- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.121
canım ben 4 yıl içerisinde 2 kere 70lerden 50lere indiğim için çoooooooook şey yaptım spor adına diyt adına ama en etkili en mantıklı ve uzun üreli olan sayarak zayflama olduki ben ayça hanımı sağlam bir senedir sıkı takip ediyorum yani şu anda bir tv programına çıksa söyleyeceği şeyleri önceden mutlaka dinlemişimdir yani o dersecede yürüüyüş bandında yürüken bile netten videolaını indiirp izliyordum :)yani şu anda neyi nasıl neyle ne iyi ne kötü hepsine hemen hemen hakim durumdayımama illlaki vucüdumuz korumalara geçebiiyor bu Rabbimin hikmeti sadece böyle durumlarda artık kısa süreli şaşırtmalar yapıyorum bşrde artık vucudum son kilolarını vermeye çalıştığı için savunma sağlam çünkü kendimi bildim bileli hiç bu kadar zayıf bulmamaıştım annemle ablama yardımcı oluyorm onlar90lı kilolarda oldukları için hızlı vermeye başladılar zamanla illaki duraksamaları oluyorannem 94 kilodaydı şu anda 86 ablam 25 gün önce 94 kiloydu şu anda 87:)ha bu 4 yıl için çok denemelerim oldu kk dan baktığım uyguladığım örneğin bir haftalık tavuk salata ayran giib bir diyet vardı tam anlamı ile yaptım 1 gr vermedimfalan ama ayça hanımın söyledikleir ve önerileri gerçekten uzun yapılabilecek hatta sadece belirli bir süre yapılması gerken şeyler değilde hayatımıza girmesi gereken uygulamlargünaydın kızlar bir yandan kızımı sallarken bir yandan yazılanları okuyorum selalmaz canım bütü kilonu bu diyetle mi verdin yoksa arada başka yaptın mı
günaydın kızlar bir yandan kızımı sallarken bir yandan yazılanları okuyorum selalmaz canım bütü kilonu bu diyetle mi verdin yoksa arada başka yaptın mı
Kızlar bende bu ara saldım gitti
Ama bende yarın tekrar kaldığım yerden başlıyorum çünkü kendimi bırakınca yarım kilo almışım üzerine
Havalarda artık güzel hergün yürüyüşe başlayacağım yeniden çünkü hergün yürüyüşe çıkarken motivem bu kadar düşmüyordu
Evde de kendi çapımda yapıyorum birşeyler ama yürüyüş kadar etkili olmuyor
Bu arada selalmaz seni çok tebrik ettim darısı başımıza
Ayşe ye de afiyet şeker olsun insanın annesi kardeşi yanında olunca ne güzel yenmiştir
valla ne yalan söyleyeyim gerçekten çok keyifliydi.zaten benim ailem herşeyim en iyi arkadaşım ablam onlar benim için çok değerli.devamlı birlikteyiz ama uzun zamandır böyle rahat bir kahvaltı yapmamıştık hem diyetler yüzünden hemde benim kızlar yüzünden bir türlü rahat bırakmıyorlardı.şimdi biraz daha akılları erdiği için daha rahatız.bu arada annem ve ablamda hala diyette annem 102 ye inebildi.ama ablam çok iyi gidiyor 76 ya düştü oda 90 kiloyla başlamıştı.şimdi sıra bende artık durmak dinlenmek yok.mayıs da akrabanın düğünü vardı en az 75 olmam lazım...
sağol canım buralardayız işte benimde kilo yine bir takıldı kıpırdamıyor kaç gündür.eskisi kadar çok girip yazamıyorumda ama bırakmadım yola devam sen neler yaptın
slm kızlar,
özledim sizleri valla...selalmaz tarifin güzele benziyor, biara deneyeceğim. ayşecimin kahvaltı masasıda güzelmiş, orada olmak istedim bir an ama o masada olsaydım, diyet falan kalmazdı sanırım:))) diğer kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ediyorum...
ablamın oğlunun 19 nisanda düğünü var, geçen haftasonu elbise alışverişi falan derken yoğunluktan giremedim...ama nihayet aldım elbisemi. kırmızı, uzun bir abiye. aslında ben siyah olsun asil oluyum dedim ama satıcı, ileriki zamanlarda zaten kilolu olacaksın ve o zamn siyahı bıkana kadar giyeceksin, şimdi göster kendini diyince dayanamdım, kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun dedim:))
alışverişe çıktığım tanıdıklarımın bana ''ayy ne kdadr zayıflamışsın, 38 beden bile bol geliyor, yeter artık kemiklerin sayılıyor, yüzün çökmüş'' demeleri moralimi bozsada yoluma devamdayım. hedefim 50 kilo şimdi ise 53. ama ne yapsamda üstüm evet çok zayıf ama altım hala kalın(( ve sporda yaptığım halde gitmiyor basenler ((
bugünkü menüm
uyanınca__1 çk z.yağ,3 günkurusu
sabah__2 yk yulaf ezmeli muslim
öğlen__pırasa yemeği,1 dlm ekmek,1 bardk ayran
ikindi__1 elma,1 brd ayran
akşam_çorba, kıymalı karnabahar,salata,yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?