ne yapsamda üstüm evet çok zayıf ama altım hala kalın(( ve sporda yaptığım halde gitmiyor basenler((

bugünkü menüm
uyanınca__1 çk z.yağ,3 günkurusu
sabah__2 yk yulaf ezmeli muslim
öğlen__pırasa yemeği,1 dlm ekmek,1 bardk ayran
ikindi__1 elma,1 brd ayran
akşam_çorba, kıymalı karnabahar,salata,yoğurt

Bence callenetics yapmalısın kalça için birebir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…