- Konu Sahibi BlackSwann
- #1.121
ha birde arkadaşlar kilo vermeye başladıkca yüzünüze kil maskesi falan uygulayın bneim yüzüm hani çökmüş derlerya öyle oldum her gören neyin var hastamısın çok yorgun görünüyorsun gbii yorumlar aldıkça kilo vermemden kaynaklı şeklimin kaymasına bagladım haftada bir kil maskesi yapmaya başladım sanki toparlanıyorum aslıda benide şu anda sizi uyardığım giib birisi uyarsaydı en azında her 3-4 kilo verdiğimde sık sık kil maskesi falan yapar yüüzm bu kadar birden çökmüş gibi durmazdı aslında siiz duyar gibiyim ah kilo verelimde iş yüzümüzü toparlamaya kalsın der ggibisiniz ama inanın bana biriis sen 53 kilolara inersin dese gülmeyi bırakın kahkaha atardım dalgamı geçiyorsun diye ama oluyor bayanlar geçen öğrtmenler odasına baklava getirdiler bir tane bile almadım aslında yarım dahi olsa yiyebibilirdim lahana çorbasını uygulamama rağmen ama dedim birde yesem 6 d ayesem üstüne bir su içsem büütn tat zevk siline verecek zaten ne gereği var dedim sonra kendi kendime söylediğim aldatmaca çok mantıklı geldi :)